Νέα στοιχεία στην Προανακριτική της Βουλής για την Novartis
Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Novartis έφθασαν στα χέρια των βουλευτών που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά είναι έγγραφα και CDs, πιθανότατα ευρήματα από τον έλεγχο στους υπολογιστές της φαρμακευτικής εταιρίας.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ζητά να κληθούν ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, η σημερινή πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, Suzanne Kohout, καθώς και οι προστατευόμενοι μάρτυρες.
Εν τω μεταξύ, η σημερινή κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου θα καθυστερήσει, καθώς θα προηγηθεί η συζήτηση για διαδικαστικά ζητήματα.
Ο κ. Βενιζέλος καταθέτει ύστερα από δικό του αίτημα προκειμένου να αναπτύξει τις ενστάσεις του για ακυρότητα της διαδικασίας. Στην τελευταία του επιστολή κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία από την πλειοψηφία και ζητά τη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης, ακόμη και το αδίκημα της απιστίας που έχει παραγραφεί και να κληθούν να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες.