LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΚόμματαΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2018 15:19

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας διχάζει και κάνει κακό στην χώρα – Αδιαπραγμάτευτη η μείωση φόρων κι εισφορών

Τι είπε για τις εκλογές, τον ΠτΔ, το Σκοπιανό, τους συμβασιούχους, το Δημόσιο και τους δανειστές.

 Κυριάκος Μητσοτάκης - Συνέντευξη Τύπου - ΔΕΘ 2018 - Θεσσαλονίκη

"Εφόσον με εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού και θα κάνω ότι χρειάζεται για να γίνει αυτό πράξη", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η μείωση φόρων και εισφορών που εξήγγειλε το Σάββατο απο την Θεσσαλονίκη.

«Εάν δεν μειωθεί το βάρος εξυπηρέτησης των δανείων, όταν τελειώσει το μαξιλάρι ρευστότητας η χώρα θα είναι απόλυτα εκτεθειμένη στις ορέξεις των αγορών. Η Ελλάδα βγαίνει από το τρίτο πρόγραμμα με αυστηρά πρωτογενή πλεονάσματα, προψηφισμένα μέτρα και αυστηρό καθεστώς επιτροπείας. Αυτό ονομάζουμε τέταρτο μνημόνιο", τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, οι τοπθετήσεις του οποίου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων απο το Μαξίμου, υπουργούς και κόμματα.

Τα μέτρα

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν έχει το ίδιο πρόγραμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δίνει προτεραιότητα στην απελευθέρωση των υγιών δυνάμεων της επιχειρηματικότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά "ο Αλέξης Τσίπρας μοιράζει φτώχεια μέσω επιδομάτων, ενώ υπερφορολογεί για να μεγαλώσει το κράτος. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους και θα συμμαζέψουμε το κράτος".

"Παρουσίασα ένα συνολικό σχέδιο για την ανάπτυξη, το οποίο είναι φιλόδοξο, καθώς προβλέπει ανάπτυξη 4% και δημιουργία 700.000 θέσεων απασχόλησης την επόμενη πενταετία", τόνισε. Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ψηφίσει τις ελαφρύνσεις που θα φέρει στη Βουλή η Κυβέρνηση δήλωσε πως θα περιμένει να δει τι θα έρθει στη Βουλή. "Αν ερμήνευσα καλά τον κ. Τσακαλώτο κατάλαβα ότι από το μενού των μέτρων έχει συμφωνηθεί μόνο η κοστολόγηση με τους δανειστές", σημείωσε για να προσθέσει ότι "μέτρα που θα είναι ευθυγραμμισμένα στη δική μας λογική δεν έχουμε λόγο να μην τα ψηφίσουμε".

Κυριάκος Μητσοτάκης - Συνέντευξη Τύπου - ΔΕΘ 2018 - Θεσσαλονίκη

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ως παράδειγμα τον ΕΝΦΙΑ, λέγοντας ότι η ΝΔ θέλει να επωφεληθούν όλοι από την μείωση του φόρου και όχι συγκεκριμένες ομάδες, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση.

"Η κυβέρνηση ψήφισε τη μείωση των συντάξεων αλλά είναι αχρείαστο μέτρο, τίμημα της αναξιοπιστίας Τσίπρα" είπε κάνοντας λόγο για κοροϊδία της κυβέρνησης, συμπληρώνοντας "μακάρι να μην εφαρμοστεί. Το ίδιο ισχύει για το αφορολόγητο που είναι ψηφισμένο μετρό. Γι’ αυτό λέω να μειωθεί ο πρώτος συντελεστής στο 9% αντί 22%"..

Ο ΕΝΦΙΑ και οι Δήμοι

"Μέχρι το 2021 η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ θα πηγαίνει στους Δήμους και το ύψος του θα καθορίζεται από τους Δήμους, ενώ παράλληλα θα περικοπούν οι πόροι που εισπράττουν από το κράτος σήμερα (περίπου δυο δισ.). Ετσι οι Δήμοι θα μπορούν να αυξήσουν το φόρο αλλά θα λογοδοτούν στους πολίτες τους", είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι πρέπει να περάσουν περισσότερες αρμοδιότητες στους Δήμους αλλά και ότι απαιτείται μια διετή μεταβατική περίοδο.

Εξοικονόμηση δυο δισ. από το Δημόσιο

Μπορούμε να εξοικονομήσουμε 2 δισ. ευρώ από τη δημόσια διοίκηση σε βάθος διετίας υποστήριξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση για το κόστος των εξαγγελιών του, συμπληρώνοντας ότι η ανάπτυξη και οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο φορολογικό θα οδηγήσουν σε επιπλέον έσοδα. Όπως είπε, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος είναι κοστολογημένο, όμως ένα μέρος του προγράμματος του στηρίζεται στην θέση ότι "θα καταφέρουμε να πείσουμε τους δανειστές για τη μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα" και αυτό δεν θα προχωρήσει άμεσα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα καταργηθούν οργανισμοί επανέλαβε ότι "δεν θα γίνουν απολύσεις. Έχω άποψη για το πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση", τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι έχει θητεύσει αρμόδιος υπουργός. Όπως είπε επιμένει στην αξιολόγηση "όχι για να γίνουν απολύσεις, αλλά για να ανεβαίνουν στην κλίμακα όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και να βελτιώνονται όσοι δεν την κάνουν, να σταματήσουν να υπάρχουν δημόσιοι υπάλλοι και να υπάρχουν κρατικοί λειτουργοί

Για το Σκοπιανό και τις εκλογές

"Στο νέο λεξικό δίπλα στη λέξη «λαϊκιστής» είναι το όνομα του Αλέξη Τσίπρα", είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως «τσάμπα μάγκα» τον Πάνο Καμμένο για όσα λέει για το Σκοπιανό, δίνοντας απάντησε σε όσα είπε ο Πρωθυπουργός πριν μια εβδομάδα στην ΔΕΘ.

"Είπα στους πολίτες ότι η συμφωνία παράγει αποτελέσματα από τη στιγμή της υπογραφής της και το βλέπουμε από όσα λέει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός" σημείωσε και εΕπανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Αν μεσολαβήσουν εκλογές δεν θα κυρώσει τη συμφωνία την επόμενη ημέρα, όπως είπε, ξεκαθάρισε όμως ότι "αΑπό τη στιγμή που κυρώνεται η Συμφωνία και το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ, το θέμα της ένταξης στο ΝΑΤΟ έχει τελειώσει".

Όπως είπε εξήγησε στο ΕΛΚ ποια είναι η θέση του κόμματος και μίλησε για το ζήτημα της ταυτότητας, υπογραμμίζοντας ότι "εγώ όπως τα λέω στην Ελλάδα, έτσι τα λέω στο εξωτερικό" και επισημαίνοντας "δεν μπορώ ως Πρωθυπουργός να δεχθώ "Μακεδονική" γλώσσα και εθνότητα. Απο εκεί θα αρχίσει η διαπραγμάτευση".

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό "για να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα και για το θέμα των Σκοπίων". 

"Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνήσω σε μεγάλο συνασπισμό που θα περιλαμβάνει το ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, "θα επιδιώξω το καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτοδύναμος θα επιδιώξω ευρύτερες συγκλίσεις. Σε κάθε περίπτωση η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη και δεν θα οδηγηθεί σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική, τόνισε. Την επόμενη ημέρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υπάρχει κυβέρνηση που δεν θα περιλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πεπεισμένος ότι θα υπάρχει και πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Συνέντευξη Τύπου - ΔΕΘ 2018 - Θεσσαλονίκη

Το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά

"Πρόθεσή μου είναι βάλω πρόσωπα της κεντροαριστεράς στην κυβέρνηση. Θα δείτε και στα ψηφοδέλτια τέτοια ανοίγματα και θα είναι στο χέρι των ψηφοφόρων να επιλέξουν" ανέφερε.

Οι ευθύνες των δανειστών

"Δυστυχώς οι θεσμοί συμφώνησαν σε ένα λάθος μίγμα πολιτικής", επανέλαβε ο Πρόεδρος της ΝΔ, συνεχίζοντας "μπορούμε να πείσουμε για την πολιτική μας. Η μείωση φόρων και εισφορών είναι αδιαπραγμάτευτη για τη ΝΔ. Δεν μπορεί να ανακάμψει αλλιώς η οικονομία. Για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών όμως πρέπει να είμαστε πειστικοί και στις μεταρρυθμίσεις".

Όπως είπε, "οι θεσμοί στρουθοκαμήλιζαν όταν ξηλώνονταν σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν από προηγούμενες κυβερνήσεις. Την ώρα που αυξάνει το μέγεθος του κράτους και ξηλώνεται η μεταρρύθμιση στην παιδεία δεν είπαν τίποτα".

Οι επικουρικές συντάξεις

"Ο ατομικός κουμπαράς θα ωθήσει τους νέους να ενταχθούν στο ασφαλιστικό σύστημα. Θα ισοδυναμεί με συμπληρωματική επικουρική σύνταξη υψηλότερη από ότι σήμερα", είπε σε ότι αφορά το ασφαλιστικό. Για το επικουρικο ανέφερε ότι θα υπάρξει μεταβατικό διάστημα για να προστατευτούν οι υφιστάμενοι συνταξιούχοι αλλά και αυτοί που πρόκειται να βγουν σύντομα στη σύνταξη. Επιτέθηκε δε στην κυβέρνηση για τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις και καυτηρίασε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα ότι το πρόβλημα στο Ασφαλιστικό θα λυθεί καθώς θα φεύγουν από ζωή όσοι είναι τώρα στα 70 χρόνια.

Η Συνταγματική Αναθεώρηση

Η ΝΔ δεν θα συναινέσει αν σημαντικά άρθρα όπως το άρθρο 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν κριθούν αναθεωρητέα. Αν υπάρξει κοινός τόπος για τολμηρή αναθεώρηση «εδώ είμαστε», είπε σχετικά.

Τα κόκκινα δάνεια

"Δεν είμαι απογοητευμένος με την ταχύτητα που αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των κοκκινων δανείων από τις τράπεζες", υποστήριξε για να συμπληρώσει ότι έχουν σημασία και οι δυο όψεις του ισολογισμού τους και γι’ αυτό μιλά για την επιστροφή καταθέσεων και την ρευστότητα στην οικονομία που είναι «ιστορική πρόκληση».

Μάτι - φωτιά - κατεδαφίσεις - συνεργεία

Η καταστροφή στο Μάτι, ο Πολάκης και ο Συνολάκης

Για το Μάτι και την στάση της Κυβέρνηση είπε ότι "η κυβέρνηση έδειξε κυνισμό. Ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε ή δεν γνώριζε για τους νεκρούς;", αναρωτήθηκε. Μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει νέο πλαίσιο πολιτικής προστασίας. Δεν έχουμε άλλοθι να μην είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε φυσικές καταστροφές, τόνισε και επιτέθηκε στον Π. Πολλάκη λέγοντας ότι είναι «φασιστικό» ότι έβγαλε στο διαδίκτυο την διεύθυνση του καθηγητή Συνολάκη.

Οι συμβασιούχοι και τα αναδρομικά

"Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να εφαρμόζονται", ήταν το σχόλιο του για τα αναδρομικά των ένστολων, στα οποία τόνισε ότι ουδέποτε η ΝΔ είχε εκφράσει άλλη άποψη.

Σε ότι αφορά τους συμβασιούχους δήλωσε ότι "ο καθένας υπογράφει σύμβαση για ένα συγκεκριμένο χρόνο, δεν απολύεται, λήγει η σύμβαση του. Υπάρχει η πραγματικότητα να καλύπτουν κάποιοι εξ αυτών πάγιες ανάγκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αριθμός τους πρέπει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο ή να ανοίγουμε κερκόπορτα για νομιμοποίησή τους".

Τα σκάνδαλα

"Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ηθικό πλεονέκτημα", υποστήριξε επικαλούμενος τον τρόπο που έχει πορευτεί τα τελευταία χρόνια. "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και δεν θα υπάρξουν τηλέφωνα από υπουργούς μου σε δικαστικούς λειτουργούς. Αν υπάρχουν περιπτώσεις που θα έρθουν στη Βουλή, αυτή θα κάνει τη δουλειά της, είπε τονίζοντας "εχω δεσμευτεί για μια εξεταστική, για αυτά που έγιναν το πρώτο εξάμηνο του έτους".

Η ρύθμιση των χρεών σε 120 δόσεις

"Θα πρέπει να διαγραφούν παλιές ανείσπρακτες οφειλές για να ασχοληθεί η φορολογική διοίκηση με χρέη που μπορούν να εισπραχθούν. Είναι σωστό η φορολογική διοίκηση να εστιάζει στις πρόσφατες οφειλές" είπε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι "η ρύθμιση των 120 δόσεων δεν θα αφορά μόνο όσους χρωστούν 3.000 ευρώ, αλλά θα προτάξουμε αυτούς γιατί αποτελούν τέσσερις στους πέντε οφειλέτες. Μια τολμηρή ρύθμιση θα δώσει τη δυνατότητα να ρυθμιστούν οι παλιές οφειλές και να είναι συνεπείς στις νέες υποχρεώσεις τους".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το ιδιωτικό χρέος ως τον "ελέφαντα στο δωμάτιο", τονίζοντας ότι η αύξησή του οφείλεται στην υπερφορολόγηση.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές

"Στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ θα στηρίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και παρατάξεις γιατί είναι κρίσιμος πολιτικός βραχίονας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στηρίξουμε πρόσωπα από τη ΝΔ. Δεν βλέπω την ίδια ανάγκη στις εκλογές πρώτου βαθμού. Τα κόμματα πρέπει σταδιακά να απομακρύνονται από τις λογικές της στήριξης και οι τοπικές κοινωνίες να αποφασίζουν" είπε ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε μεγάλο πρόβλημα την "απλή αναλογική" που καθιερώθηκε με τον νόμο της κυβέρνησης.

Τα εργασιακά

Όπως είπε "δεν έχω πρόβλημα με τις κλαδικές συμβάσεις. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας και αν μια εταιρεία κρίνει σε συνεργασία με τους εργαζόμενους ότι πρέπει να αποκλίνουν από μια κλαδική σύμβαση να μπορεί να το κάνει.

Οι επενδύσεις

Απαντώντας σε ερώτηση για την ανάγκη να έρθουν επενδύσεις 20 δισ. ευρώ το χρόνο για να επιστρέψουμε στα προ κρίσης επίπεδα δήλωσε ότι το σχέδιο ξεκινά από την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και προβλεψιμότητας και συνεχίζεται με φορολογικές παρεμβάσεις που δεν εξαντλούνται στη μείωση των φορολογικών συντελεστών αλλά και σε εργαλεία όπως οι υπεραποσβέσεις που μπορούν να κάνουν τις νέες επενδύσεις πιο ελκυστικές.

Τόνισε ότι είναι σημαντική και η απλοποίηση των διαδικασιών για τις αδειοδοτήσεις και η χρηματοδότηση με τήρηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, προαναγγέλοντας ότι θα παρουσιαστεί σχέδιο προτεραιοποίησης των δημοσίων έργων.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ επιμένει πολύ στην ενιαία εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο για την ανάγκη οργάνωσης των δομών της χώρας μέσω του ΥΠΕΞ, ώστε να συγκεντρωθούν διάσπαρτες αρμοδιότητες και να ευθυγραμμιστεί η δουλειά που γίνεται και να πωληθεί το «brand Ελλάδα» στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

Το προσφυγικό

"Αυτό που συμβαίνει στη Μόρια είναι απαράδεκτο, είναι η απόλυτη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση", είπε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας ότι έχουν έρθει στη χώρα τόσα χρήματα που φτάνει ο ΟΗΕ να λέει ότι ούτε στην Αφρική δεν υπάρχουν τέτοια κέντρα, κάνοντας λόγο για "ευθύνη που βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση".

Σε ότι αφορά το προσφυγικό σημείωσε ότι η χώρα είναι εξωτερικό σύνορο της Ευρώπης και "η συζήτηση για ασφαλή σύνορα γίνεται παντού στην Ευρώπη. Ο μόνος που δεν μιλά γι' αυτό  είναι ο Αλέξης Τσίπρας".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα απλοποιηθεί η εθνική διαδικασία χορήγησης ασύλου, ώστε να ολοκληρώνεται γρήγορα η διαδικασία αλλά και ότι θα γίνει έρευνα για το τι έγιναν τα κονδύλια.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Συνέντευξη Τύπου - ΔΕΘ 2018 - Θεσσαλονίκη

“Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στη ΝΔ”

"Ακροδεξιοί δεν υπάρχουν στη ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο", υποστήριξε ο επικεφαλής της ΝΔ, συμπληρώνοντας "εμείς είμαστε η μεγάλη φιλελεύθερη, κεντροδεξιά παράταξη. Βασική απειλή στην Ευρώπη είναι ο αυταρχισμός και η ακροδεξιά. Έχω μιλήσει για την ανάγκη το ΕΛΚ να ξεκαθαρίσει τη στάση του σε ότι αφορά επαμφοτερίζοντα πρόσωπα, όπως ο Όρμπαν της Ουγγαρίας".

Όπως σημείωσε, "δεν έχουμε κανένα πολιτικό κοινό με τον κ. Σαλβίνι", αναφέροντας ότι "το πώς φυλάσσουμε τα σύνορά μας δεν είναι ζήτημα της ακροδεξιάς".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των ΕυρωεκλογώνΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα''. 

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο