LATEST NEWS
 
Κοινωνία /Δικαιοσύνη /

Αναφορά στον Άρειο Πάγο

Δημοσίευση: 06 Μαρτίου 2016 12:13 | Ανανέωση: 07 Μαρτίου 2016 08:51

“Σάλος” από την καταγγελία Εισαγγελέα για τον Παπαγγελόπουλο

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για απόπειρα παρέμβασης στην υπόθεση Βγενόπουλου. Η απάντηση του Υπουργού. "Θύελλα" αντιδράσεων. 

Το ΒΗΜΑ - εισαγγελέας - βουλευτής - Ανδρέας Βγενόπουλος - ρεπορτάζ

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί η δημοσιοποίηση απο την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ έγγραφης αναφοράς Εισαγγελέα Εφετών προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για απόπειρα παρέμβασης στην δικαστική λειτουργό του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης για θέματα Διαφάνειας, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Βγενόπουλου.

Πρόκειται για έγγραφη καταγγελία απο την Εφέτη Γεωργία Τσατάνη, η οποία αναφέρεται σε συνομιλίες της με τον κ. Παπαγγελόπουλο, στις οποίες πιέστηκε να παραδόσει την δικογραφία της υπόθεσης Βγενόπουλου, δεχόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, απειλές, ακόμη και του τύπου "δώσε πίσω την δικογραφεία ....για να κάνεις Χριστούγεννα με την οικογένεια σου".

Τόσο με δήλωση του στην εφημερίδα, όσο και με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου, αφού είχε κυκλοφορήσει ΤΟ ΒΗΜΑ, ο κ. Παπαγγελόπουλος παραδέχεται ότι συνομίλησε με την καταγγέλλουσα, αρνείται ωστόσο κάθε κατηγορία που του προσάπτει στην αναφορά της κι υποστηρίζει ότι απλώς προσέφερε νομικές συμβουλές στην συνομιλήτρια του στο πλαίσιο ιδιωτικής συζήτησης, ενώ σημειώνει ότι έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής όπου δίνει εξηγήσεις που πρέπει να μάθουν η Βουλή και οι πολίτες.

ΝΔ: Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη κ. Τσίπρα

Η Νέα Δημοκρατία ζητεί την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να απαντήσει η κυβέρνηση στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και προσθέτει ότι δεν θα επιτρέψει τη χειραγώγηση και τρομοκράτηση της Δικαιοσύνης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε δήλωσή του τόνισε ότι οι σοβαρότατες αυτές αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν τις χειρότερες υποψίες της ΝΔ.

"Η υπό τον κ. Τσίπρα ομάδα εξουσίας σταθερά επιχειρεί να εγκαθιδρύσει κομματικό κράτος και σύστημα απροκάλυπτης χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Η επίκληση της μόνιμης δικαιολογίας περί “διαπλοκής” μόνον ως ομολογία πράξεων ωμής κατάργησης της διάκρισης των εξουσιών ακούγεται. Ουδείς πείθεται. Πόσο μάλλον που ο δήθεν διώκτης αποκαλύπτεται κρυφός και κατά συρροήν συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει", τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος ζητώντας την άμεση διαβίβαση στη Βουλή των Ελλήνων της υπόθεσης των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη από τον αρμόδιο Υπουργό Αναπληρωτή της!

"Ζητάμε επίσης την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για να απαντήσει η Κυβέρνηση στα καταλυτικά ερωτήματα που έχουν προκύψει. Η Νέα Δημοκρατία δε θα επιτρέψει τη χειραγώγηση και τρομοκράτηση της  Δικαιοσύνης. Και προειδοποιεί: Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη κ. Τσίπρα".

Το ΒΗΜΑ - εισαγγελέας - βουλευτής - Ανδρέας Βγενόπουλος - ρεπορτάζ

Παραίτηση Παπαγγελόπουλου ζητά η Χριστοφιλοπούλου

"Μετά απο τις αποκαλύψεις για βίαιη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης (....), ας έχει την ευθιξία να παραιτηθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει στοιχειωδώς την έννοια της συνείδησης", είπε μιλώντας στο Mega η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

O Eυρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, είπε ότι «δικαστές και εισαγγελείς δεν πρέπει να έχουν επαφές με κανέναν ούτε με υπουργούς ούτε με βουλευτές ούτε με άλλους δικαστές όσο χειρίζονται εκκρεμείς υποθέσεις», λέγοντας χαρακτηριστικά «ακόμη κι αν ένας υπουργός καλέσει έναν εισαγγελέα, αυτός πρέπει να του κλείσει το τηλέφωνο».

Η Σόφία Βούλτεψη από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει και στα «μουλωχτά» κάνει αυτά τα οποία καταγγέλλει», συμπληρώνοντας ότι «στο όνομα ενός δήθεν πολέμου κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής έχουμε καταργήσει τα πάντα. Διάκριση των εξουσιών. Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα».

«Παρακολουθώ το δημόσιο βίο 60 χρόνια. Πρώτη φορά γίνεται καταγγελία εκ μέρους δικαστού για ανάμειξη υπουργού. Καταγγελία δεν έχει γίνει ποτέ», τόνισε ο πρώην  Αρεοπαγίτης και τέως Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

ΠΑΣΟΚ: Επικίνδυνη και καθεστωτική η αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη

Στο μείζον πολιτικό ζήτημα που προέκυψε μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας από την Εφέτη, Γεωργία Τσατάνη, για απόπειρα παρέμβασης στη δικαστική λειτουργό από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης για θέματα διαφάνειας, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αναφορικά με την υπόθεση Βγενόπουλου, αναφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ με γραπτή ανακοίνωση του.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η καταγγελία δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία και γίνεται αναφορά τόσο στο παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, όσο και στην αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη.

Ποτάμι: Επικίνδυνη θεσμική εκτροπή η παρέμβαση Παπαγγελόπουλου

Για συνεχείς και πρωτοφανείς προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας τις καταγγελίες, περί πιέσεων και απειλών προς Εισαγγελέα Εφετών, από τον  Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Παράλληλα, το Ποτάμι κατηγορεί την κυβέρνηση για απροκάλυπτες παρεμβάσεις, που παραβιάζουν το Σύνταγμα, τη διάκριση των εξουσιών και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και παραπέμπουν σε ολοκληρωτικό καθεστώς και όχι σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου.

«Η ωμή παρέμβαση του αν. Υπουργού Δικαιοσύνης και δυστυχώς πρώην δικαστικού λειτουργού, που προσπάθησε, με απειλές, πιέσεις και μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, να επιβάλει στην εισαγγελέα Εφετών τη θέληση της Κυβέρνησης για δικογραφία που χειριζόταν, δεν συνιστά μόνον νομικό ατόπημα αλλά και επικίνδυνη θεσμική εκτροπή και δείχνει με κυνικό τρόπο ότι η κυβέρνηση έχει καθεστωτική αντίληψη για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, την θέλει απολύτως ελεγχόμενη και τους δικαστικούς λειτουργούς απολύτως υπάκουους», τονίζεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος - βουλή

Καταγγέλλει «γαϊτανάκι πιέσεων»

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, η Γεωργία Τσατάνη, σε έγγραφη αναφορά της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου 2016, εξιστορεί ένα πρωτοφανές για τα δικαστικά χρονικά «γαϊτανάκι  πιέσεων» που, όπως αναφέρει, δέχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος ζητούσε να επιστρέψει τη δικογραφία στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, της ανέφερε ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς σκόπευε να ασκήσει διώξεις για την επίμαχη υπόθεση.

Στην αναφορά της η Γεωργία Τσατάνη γράφει μεταξύ άλλων για τον κ. Παπαγγελόπουλο, «πιεστικά μου εζήτησε να επιστρέψω τη δικογραφία εις την εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, από την οποία, όπως μου εδήλωσε, παρανόμως ενεργώντας την αφήρεσα, για να ευνοήσω εμπλεκόμενα φυσικά πρόσωπα. (…) Τότε εξέφρασα την απορία μου για το γεγονός γνώσεως υπ’ αυτού της εκ των προτέρων δικανικής κρίσεως της εισαγγελέως Διαφθοράς».

«…για να κάνεις Χριστούγεννα με την οικογένεια σου»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν η εισαγγελική λειτουργός αρνήθηκε να επιστρέψει την επίμαχη δικογραφία, οι πιέσεις, σύμφωνα με τα όσα η ίδια επωνύμως καταγγέλλει, έγιναν απειλές που στρέφονταν ακόμα και σε βάρος της οικογένειάς της.

Όπως αναφέρει, «κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, σε συμβουλευτικό δήθεν ύφος, μου συνέστησε εκ νέου να επιστρέψω τη δικογραφία που «χειριζόμουν παράνομα» στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς και άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ξεσπάσει σε βάρος μου άγριος πόλεμος. Χαρακτηριστικά δε, τόνισε ότι έχω στα χέρια μου… ένα απόστημα που θα σκάσει σε βάρος μου… και για να κάνω Χριστούγεννα με την οικογένειά μου».

Το ΒΗΜΑ - εισαγγελέας - βουλευτής - Ανδρέας Βγενόπουλος - ρεπορτάζ

Παπαγγελόπουλος: νομική άποψη σε ιδιωτική συνομιλία

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης δεν αρνείται τις συνομιλίες, ωστόσο απαντά ότι εξέφρασε τη νομική του άποψη και μόνο, χωρίς να μπει ποτέ στην ουσία της υπόθεσης.

Όπως δήλωσε στο ΒΗΜΑ, «μία ιδιωτική συνομιλία μου με την εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη σε μία συνάντηση που έγινε με παράκληση της ιδίας τείνει να ποινικοποιηθεί με πρωτοβουλία της. Για τη δικογραφία Βγενόπουλου της είπα πράγματι, ότι η νομική μου άποψη ήταν ότι δεν έπρεπε να αφαιρεθεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς και ότι έπρεπε να την επιστρέψει. Ποτέ δεν μπήκα στην ουσία της υπόθεσης και ποτέ δεν την ρώτησα για την κρίση της».  

Σε νέα δήλωση του, το βράδυ του Σαββάτου κι αφού είχε κυκλοφορήσει η εφημερίδα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, αφού κάνει λόγο για παραληρήματα και διαπλεκόμενα συμφέροντα αναφέρει πως "η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία επικαλείται της επίσκεψης της δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω".

Ο κ. Παπαγγελόπουλος προσθέτει ότι έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, όπου παρέχει εξηγήσεις, ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι "την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του".

Διατάχθηκε έρευνα σε βάρος ...της καταγγέλλουσας!

Πριν από λίγες ημέρες και αφού η Γεωργία Τσατάνη είχε στείλει την έγγραφη αναφορά της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα σε βάρος της ιδίας! Η έρευνα, που αφορούσε την επίμαχη δικογραφία, διατάχθηκε από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, την ώρα πάντως που, σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρωτοφανής αναφορά της εισαγγελικής λειτουργού σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου οδεύει προς τη Βουλή.

Βγενόπουλος: Ο κ. Παπαγγελόπουλος ομολογεί 

«Ο κ. Δ. Παπαγγελόπουλος ελέγχεται πλέον για την διάπραξη πολύ σοβαρών ποινικών αδικημάτων. Μάλιστα με την επιστολή που ο ίδιος απέστειλε στον κ. Πρόεδρο της Βουλής, προφανώς χωρίς να συμβουλευθεί ένα καλό ποινικολόγο, ήδη ομολογεί ένα μέρος των εναντίον του κατηγοριών» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος. 

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου: 

“Μετά τις καταγγελίες της αρμοδίας Εισαγγελέως Εφετών που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που παρουσίασα σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, αλλά και τα στοιχεία που διαθέτω και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μου δεν μου έχει ζητηθεί ακόμη να καταθέσω αρμοδίως, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δ. Παπαγγελόπουλος ελέγχεται πλέον για την διάπραξη πολύ σοβαρών ποινικών αδικημάτων. 

Μάλιστα με την επιστολή που ο ίδιος απέστειλε στον κ. Πρόεδρο της Βουλής, προφανώς χωρίς να συμβουλευθεί ένα καλό ποινικολόγο, ήδη ομολογεί ένα μέρος των εναντίον του κατηγοριών που, σε συνδυασμό με πράξεις που επακολούθησαν, θα αξιολογηθούν κατά την διάρκεια της ποινικής του διευρεύνησης. 

Στα πλαίσια αυτά οι πολιτικές ξυλινολογίες του τύπου «η διαπλοκή ψυχορραγεί» κλπ είναι άνευ αντικειμένου διότι η υπόθεση δεν είναι πλέον πολιτική αλλά ποινική. 

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου για τις απροκάλυπτες επεμβάσεις στην Δικαιοσύνη εις βάρος μου σε μία περίοδο μάλιστα όπου η MIG, από την οποία ζουν αμέσως ή εμμέσως 30.000 οικογένειες, διεκδικεί νομίμως από την Κυπριακή Δημοκρατία ποσόν άνω του 1 δισ. Ευρώ, ενώ η ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με την έγκριση της «φίλης» Κυπριακής Κυβέρνησης διεκδικεί από την Ελληνική Δημοκρατία περίπου 4 δισ. Ευρώ. Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται από αυτές τις παράνομες επεμβάσεις και με τι κίνητρα γίνονται, όταν μάλιστα τα ποσά που διακυβεύονται μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων είναι τεράστια;”

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΆγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)Χθες 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)Χθες 12:15 | Ειδήσεις

Σοκαριστικό είναι το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο διανομέας την ώρα που περιμένει στο φανάρι, ένας άνδρας να του ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο. 

Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίοΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα. Τι αναφέρει το Λιμενικό για το περιστατικό

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιοΧθες 16:04 | Ειδήσεις

Ποια η αιτία για την οποία το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα, λίγο μετά από την απογείωσή του. Ποιο δρομολόγιο εκτελούσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο