Σέχτα Επαναστατών
Δημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2014 13:18Ποινική δίωξη με βαριές κατηγορίες για την Σέχτα Επαναστατών
Της Έρρικας Βαλλιάνου
Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου και για εγκληματική οργάνωση ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών για την τρομοκρατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών.
Η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη συγκεντρώνοντας τέσσερις δικογραφίες με αιματηρές επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης άσκησε την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, αφού η οργάνωση μετά τις επιθέσεις ανέλαβε την ευθύνη με προκηρύξεις.
Συγκεκριμένα , πρόκειται για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, για τη δολοφονία αστυνομικού φρουρού, για επίθεση σε αστυνομικό τμήμα καθώς και για την επίθεση στο κανάλι Alter.
Η ποινική δίωξη είναι βαρύτατη, περιλαμβάνει όλα τα χτυπήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης και σύντομα θα συνέλθει η ολομέλεια του Εφετείου προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ανακριτή.