LATEST NEWS
 
Κοινωνία /Δικαιοσύνη /

Δικογραφία

Δημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2015 08:00

Όλη η δράση του κυκλώματος εκβιαστών

"Μύλος" με ποινικούς, κατηγορούμενους για τρομοκρατία και εμπλοκή σωφρονιστικών, ακόμα και του Άκη Τσοχατζόπουλου στο κύκλωμα εκβιαστών. Όλα όσα περιέχονται στη δικογραφία.

εγκληματική οργάνωση - εκβιάσεις - εκρήξεις

Την δράση της εγκληματικής οργάνωσης την οποία διεύθυνε «τριανδρία» γνωστών βαρόνων του οργανωμένου εγκλήματος εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, οι 37 κατηγορούμενοι, πολλοί εκ των οποίων είναι κρατούμενοι στις φυλακές, εμπλέκονται, κατά περίπτωση, σε υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας, εκρήξεις, εκβιάσεις, ξέπλυμα χρήματος, διακεκριμένη οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών, δωροδοκίες και παράβαση καθήκοντος.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και ο πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ("κατηγορείται" ότι πλήρωνε ποινικούς για να βάζουνν βόμβες στον Γιάννη Σμπώκο), γνωστός ποινικολόγος και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε από τον Μάιο του 2011 και φέρονται να την είχαν συγκροτήσει τρεις γνωστοί βαρυποινίτες, οι: Παναγιώτης Βλαστός, Γιάννης Σκαφτούρος και Βασίλης Στεφανάκος, οι οποίοι αναφέρονται και ως αρχηγικά μέλη,τα οποία ανέθεταν στους υπόλοιπους τις «δουλειές» του κυκλώματος.

Οι κανόνες συνωμοτικότητας

-Θωράκισαν τις επικοινωνίες τους με προφορικές και γραπτές εντολές.

-Τις εντολές τις έδιναν δια ζώσης, σε επισκεπτήρια ή στα δικαστήρια που δικάζονταν.

-Προτιμούσαν κρατούμενους που έπαιρναν άδειες ή αποφυλακίζονταν, συγγενικά-φιλικά ή πρόσωπα με τα οποία είχαν ερωτικές σχέσεις, επίορκους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ή συνεργαζόμενους δικηγόρους.

-Τα άτομα που συμμετείχαν σε έκνομες πράξεις δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι αρχηγοί καθοδηγούσαν συνεχώς μέσα από τη φυλακή μέσω τηλεφωνημάτων, γραπτών μηνυμάτων και σημειωμάτων. Οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν μόνο μέρος της δουλειάς. Οι «εύκολες» δουλειές ανατίθεντο σε άτομα που είχαν υποχρέωση στους αρχηγούς.

-Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα γραπτά μηνύματα χρησιμοποιούσαν συνθηματικά.

-Χρησιμοποιούσαν πλήθος "ανώνυμων" κινητών τηλεφώνων, που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν καταχωρημένα σε εταιρίες με στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί άλλαζαν όταν τελείωνε κάθε δουλειά. Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν ανέφεραν ποτέ τα ονόματα τους. Μάλιστα, οι αρχηγοί φέρονται να προσπαθούν να παραπλανήσουν τις αρχές, καθώς, γνωρίζοντας ότι οι επικοινωνίες τους καταγράφονται, φέρονται να έλεγαν ότι δεν εμπλέκονται με συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις.

Σχέσεις με τρομοκρατία

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η εγκληματική οργάνωση είχε σχέσεις με άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις «διατηρώντας με αυτούς αμφίδρομη σχέση βοήθειας, οργανώνοντας ακόμα και αποδράσεις από κοινού», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αρχές.

Επίσης φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία και να εκτόξευαν απειλές σε βάρος ατόμων που θεωρούσαν εμπόδια στους στόχους τους, όπως δικαστές, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς. Παράλληλα, φέρονται να δωροδοκούσαν σωφρονιστικούς και αστυνομικούς, ενώ καταγράφεται και απόπειρα δωροδοκίας δικαστικών.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο απόστρατος αστυνομικός που προφυλακίστηκε ήδη ως συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού. Καταγράφεται ως "άνθρωπος" γνωστού βαρυποινίτη που ανήκει στην ηγετική «τριανδρία» της εγκληματικής οργάνωσης. Ρόλος  του, η μεταφορά εκρηκτικών για λογαριασμό του αρχηγού.

Οι αρχηγοί

Για τους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης αναφέρεται ότι δεν ίσχυαν οι κανόνες των φυλακών, καθώς επισημαίνεται ότι μπορούσαν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι σε όλες τις πτέρυγες και είχαν ελεύθερα επισκεπτήρια. Ένας από τους αρχηγούς, ο Παναγιώτης Βλαστός, φέρεται να δεχόταν επισκεπτήρια ακόμα και μέσα στο κελί του.

Όριζαν ως ταμίες άτομα της εμπιστοσύνης τους, τα οποία διαχειρίζονταν μεγάλα χρηματικά ποσά. Φέρονται ακόμα να διαχειρίστηκαν μεγάλο μέρος από τα χρήματα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ακόμα, κατηγορούνται ότι εξέδωσαν συμβόλαιο θανάτου για γυναίκα πρόεδρο εφετών και της αστυνομικής συνοδείας της, ενώ φέρονται να έδωσαν εντολή και για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε εισαγγελέα. Επίσης τοποθετήθηκαν τρεις βόμβες σε σπίτια προκειμένου να πάρουν χρήματα από κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η «Λίτσα», η βόμβα και τα λεφτά της απαγωγής Παναγόπουλου

Η τελευταία τοποθέτηση βόμβας που καταγράφεται, είναι την Πρωτοχρονιά, στο σπίτι της Λίτσας Βλαστού, η οποία κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ο Παναγιώτης Βλαστός ήθελε να σκοτώσει την ίδια και την οικογένεια της.

Η ίδια φέρεται να είχε κρύψει στο σαλόνι του σπιτιού της περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, κάνοντας "εξυπηρετήσεις" στον Παναγιώτη Βλαστό, ο οποίος για ένα διάστημα της έδινε και μηνιαίο μισθό 600-1/.000 ευρώ.

Όταν όμως ο Παναγιώτης Βλαστός έστειλε κάποια άλλη γυναίκα να πάρει τα χρήματα απο την Λίτσα, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 250.000 ευρώ. Αυτό προκάλεσε έκρηξη του φερόμενου ως ενός εκ των αρχηγών του κυκλώματος, ο οποίος απείλησε τη συνεργάτιδα του. Για να βρει τα χρήματα της ζήτησε να πουλήσει ακόμα και το σπίτι της, απειλώντας ότι θα ξεκληρίσει όλη της την οικογένεια.

Μάλιστα, μετά την "βόμβα" της Πρωτοχρονιάς, η οποία δεν έσκασε, ο Παναγιώτης Βλαστός φέρεται να χτύπησε την Λίτσα, σε επισκεπτήριο στις φυλακές, μπροστά σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, όταν εκείνη του είπε ότι δεν είχε τα χρήματα. Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έκαναν τίποτα. Στη συνέχεια ο Βλαστός αναφέρεται ότι άρχισε να οργανώνει την πραγματοποίηση των απειλών του γι΄ αυτό και όλα δείχνουν ότι η πρωτοχρονιάτικη "βόμβα" κι όσα ακολούθησαν στάθηκαν αιτία να ξετυλιχτεί το κουβάρι της εγκληματικής οργάνωσης.

Βόμβα σε βάρος της πρόεδρου Εφετών Παναγιώτας Καλαϊτζή

Το Νοέμβριο του 2012 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι της Προέδρου Εφετών Παναγιώτας Καλαϊτζή, η οποία μετείχε στη σύνθεση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που καταδίκασε τους κατηγορούμενους για την απαγωγή Παναγόπουλου. Η δικαστής πριν από την έκρηξη είχε δεχτεί ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις, σε μια από τις οποίες της είπαν "goodbye" ενώ και δικηγόρος την είχε προειδοποιήσει ότι ήταν στοχοποιημένη από τον Παναγιώτη Βλαστό.

Οι επισκέψεις στους "VIP" κρατούμενους

Ο Παναγιώτης Βλαστός επισκεπτόταν τη λεγόμενη "VIP" πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και καταγράφεται ότι είχε έρθει σε επαφή με τους: Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Σμπώκο, Βίκτωρα Ρέστη, Γιώργο Σπανό (τον οποίο παρακολουθούσαν), Γιώργο Σαχπατζίδη, Άκη Τσοχατζόπουλο, Αχιλλέα Φλώρο, Αριστείδη Φλώρο, Λάκη Γαβαλά και Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο Βλαστός μάλιστα φέρεται να ήταν προσεκτικός στις μετακινήσεις του, ώστε να μην τον καταγράφουν οι κάμερες, ενώ είχε απειλήσει σωφρονιστικούς υπαλλήλους που του αρνήθηκαν ιδιαίτερο επισκεπτήριο, λέγοντας «εγώ δεν είμαι χτεσινός, θα σας γ...σω όλους. Θα γίνει κανονικά το επισκεπτήριο, μη σας ανατινάξω».

Για τις εκρήξεις που συνδέονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλου, συνεργάτιδα του φέρεται να τον είχε συμβουλέψει «άμα συναντάς τον Τσοχατζόπουλο να μην του ξαναμιλήσεις, για να μην καταλάβουν τίποτα». Στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας καταγράφεται ακόμη ότι ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, για τον οποίο ο Βλαστός φέρεται να είχε πει ότι «έχει πολλά λεφτά», του είχε ζητήσει να τον προστατεύει.

Για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε βάρος της Εισαγγελέως Εφετών Σοφίας Πετράκη, που χειριζόταν τις υποθέσεις των 11 αλλοδαπών κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων και της απόπειρας απόδρασης του Βλαστού από τις ίδιες φυλακές τον Ιούλιο του 2013 καταγράφονται συνομιλίες στις οποίες αναφέρεται ότι θα πήγαιναν στην πολυκατοικία όπου διέμενε η εισαγγελέας στη Λάρισα, με την οποία ο Π. Βλαστός είχε πρόβλημα και ήθελε να την τρομάξει τοποθετώντας ποσότητα εκρηκτικών.

Σε κατάθεσή της, η εισαγγελική λειτουργός υποστηρίζει ότι το Φεβρουάριο του 2013 όταν επισκέφθηκε τον Βλαστό στο κελί του, για να του αναγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης, εκείνος της ζήτησε το λόγο για τη μη διακομιδή του στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού του, ενώ στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, «επέδειξε προκλητική συμπεριφορά που ενείχε τα στοιχεία της απειλής και της εξύβρισης». Φεύγοντας εκείνη, ο Βλαστός ανέφερε κάτι σχετικά με το παιδί της, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί «πως ένας κρατούμενος γνώριζε για την οικογενειακή της κατάσταση».

Καταγράφεται δε, ότι από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε πως ο Βλαστός, χρησιμοποιώντας καρτοτηλέφωνα των φυλακών Τρικάλων, είχε καλέσει προγενέστερα της έκρηξης την τηλεφωνική σύνδεση που χρησιμοποιούσε ένας εκ των δύο συλληφθέντων.

Επίσης, αναφέρεται ότι σε επισκεπτήριο της «Λίτσας» που έκανε στις φυλακές Τρικάλων, ο Βλαστός της είπε προφορικά και σημείωσε σε χαρτί την οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα και της ανέθεσε να εξακριβώσει αν εκεί υφίσταται οίκημα και αν υπήρχε κουδούνι όπου αναγράφετο το όνομα Πετράκη.

Ο Άκης, ο Σμπώκος και οι εκρήξεις

Στην δικογραφία καταγράφονται τέσσερις εκρήξεις σε βάρος του Γιάννη Σμπώκου και της αδελφής του Άννας (Απρίλιος-Μάιος2014). Μία ημέρα πριν από την έκρηξη, σύμφωνα με κατάθεση της Άννας Σμπώκου, άγνωστος της τηλεφώνησε και μιλώντας καλά ελληνικά της είπε «η κυρία Άννα; Προσέξτε καλά, γιατί θα πάθετε μεγάλο κακό και εσείς και ο αδελφός σας».

Μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι το τηλεφώνημα έγινε από καρτοτηλέφωνο, απο το οποίο είχαν κληθεί και άλλα μέλη ή φίλοι της οικογένειας Σμπώκου.

Ενδιαφέρον έχει και κατάθεση κρατουμένου, όπου αναφέρεται ότι «όταν η φυλακή ήταν "ανοιχτή", δηλαδή κατά τον προαυλισμό των κρατουμένων, ο Βλαστός ανέβαινε συνεχώς στο δωματιάκι του φύλακα και από εκεί επικοινωνούσε με οποιαδήποτε κρατούμενο του ισόγειου χώρου της πτέρυγας. Ο Βλαστός κάποιες φορές είχε συναντηθεί και μιλήσει με τον Σμπώκο», ενώ ο ίδιος κρατούμενος ανέφερε ότι κάποιοι ζήταγαν εκβιαστικά χρήματα από τον Γιάννη Σμπώκο, χωρίς να τους κατονομάζει.

Απολογούμενη στις αρχές η «Λίτσα» αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Βλαστός της είχε πει ότι «ο πρώτος εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στην οικία του Γιάννη Σμπώκου στις 16/4/2014, είχε τοποθετηθεί μετά από εντολή του Γιάννη Σκαφτούρου, αλλά επειδή δεν διέμενε κανείς στο σπίτι, ο Σμπώκος δεν φοβήθηκε. Γι΄ αυτό ο Βλαστός έλεγε ότι έπρεπε να τοποθετήσει άλλον εκρηκτικό μηχανισμό στην αδελφή του Σμπώκου, για να φοβηθεί αυτός και να δώσει τελικά χρήματα στο Σκαφτούρο». Συγκεκριμένα ο Βλαστός της είχε πει ότι «θα πάρει από τον Σμπώκο ο Γιαννάκης, 2-3 εκατομμύρια ευρώ».

Η «Λίτσα» είπε στις Αρχές ότι τις πληροφορίες πως ο Σμπώκος είχε πολλά χρήματα και θα μπορούσε να δώσει ένα τέτοιο ποσό, τις έδωσε στον Σκαφτούρο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος "τον Σμπώκο τον είχε πολύ άχτι", καθώς, όπως αναφέρεται σε έγγραφο "ο Σμπώκος, σε άγνωστο χρόνο, είχε παραλάβει μια βαλίτσα με δέκα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τον Τσοχατζόπουλο, αλλά δεν του την έδωσε ποτέ.

Γι΄ αυτό ο Τσοχατζόπουλος, πληροφόρησε τον Σκαφτούρο για τα χρήματα που είχε ο Σμπώκος και πιθανόν για τις διευθύνσεις κατοικίας των αδελφών του. Κατόπιν αυτών, η «Λίτσα» εκτίμησε στην κατάθεσή της ότι από τα χρήματα που απαιτούσε ο Σκαφοτύρος εκβιαστικά από τον Σμπώκο, προφανώς θα έπαιρνε κάποια μερίδιο και ο Τσοχατζόπουλος.

Κάποια άλλη στιγμή ο Βλαστός εμφανίζεται να της είχε πει ότι πληροφορίες για τον Γιάννη Σμπώκο είχε μάθει από τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος επίσης κρατείτο στην "VIP" Πτέρυγα του Κορυδαλλού, χωρίς όμως να της αναφέρει κάτι άλλο.

Ο Βλαστός φέρεται να έχει αναφέρει στην «Λίτσα» και ότι ο Σμπώκος από τις μίζες των εξοπλιστικών είχε αποκομίσει 500-700 εκατομμύρια ευρώ σε χρυσό και τα είχε σε τράπεζες στην Ελβετία. Το ποσό, που φέρεται ότι ζήταγε εκβιαστικά ο Σκαφτούρος, ήταν «ψίχουλα» αναλογικά με αυτά που είχε ο Σμπώκος, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

Απόπειρα απόδρασης Π. Βλαστού από τις φυλακές Κορυδαλλού (12/12/11)

Σύμφωνα με την κατάθεση της «Λίτσας», για την απόπειρα απόδρασης ο Βλαστός είχε επαφές με άτομα, μέλη της οργάνωσης 'Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς". Πριν από την απόδραση, η «Λίτσα» υποστήριξε ότι είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό της τους χώρους από την είσοδο της φυλακής έως τον χώρο του επισκεπτηρίου, τους έδειξε στον Βλαστό και στην συνέχεια διάγραψε το υλικό.

Κατά την πραγματοποίηση της σχεδιαζόμενης απόδρασης, φέρονται να είχαν συνεννοηθεί ο Βλαστός να έχει μαζί του το πιστόλι, ενώ στη συνέχεια, θα μετέβαινε στο επισκεπτήριο των μελών της "ΣΠΦ", με τα οποία θα συνεργαζόταν για την απόδραση.

Με την απειλή πιστολιού θα ανάγκαζε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να ανοίξουν τις πόρτες, όπως και έκανε, αλλά φτάνοντας στην τελευταία ο σωφρονιστικός πρόλαβε και την έκλεισε.

Το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του Βλαστού, φέρεται να του το είχε δώσει συγκατηγορούμενή του, έναν μήνα νωρίτερα, μέσω σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Απόπειρα απόδρασης Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων (Φεβρουάριος 2013)

Τον έλεγχο και σχεδιασμό για την απόδραση εμφανίζεται να τον έχει ο Σκαφτούρος, ο οποίος εμφανίζεται να δίνει εντολή σε άγνωστο άτομο να τους προμηθεύσει με οχήματα.

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι η «Λίτσα» μετέβη σε γνωστό δικηγορικό γραφείο, όπου παρουσία του δωροδόκησε σωφρονιστικό υπάλληλο, ονόματι Βασίλης, με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, καθώς τους παρέδωσε απόρρητο έγγραφο της ΕΛΑΣ σύμφωνα με το οποίο ενημερώνονταν όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας ότι ο Βλαστός επίκειτο να αποδράσει από το κατάστημα Τρικάλων με τη βοήθεια ελικοπτέρου, η ακριβής οργάνωση της απόδρασης καθώς και τα άτομα που θα συμμετείχαν σε αυτή.

Μετά την απόπειρα αυτή ο Π. Βλαστός φέρεται να ανέφερε στη «Λίτσα» ότι θα επιχειρούσε και πάλι να αποδράσει είτε με ελικόπτερο που αυτή τη φορά θα αγόραζε είτε σκάβοντας κάτω από τη φυλακή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγόςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια ποινή του επιβλήθηκε. Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθεί το αίτημα της υπεράσπισης για να αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμαΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης μίλησε στο "Καλημέρα Ελλάδα" για τις γερμανικές βόμβες που βρέθηκαν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο