LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΣυνδικαλιστικάΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2016 06:59

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες

Έτοιμοι να κλείσουν τα σύνορα με Τουρκία και Βουλγαρία οι αγρότες του Έβρου. Δωδεκάωρος αποκλεισμός στα Τέμπη και την Τετάρτη. Μαζική η συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης.

Mπλόκα - αγρότες - Ασφαλιστικό - Αιτωλοακαρνανία

Σκληραίνουν ακόμα περισσότερο την στάση τους οι αγρότες, αντιδρώντας στην ασφαλιστική και φορολογική μεταρρύθμιση με ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους  με επέκταση των αποκλεισμών δρόμων και τελωνείων, εν όψει και της πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη, στην οποία θα συμμετάσχουν δυναμικά.   

Κλειστά παρέμειναν τα Τέμπη σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν απόψε στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης τα μέλη του μπλόκου. Ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται στο στάδιο τελικής επεξεργασίας των αιτημάτων και των προτάσεων τους που προτίθενται να κοινοποιήσουν προς την κυβέρνηση.

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα παραμείνουν και αύριο κλειστά τα Τέμπη καθώς οι αγρότες αυξάνουν σταδιακά τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση.

Για την Πέμπτη, ημέρα γενικής απεργίας, υπάρχει η διάθεση η Κοιλάδα να παραμείνει ανοιχτή προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι πολίτες θέλουν να μετακινηθούν προκειμένου να μετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ωστόσο η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί αύριο.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις απεργιακές εκδηλώσεις ενώ για την Κυριακή έχουν καλέσει εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στην Νίκαια στις 12 το μεσημέρι, για αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και παραπέρα συντονισμό.

Από πλευράς της κυβέρνησης, η Όλγα Γεροβασίλη επανέλαβε σήμερα την πρόταση για διάλογο στους αγρότες, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών σημείωσε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, είπε: «Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πρωτοβουλία να φέρει το αγροτικό στη βουλή, να ακούσουμε τις προτάσεις των κομμάτων. Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση- και αυτό θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο - τότε θα βγει πολύ ενισχυμένη», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Διορία πέντε ημερών δίνουν στην κυβέρνηση οι εκπρόσωποι των μπλόκων που συναντήθηκαν το περασμένο  Σάββατο στα Τέμπη, προκειμένου να προχωρήσει σε σύσταση διακομματικής επιτροπής «η οποία θα ζητήσει την απόσυρση και θα συζητήσει από μηδενική βάση το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο, παρουσία των εκπροσώπων των συντονιστικών επιτροπών των μπλόκων και να καταλήξει σε συγκεκριμένο πλαίσιο».

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τους αγρότες των μπλόκων-όπως την υπογράφουν- και στην συνέχεια υλοποίησης της ομόφωνης, όπως υπογραμμίζεται, απόφασης που λήφθηκε το περασμένο Σάββατο. «Τελεσίδικα ζητάμε, από την κοινοποίηση της ανακοίνωσης εντός πέντε ημερών να συσταθεί η διακομματική επιτροπή», υπογραμμίζουν και επισημαίνουν:

«Ενδεικτικά ζητάμε:

Ασφαλιστικό:

-Να παραμείνει ανεξάρτητος ο ΟΓΑ.

-Εξυγίανση του ΟΓΑ και απαλλαγή του από ξένες προς αυτόν υποχρεώσεις.

-Ξεκαθάρισμα των ασφαλισμένων (ασφαλισμένοι μόνο αγρότες και συνταξιούχοι αγρότες).

-Καμία αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Φορολογικό

-Συντελεστής φορολόγησης κάτω του 13% χωρίς προκαταβολή φόρου.

-12.000 ευρώ ατομικό αφορολόγητο εισόδημα.

-Αφορολόγητες όλες οι αγροτικές επιδοτήσεις και αποζημιώσεις (Βασική ενίσχυση, συνδεδεμένες ενισχύσεις, σχέδια βελτίωσης, αποζημιώσεις ΕΛΓΑ κ.τ.λ.).

Κόστος παραγωγής

-Μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια στο 6% όπως ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο όπως ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Δραστική μείωση του κόστους αγροτικού ρεύματος.

-Ρύθμιση των συνολικών οφειλών των αγροτών προς τη ΔΕΗ.»

Η ως άνω ανακοίνωση, όπως επισημαίνεται κοινοποιείται προς όλα τα μπλόκα της Ελλάδας, τον πρόεδρο της Βουλής, τα κόμματα της Βουλής και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Παράλληλα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συγκαλούν νέα πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων την ερχόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις12 το μεσημέρι στην Νίκαια. 

Το πρωί αγρότες της Φθιώτιδας απέκλεισαν την Εφορία της Λαμίας που εξυπηρετεί όλο το Νομό.

Εν τω μεταξύ, νέα ένταση με αγρότες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά στο Αγρίνιο. Ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου εισήλθε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, διακόπτοντας την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό.

Ένταση - Αγρίνιο - αγρότες - εκδήλωση - ΣΥΡΙΖΑ

Πολύωροι αποκλεισμοί δρόμων και σε άλλα μπλόκα 

Σε μια «κλωστή» φαίνεται ότι κρέμονται οι σχέσεις των αγροτών στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και τις υπηρεσίες στη γειτονική χώρα. 

Στο μπλόκο του Προμαχώνα αποφασίστηκε από χθες να σκληρύνουν τη στάση τους και να μην επιτρέπουν τη διέλευση ούτε στα ΙΧ οχήματα και στα λεωφορεία, κάτι που, ωστόσο, και οι ίδιοι «δυσκολεύονται να τηρήσουν», αφού όπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αγρότης Βισαλτίας και μέλος της συντονιστικής Στέργιος Λίτος «δεν θέλουμε να ταλαιπωρούνται παιδιά και μέλη της κοινωνίας και έτσι ανοίγουμε το βράδυ, αλλά εμμένουμε στη θέση μας ότι δεν περνάνε φορτηγά και νταλίκες».

Στα διόδια των Μαλγάρων, όπου τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα υπερβαίνουν τα 800, το «μπλοκάρισμα» αποφασίστηκε για το χρονικό διάστημα 12:00-20:00.

Αποκλείουν  τα σύνορα με Τουρκία και Βουλγαρία οι αγρότες του Έβρου

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, Γιάννη Μαργαριτίδη, μετά το σημερινό αποκλεισμό για ένα δίωρο του τελωνείου των Καστανέων, οι αγρότες τοποθέτησαν στο χώρο επιγραφή που ενημερώνει τους Έλληνες να αποφεύγουν την είσοδο στη γείτονα χώρα καθώς είναι θέμα χρόνου το επ’ αόριστον κλείσιμο των συνόρων.

 Επ’ αόριστον έκλεισε από σήμερα και ο κόμβος Καστανέων-Ριζίων αποκλείοντας ουσιαστικά το τελωνείο του Ορμενίου, ενώ αύριο θα κλείσει συμβολικά αρχικά και ο συνοριακός σταθμός Κυπρίνου-Ιβαϊλοβγκραντ. Επίσης τον αποκλεισμό επ’ αόριστον του νότιου κόμβου του Διδυμοτείχου (έξοδος Ψαθάδων) θα εισηγηθεί στην αυριανή σύσκεψη ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Διδυμοτείχου, Βασίλης Καμπρούδης.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η σε 24ωρη βάση διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων στο τελωνείο των Κήπων. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον μεγάλο αριθμό φορτηγών που έχουν συγκεντρωθεί στο ελληνικό τμήμα του τελωνείου.

Καθώς ο χώρος στάθμευσης παρουσιάζει ήδη πληρότητα αύριο θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να επιτραπεί προς τις βραδινές ώρες η έξοδος κάποιων εξ αυτών προς την Τουρκία προκειμένου να αποσυμφοριστεί η κατάσταση.

ΑΡΚΑΔΙΑ - ΝΕΣΤΑΝΗ - ΔΙΟΔΙΑ - ΑΓΡΟΤΕΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΜΠΛΟΚΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ -  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Το μπλόκο της Χαλκηδόνας, σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή Θόδωρο Νέλλα, θα κλείσει 12:00-14:00 και 18:00-21:00, ενώ και σήμερα αποχωρεί δύναμη από το μπλόκο για το τελωνείο των Ευζώνων. Υπενθυμίζεται ότι χθε οι αμπελουργοί της περιοχής, τράταραν με κρασί και «ενημέρωση» τους διερχόμενους οδηγούς.

Μπλόκο - αγρότες - Χαλκηδόνα - Θεσσαλονίκη

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται από τις 20/1 η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ «κλείνει και η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο χρονικό διάστημα 16:00-21:00» όπως επισήμανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Παναγής.

Μπλόκο - αγρότες - Χαλκηδόνα - Θεσσαλονίκη

Στον νομό του Κιλκίς, έχουν στηθεί δύο μπλόκα στα τελωνεία των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με  την ΠΓΔΜ και στη Δοϊράνη, σύνορα Ελλάδας με την ΠΓΔΜ και θα γίνουν αποκλεισμοί 12:00-14:00 και 19:00-21:00 (συνήθως παρατείνεται κατά μία ώρα το βράδυ) στο πρώτο και 12:00-15:00 το μεσημέρι και 19:00-21:00 το βράδυ στο δεύτερο. Και στα δύο μπλόκα συνολικά συμμετέχουν περισσότερα από 800 τρακτέρ.

Στον νομό Πέλλας, η απόφαση που ελήφθη σε επίπεδο νομού αφορά στα εξής: το μπλόκο στη γέφυρα Σερβικιά στα Γιαννιτσά σήμερα δεν θα κλείσει, αφού οι μετέχοντες σε αυτό θα μεταβούν με τα αγροτικά τους οχήματα στους Ευζώνους για ενίσχυση και συμπαράσταση και αυτά σε Έδεσσα και Αμύνταιο θα κλείσουν 12:00-13:00 το πρωί και 19:00-21:00 το βράδυ, ενώ σε Μελίσσι, Μαυροβούνι, Μεσσημέρι και Αλυσίδα 'Αρνισσας θα κλείσουν 17:30-20:30 το βράδυ.

Κομοτηνή - Εγνατία Οδός - αγρότες - μπλόκο - διαμαρτυρία - πρόβατα

Στον νομό Πιερίας, σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Δημαλή, δεν υπάρχει σταθερό ωράριο και όπως μας είπε χαρακτηριστικά «λειτουργούμε ως βαλβίδα ανακούφισης για τους οδηγούς που έρχονται από νότια και προβαίνουμε σε κλεισίματα συμβολικού χαρακτήρα και χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς». Υπενθυμίζεται ότι στον νομό Πιερίας έχουν στηθεί μπλόκα, συνολικής δυναμικότητας άνω των 700 τρακτέρ στο Αιγίνιο και στην Κατερίνη.

Στον κόμβο τη Κουλούρας, στην Ημαθία, μπλόκο της Πρωτοβουλίας Αγροτών δυναμικότητας 400 τρακτέρ, οι συμμετέχοντες συμπλέουν με τη στάση στα άλλα μπλόκα και κλείνουν καθημερινά συμβολικά μία ώρα το οδόστρωμα 16:00-17:00.

Στο μπλόκο που βρίσκεται πιο μπροστά, στον κόμβο Νησελίου επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης-Βέροιας, από χθες αποφασίστηκε ο επ΄αόριστον αποκλεισμός του ρεύματος προς Βέροια «και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής του μπλόκου Παναγιώτης Μεσσαλάς. Στο συγκεκριμένο μπλόκο η δύναμη έχει ενισχυθεί και υπερβαίνει τα 750 τρακτέρ, ενώ συμμετέχουν απλοί πολίτες, αλλά και κτηνοτρόφοι και άλλες επαγγελματικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο Μακεδονία - αγρότες - τρακτέρ - πορεία - διαμαρτυρία - μπλόκο - ασφαλιστικό

Στον νομό Θεσσαλονίκης, έχουν στηθεί μπλόκα, συνολικής δυναμικότητας άνω των 600 τρακτέρ στο Δερβένι (12:00-14:00 και ως τις 18:00 θα λειτουργεί η μία λωρίδα και στις δύο πλευρές), στην αερογέφυρα Θέρμης επί της Μουδανίων(κλείνουν τρεις λωρίδες και προς Χαλκιδική και από τον γειτονικό Νομό και αφήνουν τη μία από 16:00-18:00), στα «πράσινα φανάρια» ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση, ενώ το μπλόκο επί της διασταύρωσης του κρατικού αερολιμένα θα κλείσει 18:00-20:00. Όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κτηνοτρόφος Χαλκιδικής Δημήτρης Παπαδάκης, από το μπλόκο στην αερογέφυρα Θέρμης, από τις 26 Ιανουαρίου έχουμε διανείμει περισσότερα από 4.500 ενημερωτικά με τις θέσεις μας στους διερχόμενους οδηγούς και «συνεχίζουμε».

Στον νομό Χαλκιδικής, έχουν στηθεί τέσσερα μπλόκα στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, στα Νέα Μουδανιά, στη Νέα Καλλικράτεια και στον Πολύγυρο, είναι δυναμικότητας άνω των 600 συνολικά και συμμετέχουν περισσότεροι από 80 μελισσοκόμοι, των οποίων το ένα όχημα ισούται με τρία τρακτέρ. Η απόφαση που λήφθηκε είναι να κλείσουν 19:00-21:00, ενώ αύριο στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, με την συμμετοχή του εμπορικού και εργατικού συλλόγου και με όλη την κοινωνία.

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο Μακεδονία - αγρότες - τρακτέρ - πορεία - διαμαρτυρία - μπλόκο - ασφαλιστικό

Το πρόγραμμα κλεισίματος στα μπλόκα της Δυτικής Μακεδονίας είναι: τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και Νίκης με την ΠΓΔΜ 12:00-14:00 και 19:00-21:00 αντίστοιχα (ενώ δεν αποκλείουν παράταση κλεισίματος) και τα άλλα έχουν ως εξής: Γρεβενά πρώτη έξοδος προς την Εγνατία οδό προς τα Ιωάννινα 12:00-14:00 το μεσημέρι και 17:30-20:30, Νεάπολης Τσοτυλίου (12:00-18:00), στο 'Αργος Ορεστικού κάθετα στην Εγνατία στο δρόμο προς Καστοριά 12:00-13:30 και 16:30-18:30 και Αγία Κυριακή και Δεσκάτη ελεύθερα, ενώ στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης σήμερα θα γίνει αποκλεισμός 12:00-13:00.

Αργολίδα - κινητοποιήσεις - αγρότες - Ασφαλιστικό 

Κλείνουν για 24 ώρες τις Αφίδνες οι αγρότες

Σκληραίνει και το μέτωπο των αγροτών της Αττικής, καθώς οι παραγωγοί αποφάσισαν τον 24ωρο αποκλεισμό των διοδίων στις Αφίδνες για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα στα διόδια των Αφιδνών έχει προγραμματιστεί συνάντηση των παραγωγών με ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, συστήνοντας κοινό μέτωπο, όπως είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα στο Κάστρο.

Ωστόσο χθες δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν τον κόμβο του Μαρκόπουλου στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλους τους παράδρομους που οδηγούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

ΑΘΗΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ - ΜΠΛΟΚΟ - ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ -  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Μπλόκα και στην πόλη της Ζακύνθου 

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη της Ζακύνθου έχουν δημιουργήσει τα μπλόκα των αγροτών στις εισόδους της πόλης.

Αναλυτικότερα, εκτός από την περιοχή της Λούμπας όπου τα τρακτέρ κλείνουν το δρόμο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πριν από λίγη ώρα περίπου είκοσι τρακτέρ απέκλεισαν την γέφυρα του Αγίου Γερασίμου που οδηγεί στο λιμάνι της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα η ουρά από οχήματα και φορτηγά που κατευθύνονταν προς το λιμάνι να είναι τεράστια.

Τρακτέρ - αγρότες - Ζάκυνθος

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας τα τρακτέρ ίσως να μπουν στην πόλη της Ζακύνθου και να αποκλείσουν την εφορία και άλλα δημόσια κτίρια.

Στην Κεφαλονιά συνεχίζεται ο αποκλεισμός του κόμβου στην είσοδο του Αργοστολίου με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους για όσο χρειαστεί..

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΆγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)Χθες 11:47 | Ειδήσεις

Οργή προκαλεί η απάθεια και η "χαλαρότητα" στον διάλογο των αστυνομικών, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το πρωινό".

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζιΧθες 13:07 | Ειδήσεις

Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες πού θα διαμορφωθούν τις επόμενες ημέρες και ώρες.

Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτεςΧθες 17:17 | Ειδήσεις

Πήρε άδεια από κατάστημα κράτησης, αλλά δεν γύρισε πίσω κι αποφάσισε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με «μαϊμού» ενοικιάσεις διαμερισμάτων.

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνοΧθες 16:48 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 35χρονου αλλοδαπού, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ασέλγεια σε ανήλικη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο