LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΚόμματαΔημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2018 16:26

Μητσοτάκης: ο Τσίπρας θέλει να βυθίσει τη χώρα σε ένα βούρκο σκανδαλολογίας

« Όλα στο φως, αλλά όλα στο φως με κανόνες και χωρίς στοχοποίηση», διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.  

Κυρ. Μητσοτάκης - ελεύθεροι επαγγελματίες - Χαλκίδα

«Τη μεγάλη και προφανή αντιδιαστολή μεταξύ της τοξικότητας του γενικότερου πολιτικού περιβάλλοντος και της δημιουργικότητας και της προσδοκίας» που είδε περιοδεύοντας στην Εύβοια υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με ελεύθερους επαγγελματίες στην Χαλκίδα.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΔ, «απ’ τη μια η σημερινή Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, θέλει να γυρίσει τη χώρα στο παρελθόν, να διχάσει, να τη βυθίσει σε ένα βούρκο σκανδαλολογίας. Ίσως διότι ο ίδιος δεν αισθάνεται αρκετά σίγουρος να υπερασπιστεί τα - εντός εισαγωγικών – “επιτεύγματά” του στην πορεία της Οικονομίας. Σήμερα, μάλιστα, είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δήλωση από τον κ. Βίζερ, απερχόμενο επικεφαλής του Euroworking Group, ο οποίος εκτίμησε το κόστος τους πρώτου εξαμήνου της περιόδου Βαρουφάκη – Τσίπρα στα 200 δις και όχι στα 100 δις που λέγαμε μέχρι σήμερα.

Αυτή η προσπάθεια, λοιπόν, να κυλιθεί όλη η πολιτική ζωή του τόπου μέσα σε ένα βούρκο, μέσα σε μια λάσπη με εκατέρωθεν κατηγορίες, είναι προφανές ότι θα απαντηθεί θεσμικά από εμάς και θα απαντηθεί στη Βουλή. Διότι δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο πάρα μόνο να προσέλθουμε στη Βουλή και να απαντήσουμε στην Επιτροπή η οποία θα συγκροτηθεί, σε όλους τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, που βαραίνουν σήμερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Και σε αυτή τη διαδικασία να βγούνε και οι κουκούλες, να προσέλθουν και όλοι όσοι έχουν να καταθέσουν κάτι και να μπορέσουν και οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Και εύχομαι πραγματικά και ελπίζω να δοθεί επαρκής χρόνος σε αυτήν την Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή για να πάρετε, όλες και όλοι, τις απαντήσεις  στα εύλογα ερωτήματα τα οποία έχετε.

Αυτή, λοιπόν, είναι η μια πραγματικότητα, αυτή που δυστυχώς, σήμερα, μονοπώλησε τα δελτία ειδήσεων. Είχα την ευκαιρία να δω λίγο τα δελτία και σχεδόν είναι μονοθεματικά.  Novartis, Novartis, Novartis.»

Κυρ. Μητσοτάκης - ελεύθεροι επαγγελματίες - Χαλκίδα

«Υπάρχει, όμως, και μια άλλη πραγματικότητα, την οποία συνάντησα σήμερα σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό το οποίο έκανα στη Νότια και στην Κεντρική Εύβοια, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης. «Επιτυχημένοι συμπολίτες μας οι οποίοι αγωνιούν για το αύριο, ηλικιωμένοι άνθρωποι που μου είπαν “τα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό, κάντε κάτι για να τους φέρετε πίσω, να δημιουργήσετε δουλειές, επενδύσεις”. Επιχειρηματίες. οι οποίοι στενάζουν κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης και της υπερβολικής γραφειοκρατίας, που δεν τους επιτρέπει να εκφράσουν ελεύθερα τη δική τους επιχειρηματική δημιουργικότητα. Υποδομές, οι οποίες πάσχουν. Και θέλω να το πω αυτό, ειδικά εδώ στην Εύβοια: Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και πρέπει να σας πω ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν είδα οδικό δίκτυο σε τέτοια χάλια, όπως αυτό το οποίο είδα στην Εύβοια. Σας λέω – φαντάζομαι - κάτι το οποίο το γνωρίζετε πολύ καλά. Πλην όμως, το οδικό δίκτυο είναι απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης για ένα Νομό που στηρίζεται στον Τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα. Και αύριο θα έχω τη δυνατότητα να κινηθώ και προς τη Βόρεια Εύβοια, όπου το οδικό δίκτυο – απ’ ό,τι το θυμάμαι, και φαντάζομαι δεν έχει βελτιωθεί – είναι ακόμα χειρότερο. Πλην όμως η αναπτυξιακή δυναμική της Βόρειας Εύβοιας, δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί αν δεν λυθεί το πρόβλημα των οδικών υποδομών.  

Αυτά μου είπαν σήμερα οι συμπολίτες μας με τους οποίους μίλησα και φαντάζομαι ότι γι’ αυτά θα με ρωτήσετε κι εσείς σήμερα. Διότι τελικά, το πραγματικό διακύβευμα της πολιτικής δεν είναι τόσο να τσακωθούμε για το παρελθόν. Θα γίνεται κι αυτό. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι και για την υπόθεση της Novartis είμαστε πολύ σαφείς: Όλα στο φως, αλλά όλα στο φως με κανόνες και χωρίς στοχοποίηση. Αλλά όλα αυτά αφορούν το παρελθόν. Εσείς θέλετε να ακούσετε από εμένα και τη Νέα Δημοκρατία ποιο είναι το δικό μας σχέδιο για το μέλλον αυτού του τόπου. Για το τι θα γίνει μετά τη λήξη του προγράμματος. Για το πώς εσείς θα μπορέσετε να φτιάξετε τις δικές σας ζωές, να φτιάξετε τις δικές σας καριέρες, να κάνετε οικογένεια. Για το πώς μπορείτε να εκπληρώσετε τις δικές σας φιλοδοξίες και τα δικά σας όνειρα. Κι αυτός είναι κι ο δικός μου στόχος: Όσο τοξικό κι αν είναι το κλίμα, καθώς πηγαίνουμε προς τις επόμενες εκλογές - και μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα είναι πολύ τοξικό - εγώ θα επιδιώκω πάντα να μιλάω για το μέλλον.  

Κυρ. Μητσοτάκης - ελεύθεροι επαγγελματίες - Χαλκίδα

Όλοι και όλες αισθανόμαστε ότι πραγματικά αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε σήμερα. Αξίζουμε μια Κυβέρνηση η οποία θα είναι πιο αποτελεσματική, πιο ουσιαστική, λιγότερο εμπαθής. Που θα στέκεται πάνω στα πραγματικά προβλήματα. Που δε θα ασχολείται μόνο με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα. Αξίζετε μια πολιτική η οποία θα μπορεί να ξεκλειδώσει το μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό το οποίο έχει αυτός ο τόπος. Και αναφέρομαι ειδικά, εδώ, στην Εύβοια, έναν τόπο με πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία όμως, ακόμα δεν έχουν ξεκλειδωθεί, για λόγους που θα συζητήσουμε στη συνέχεια. Γι’ αυτά λοιπόν θέλω να συζητήσουμε».  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ερωτήθηκε από ελεύθερους επαγγελματίες για ζητήματα σχετικά με το φορολογικό και το θεσμικό πλαίσιο, τη δημόσια διοίκηση, το τραπεζικό σύστημα, το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και άλλα ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα. Αναφερόμενος στα βασικά σημεία του σχεδίου του για την επιχειρηματικότητα, έδωσε έμφαση σε τρία σημεία:

•             Πρώτον, στη μείωση φόρων και εισφορών, ώστε να μη δουλεύει για το Κράτος ο επιχειρηματίας και να υπάρχει πραγματικό κίνητρο για επιχειρηματική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, υπενθύμισε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις από 29% στο 20%, για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός διετίας, για μείωση του φόρου στα μερίσματα στο 5%, αλλά και για κίνητρα για επενδύσεις μέσω της φορολογίας, ιδίως για τις νέες επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμη κέρδη.

•             Δεύτερον, στη μείωση της γραφειοκρατίας. Έδωσε έμφαση στην απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης, αλλά και σε στοχευμένες δράσεις για τη βελτίωση του κανονιστικού πλαισίου. Ανέφερε ως τέτοιο παράδειγμα το παρωχημένο νομικό πλαίσιο που διέπει τον κλάδο της μικροζυθοποιίας, το οποίο είναι ως έχει από το 1922.

•             Τρίτον, στη βελτίωση της ρευστότητας. Με επιτάχυνση της εκκαθάρισης των κόκκινων δανείων και έμφαση στην αποκάλυψη των στρατηγικών κακοπληρωτών, ώστε να μπορέσουν οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν ξανά την υγιή επιχειρηματικότητα.  

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, έδωσε έμφαση στο ζήτημα του ανταγωνισμού στον τραπεζικό τομέα. Χρειάζεται, όπως δήλωσε, περισσότερος ανταγωνισμός στον τραπεζικό τομέα και υποστήριξε ότι είναι εσφαλμένος ο ισχυρισμός ότι δεν αντέχει πολλές τράπεζες η Ελλάδα. Υπό την κατάλληλη εποπτεία ο ανταγωνισμός στις τράπεζες θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις. Αναφερόμενος στον τομέα της ενέργειας, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη αγορά ακόμα δεν είναι αρκετά απελευθερωμένη.

Κυρ. Μητσοτάκης - ελεύθεροι επαγγελματίες - Χαλκίδα

Στη συνέχεια, απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις,

•             Τοποθετήθηκε υπέρ της διεύρυνσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών, όμως αναγνώρισε την ανάγκη να υπάρξει μείωση των τραπεζικών χρεώσεων/προμηθειών σε αυτές.

•             Κατήγγειλε την πελατειακή πρακτική αναδιανομής που εφαρμόζει η σημερινή Κυβέρνηση, με τη δημιουργία υπερπλεονασμάτων μέσω άγριας υπερφορολόγησης. Τόνισε ότι πραγματική κοινωνική πολιτική είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας.

•             Επεσήμανε, ειδικά για τον κλάδο του Τουρισμού, ότι τα τελευταία λίγα χρόνια βιώνει μια πολύ ευνοϊκή διεθνή συγκυρία, και είναι σημαντικό να πραγματοποιηθούν τώρα επενδύσεις. Υπενθύμισε, δε, τη δέσμευσή του για κατάργηση του τέλους διαμονής.  

Τέλος, ερωτώμενος για τη θέση των γυναικών στις επιχειρήσεις και την πολιτική, αναγνώρισε ότι υπάρχει «γυάλινη οροφή» που δεν επιτρέπει σε πολλές γυναίκες να γίνουν ανώτατα στελέχη. Δήλωσε ότι για να σπάσει αυτή η γυάλινη οροφή, χρειάζονται συνειδητές επιλογές και ότι ο ίδιος θέλει να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερες γυναίκες να εκλεγούν στη Βουλή και να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση και στην ανώτατη διοίκηση.

"Το 2018 θα είναι έτος πολιτικών αλλαγών"  

Κυρ. Μητσοτάκης - Περιοδεία - Βόρεια Εύβοια

Ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την περιοδεία του επισκεπτόμενος την Βόρεια Εύβοια. Πρώτος σταθμός του ήταν τα Ψαχνά. Συζητώντας με νέους, υπογράμμισε ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να γυρίσετε στην επαρχία», ενώ σε καταστηματάρχες που τον περίμεναν έξω από τα καταστήματά τους, ανέφερε ότι «το 2018 θα είναι έτος πολιτικών αλλαγών».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μαντούδι, όπου, απευθυνόμενος σε πολίτες, δήλωσε: «Αυτά είναι τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους πολίτες: Πώς θα βρουν τα νέα παιδιά δουλειά, πώς οι συνταξιούχοι δεν θα δούνε κι άλλο τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται, πώς θα υπάρχει ποιοτική πρόσβαση σε ένα σύστημα υγείας το οποίο θα δουλεύει.

Εμείς - όπως ξέρετε - γι’ αυτά επιδιώκουμε να μιλάμε. Και η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα της πολιτικής ζωής και στην προσπάθεια κάποιων να κυλήσουν όλον τον πολιτικό κόσμο στη λάσπη, είναι να μιλάμε για τα ουσιαστικά προβλήματα των πολιτών. Διότι, αν κάποιοι επιδιώκουν να το κάνουν αυτό, το κάνουν πρωτίστως για να διχάσουν τον λαό και για να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες.  

Κυρ. Μητσοτάκης - Περιοδεία - Βόρεια Εύβοια

Οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι μια αναμέτρηση για το τι έγινε στο παρελθόν. Θα είναι μια σύγκρουση για το πως θα αλλάξουμε το δικό σας μέλλον. Και εμείς θα μιλάμε πάντα με αυτήν τη γλώσσα. Όσο και αν κάποιοι επιμένουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα δεξιά και αριστερά. Προφανώς και θα απαντήσουμε σκληρά σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσης της Παράταξής μας. Αυτό θα το κάνουμε, στη Βουλή, οργανωμένα και συντεταγμένα.  

Κυρ. Μητσοτάκης - Περιοδεία - Βόρεια Εύβοια

Ταυτόχρονα, τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν εδώ στο Μαντούδι και τα οποία άκουσα σε όλη την Εύβοια και τα ακούω σε όλη την Ελλάδα, είναι αυτά τα οποία θίξατε. Είναι οι μισθοί, είναι οι συντάξεις, είναι η υγεία, αλλά πάνω απ’ όλα είναι οι δουλειές. Και για να το ξεκαθαρίσουμε: Δουλειές χωρίς επενδύσεις, δεν γίνονται. Το Μαντούδι είναι μια περιοχή η οποία έγινε σύμβολο της ανεργίας στο παρελθόν, είναι όμως και μια περιοχή στην οποία αρχίζουμε να βλέπουμε πάλι κάτι να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά αυτό το κάτι είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Είναι αποτέλεσμα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν και θέλουν να επενδύσουν τα δικά τους κεφάλαια για να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης.

Κυρ. Μητσοτάκης - Περιοδεία - Βόρεια Εύβοια

Η δική μας η δουλειά είναι να διευκολύνουμε οποιαδήποτε επένδυση γίνεται σε αυτόν τον τόπο, υπό την προϋπόθεση ότι σέβεται το περιβάλλον και την κείμενη νομοθεσία. Και αυτό θα κάνουμε. Διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας και για να μπορέσει και το Μαντούδι, αλλά και η Βόρειος Εύβοια να αποκτήσει ξανά τη ζωή την οποία είχε στο παρελθόν. Και μια τελευταία κουβέντα, επειδή το άκουσα: Προφανώς το μεγαλύτερο πρόβλημα της Εύβοιας είναι το οδικό δίκτυο, ειδικά της Βόρειας Εύβοιας, και o κεντρικός άξονας, ο οποίος πρέπει κάποια στιγμή να γίνει. Είναι το ένα και μεγάλο έργο το οποίο χρειάζεται αυτή η περιοχή για να μπορέσει να βγει από την απομόνωση. Για να αναπτυχθεί οικονομικά, αλλά και τουριστικά. Είδα τα προβλήματα με τα ίδια μου τα μάτια και κατέληξα στα δικά μου συμπεράσματα».

Κυρ. Μητσοτάκης - Περιοδεία - Βόρεια Εύβοια

Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε μονάδα ναυπηγείων, όπου ξεναγήθηκε και συνομίλησε με ναυτεργάτες. Επόμενη στάση ήταν η Ιστιαία. Περπάτησε στα μαγαζιά και κατέληξε στην κεντρική πλατεία, στην οποία είχε πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση το 1989 ο πατέρας του. Οι κάτοικοι, μάλιστα, του έδειξαν φωτογραφίες από την συγκέντρωση εκείνη, στις οποίες φαινόταν το σύνθημα: «Γιατί να ξεκινήσεις τη ζωή σου με ανεργία;». Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι το ίδιο σύνθημα είναι δυστυχώς επίκαιρο και σήμερα. Μετά την Ιστιαία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε ιχθυοτροφική μονάδα της περιοχής και ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Εύβοια με την επίσκεψή του στην Αιδηψό.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και ποια είναι η απάντηση του ΥΠΕΞ. 

Ευρωεκλογές - ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Σπαρτιάτες: Καταθέτει υπόμνημα, ενώ έληξε η προθεσμίαΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Το Μαξίμου ασκεί σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την στάση του. Τι απαντά η Κουμουνδούρου. Τι λέει το ΠΑΣΟΚ.

Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)Σήμερα 12:02 | Ειδήσεις

Τι συζήτησαν ο δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για τις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202418:18Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51Άγιος Νικόλαος: Φώναξε τον φίλο του στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε14:38
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο