LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2016 19:11

Οι αποφάσεις των αγροτών για τα μπλόκα

Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες. Κάλεσμα για κοινή κάθοδο στο Κιλελέρ. Σήμερα αποφασίζει το μπλόκο των Τεμπών.

Μπλόκα - αγρότες - Τέμπη - Ασφαλιστικό - Νίκαια - πόνυ - Μήτσος - μηνύματα

Στις επάλξεις του αγώνα παραμένουν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι μάλιστα καλούν την Κυριακή τους συναδέλφους τους από άλλα μπλόκα, να γιορτάσουν μαζί την ιστορική επέτειο του Κιλελέρ, στις 12.30 μμ. στον χώρο του μνημείου του αγρότη.

Αυτό αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο μπλόκο Νίκαιας, όπου οι αγρότες ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο τη συζήτησης που είχαν οι εκπρόσωποί τους χθες, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Κυριακή, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου, Ρίζος Μαρούδας, θα λάβουν όλοι μαζί τις αποφάσεις τους για την πορεία του αγώνα.

Κόντρα Μαξίμου - Δικαιοσύνης για τα μπλόκα

Συνέχεια στην αντίθεση του με την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για σύλληψη και Αυτόφωρο όσων αγροτών βρίσκονται στα μπλόκα, παρακωλύοντας τις συγκοινωνίες δίνει το Μαξίμου.

Μετά τις δύο αναφορές του Αλέξη Τσίπρα, στην Βουλή και στο δεύτερο ραντεβού στο Μαξίμου με τους αγρότες, με τις οποίες ο Πρωθυπουργός αντέδρασε κι επέκρινε εμμέσως την κίνηση της Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η Κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση που «αδειάζει» την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου, «η Κυβέρνηση κατανοεί τον κοινωνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων των αγροτών και άλλων επαγγελματικών ομάδων και πιστεύει πάντοτε ότι η ποινική καταστολή πρέπει να είναι μόνο ένα έσχατο μέσο παρέμβασης ενώπιον των διαταραχών της ζωής των πολιτών. Επίσης θεωρεί ότι ο διάλογος είναι ο αποτελεσματικότερος όλων τρόπος αποκατάστασης της κοινωνικής ειρήνης».

Όπως αναφέρεται από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, «στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων πρόκειται άμεσα να εισαγάγει ρύθμιση, η οποία θα θεσπίζει την υπό όρους παραγραφή των πλημμελημάτων παρακώλυσης των συγκοινωνιών που έχουν τελεστεί ως τώρα».

Συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα ζητούν και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ζητούν και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας, οι οποίοι μάλιστα εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν στις δυο συναντήσεις που είχε με αγρότες και τονίζουν ότι τα προβλήματα των κτηνοτρόφων είναι διαφορετικά από εκείνα των αγροτών.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας τονίζεται ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, κυρίως σε ότι αφορά στο κόστος παραγωγής .

Τα επιμέρους προβλήματα του κλάδου που τίθενται είναι:

  • Καθυστέρηση στις υποσχόμενες πληρωμές ενισχύσεων (παλαιές και νέες) με αποτέλεσμα τον υποσιτισμό των ζώων και την θανάτωση ενός μέρους αυτών
  • Μείωση του ΦΠΑ στην προμήθεια κτηνοτροφικών εφοδίων
  • Το πρόβλημα με τα βοσκοτόπια και το τίμημα βοσκή
  • Κατάργηση του τιμήματος για την περισυλλογή και καύση νεκρών ζώων
  • Το κόστος ενέργειας το οποίο είναι μεγαλύτερο για έναν κτηνοτρόφο που εργάζεται 365 μέρες τον χρόνο
  • Το πρόβλημα των ελληνοποιήσεων
  • Το θέμα της φέτας σε σχέση με την συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ
  • Η μεγάλη φορολόγηση και αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών οπότε τόσο οι κτηνοτρόφοι όσο και οι αγρότες οδηγούνται σε ανεργία και μείωση του ζωικού κεφαλαίου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Παλάσκας, "ζητούμε άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό όπου όλες οι κτηνοτροφικές οργανώσεις της Ελλάδας είναι ευπρόσδεκτες".

Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο υπουργείο Μακεδονίας

Με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα κατευθύνονται στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αγρότες και κτηνοτρόφοι από 22 και πλέον μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Θεσσαλονίκη - ΥΜΑΘ - αγρότες - τρακτέρ - διαμαρτυρία

Θεσσαλονίκη - ΥΜΑΘ - αγρότες - τρακτέρ - διαμαρτυρία

Θεσσαλονίκη - ΥΜΑΘ - αγρότες - τρακτέρ - διαμαρτυρία

Αγρότες - Θεσσαλονίκη - πορεία

Αγρότες - Θεσσαλονίκη - πορεία

Αγρότες - Θεσσαλονίκη - πορεία

Στη σημερινή κινητοποίηση πήραν μέρος άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας. Σε σχέση με τη λήξη της κινητοποίησης, ο Δημήτρης Παπαδάκης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στην αερογέφυρα Θέρμης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγουμε. Όλα είναι ανοιχτά».

Αγρότες - Θεσσαλονίκη - πορεία

Αγρότες - Θεσσαλονίκη - πορεία

Το σημερινό δελτίο κινητοποιήσεων είναι το εξής:

* Παραμένουν τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης του νομού Δράμας, χωρίς ωστόσο να έχουν προγραμματίσει κάποια κινητοποίηση για σήμερα.

* Υπό κατάληψη είναι η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων. Δεν προβλέπεται προς το παρόν να κλείσει η δίοδος για την παρακαμπτήριο, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.

* Στον νομό Κιλκίς, όπου έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη, στα σύνορα Ελλάδας-πΓΔΜ, στο πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός (12:00- 15:00 και 20:00- 23:00) και στο δεύτερο η διέλευση θα κλείσει από τις 18:00 έως τις 23:00.

* Στα διόδια των Μαλγάρων, που είναι ανοιχτός ο δρόμος, γίνεται γενική συνέλευση και δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και εκεί αγρότες στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης.

* Σε αποκλεισμό παραμένει για τέταρτη εβδομάδα ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας.

* Στον νομό Πιερίας, στο Αιγίνιο, οι συμμετέχοντες στο μπλόκο συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη. Οι συνάδερφοί τους, που παραμένουν στη αερογέφυρα Αλεξιάδη στην Κατερίνη συνεδριάζουν το απόγευμα για το τι μέλλει γενέσθαι στο εξής. Η διέλευση στο σημείο είναι ανοικτή.

Ανοιχτός από χθες το βράδυ ο Προμαχώνας

Ανοιχτό παραμένει από τις 22 χθες το βράδυ το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με τους συμμετέχοντες στο μπλόκο να έχουν γενική συνέλευση σήμερα στη μία το μεσημέρι και «όλα είναι ανοιχτά» για το τι μέλλει γενέσθαι, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Γιάννης Τουρτούρας.

Προμαχώνας - Τελωνείο - τρακτέρ - αγρότες  - μπλόκα

Όπως διευκρίνισε, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο, που έχει «κατασκηνώσει» στο τελωνείο του προμαχώνα για περισσότερες από 30 ημέρες, θα γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα ληφθεί η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι τις προσεχείς ημέρες. Στο μεταξύ, απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, ο κ. Τουρτούρας ξεκαθάρισε «δεν υπάρχει διάσπαση του μπλόκου στο τελωνείο του Προμαχώνα».

Επ' αόριστον αποκλεισμός για φορτηγά και νταλίκες στο τελωνείο της Εξοχής

Σταθεροί στο πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει για τη διευκόλυνση των οδηγών ιδιωτικών χρήσης οχημάτων και λεωφορείων, παραμένουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στο μπλόκο που έχουν στήσει στο τελωνείο της Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Βασίλης Καστίδης.

Προμαχώνας - αγρότες - κτηνοτρόφοι - συγκέντρωση - τρακτέρ - Σέρρες - Τελωνείο

Υπενθυμίζεται ότι επί ελληνικού εδάφους στο τελωνείο της Εξοχής ισχύει ο επ΄αόριστον αποκλεισμός για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ αναφορικά με την κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων και των λεωφορείων, η διέλευσή τους διεξάγεται ομαλά στο δίωρο 15.00-17.00 και από τις 22.30 το βράδυ μέχρι και τις 10 το πρωί, οπότε κλείνει και πάλι. Πάντως, όπως εξήγησε ο κ. Καστίδης «διευκολύνουμε την κυκλοφορία όταν διαπιστώνουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο».

Ανοιχτοί δρόμοι σε Δυτική Μακεδονία και Αμύνταιο. Το βράδυ οι γενικές συνελεύσεις

Με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους κατά μήκος των δρόμων, στα σημεία που για περισσότερες από 30 ημέρες είχαν αποκλεισμένα, μερικώς ή και πιο… «σφιχτά», συνεδριάζουν το βράδυ οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Μακεδονία και το Αμύνταιο, όπως κοινοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, Δημήτρης Μόσχος.

Προμαχώνας - Τελωνείο - τρακτέρ - αγρότες  - μπλόκα

Εκφράζοντας εκ νέου την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις, ο κ. Μόσχος επισήμανε: «Τίποτα δεν τελείωσε, παραμένουμε σε εγρήγορση και παρόντες σε όσα θα έρθουν».

Ουρές - φορτηγά - Προμαχώνας - Τελωνείο

Υπενθυμίζεται ότι στη Δυτική Μακεδονία, τα μπλόκα που έχουν στηθεί βρίσκονται στα εξής σημεία:

* Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και Νίκης με την πΓΔΜ - Γρεβενά- πρώτη έξοδος προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα.

* Νεάπολη Τσοτυλίου.

* Άργος Ορεστικό κάθετα στην Εγνατία, στον δρόμο προς Καστοριά.

* Διόδια Πολυμύλου Κοζάνης

* Αμύνταιο, στον κόμβο Αντιγόνου

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο

Παραμένουν στο μπλόκο της περιοχής των Μαλίων οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου έχοντας προχωρήσει σε αποκλεισμό της Εθνική Οδού. Παράλληλα στα Πραιτώρια οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με το μπλόκο που έχουν στήσει ενώ ο Αγροτικός Σύλλογος Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί κινητοποίησή στον κόμβο της Φορτέτσας στο Ηράκλειο κάνοντας λόγο για «μέτρα που δεν δίνουν καμία διέξοδο στους μικρομεσαίους αγρότες οι οποίοι παλεύουν για την επιβίωσή τους».

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του το παγκρήτιο αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός στη σημερινή ασφυχτική συγκυρία, προσπαθεί να εφαρμόσει μια δύσκολη συμφωνία με τους δανειστές, για να αποχτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την αναδιάρθρωση του χρέους, ως της πιο βασικής προϋπόθεσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Ακόμη σημειώνει ότι «στα πλαίσια αυτά αγωνίζεται από την αρχή να περισώσει την τεράστια πλειοψηφία της ελληνικής αγροτιάς (90%), γιατί απλά το υπόλοιπο 10% αντέχει». Επίσης, αναφέρει ότι «οι αγρότες είχαν εξ αρχής και από το πρώτο σχέδιο πολύ μικρότερη επιβάρυνση, σε σχέση με άλλους κλάδους επαγγελματιών και μεγαλύτερα ανταλλάγματα συγκριτικά. Οι προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση στη συνάντηση της Δευτέρας είναι πολύ πιο θετικές και σημαντικές για τους αγρότες».

Στην ίδια ανακοίνωση το παγκρήτιο αγροτικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «από την πρώτη συζήτηση με τον πρωθυπουργό απουσίαζε η Κρήτη, με ευθύνη των ίδιων των «εκπροσώπων» του αγροτικού χώρου του νησιού. Εκείνων που προτιμούν τα τηλεοπτικά παράθυρα, αντί του πρωθυπουργικού τραπεζιού. Αυτών που επιδίδονται στους εντελώς απαράδεκτους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ». Εξάλλου σημειώνει ότι «Δεν εκτέθηκαν στη συνείδηση της κοινής γνώμης εκείνοι που ήταν στη συνάντηση. Εκτέθηκαν εκείνοι που απουσίαζαν. Δεν θα ήταν χρήσιμο να ακούσει ο πρωθυπουργός και τα προβλήματα της Κρήτης; Χαμένοι απ' αυτή την εξέλιξη είναι οι αγρότες της Κρήτης, που στερήθηκαν εξαιτίας των «εκπροσώπων» τους αυτή την ευκαιρία».

Αποχώρησαν οι αγρότες της Τριφυλίας από το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού

Συντεταγμένα αποχώρησαν σήμερα το πρωί από το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες της Τριφυλίας, όπως είχαν αποφασίσει την περασμένη Τετάρτη σε συνέλευσή τους στους Γαργαλιάνους.

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Νίκος Σινάνης δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Αποχωρήσαμε από το μλόκο του Καλού Νερού, πράγμα άλλωστε το οποίο είχαμε αποφασίσει στη γενική μας συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στους Γαργαλιάνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τους αγώνες. Αύριο θα συνέλθει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή, ώστε να καθορίσουμε τις νέες μορφές αγώνα, όπως καταλήψεις δημόσιων κτιρίων κ.ά.».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες πού θα διαμορφωθούν τις επόμενες ημέρες και ώρες.

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTokΣήμερα 10:47 | Τοπικά Νέα

Σοκαρισμένος ο περίγυρος για την εξοικείωση του ανηλίκου με την ακραία βία και με την επίδειξή της στα social media.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: ο τραγικός θάνατος του αστυνομικού και οι μαρτυρίες (βίντεο)Χθες 18:25 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στο Πασαλιμάνι όπου ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του. Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες, κρατείται ο εργολάβος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Ο ΔΣΑ αποφάσισε δημοψήφισμα για τον νέο Δικαστικό Χάρτη της Αττικής09:04
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο