LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΒουλήΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2017 15:41

“Πολεμικό” κλίμα στη Βουλή για όπλα και Σαουδική Αραβία

Σκληρό "ροκ" στη Βουλή για τη σύμβαση πώλησης πυρομαχικών στην Σ. Αραβία. "Κάλυψη" Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο και απειλή Μητσοτάκη για Εξεταστική.

Τσίπρας - Μητσοτάκης - Καμμένος - έγγραφα - πυρομαχικά - Σαουδική Αραβία

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη στη Βουλή η αντιπαράθεση για την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία και για τον περιβόητο "μεάζοντα", με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσιπρα, στον οποίο έθεσε μια σειρά ερωτημάτων και ακολούθως ρώτησε τον Πρωθυπουργό "μήπως σε εκβιάζει ο Πάνος Καμμένος ότι θα ρίξει την Κυβέρνηση;".

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απάντησε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν ανεχθεί καμία πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθυνόμενος προς τον οποίο είπε "δεν έχω τίποτα να φοβηθώ"

"Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την αλήθεια και να αποκαλύψω το βρώμικο παιχνίδι και το μέγεθος της απάτης σας, να καταλάβει ο λαός ποιος είναι ο στόχος και ο σχεδιασμός σας" είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι δεμένος χειροπόδαρα με τον κ. Καμμένο.

«Ταιριάζετε, η συγκολλητική ουσία που σας έφερε κοντά είναι ο τυχοδιωκτισμός, τα ψέματα, ο λαϊκισμός ... Όπως ήρθατε μαζί, έτσι θα φύγετε και μαζί ...» είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης για να λάβει λίγο αργότερα την απάντηση του πρωθυπουργού ότι δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποιούν τον Πάνο Καμμένο...

«Δεν θέλετε να χτυπήσετε τον Καμμένο, αλλά την κυβέρνηση, για να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης», σημείωσε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι αυτή η κυβέρνηση όχι απλά θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά θα κερδίσει και τις εκλογές.

Καμμένος - Βουλή - πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του προκάλεσε τον πρωθυπουργό αν θέλει γενική συζήτηση για τη διαφθορά να ορίσουν ημερομηνία, ενώ ο πρωθυπουργός τον κάλεσε να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Άμυνας, τον υπουργό Εξωτερικών και το διπλωματικό σώμα...

Ο υπουργός Άμυνας παίρνοντας το λόγο ανέφερε ότι «ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στη Βουλή, αλλά το παραμύθι λασπολογίας τελειώνει εδώ. Ο Πάνος Καμμένος εξήγησε ότι έγινε μία προσφορά για απαξιωμένα πυρομαχικά που έγινε αποδεκτή. «Επέλεξα να φέρω 66 εκ. στα ταμεία του υπουργείου Άμυνας» τόνισε.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος κατέθεσε σειρά εγγράφων και πιστοποιητικών που αφορούν τον Βασίλη Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της Σ. Αραβίας, σημειώνοντας ότι εκείνο που ξέραμε ήταν πως ο Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε την Σ. Αραβία και αυτό εξηγήθηκε πολλαπλώς. Σε ό,τι δε αφορά τη διαφορά μεταξύ 300.000 βλημάτων και 100.000 βλημάτων ανέφερε πως η συμφωνία αφορούσε την πώληση 300.000 βλημάτων και αλλαγή αριθμού πυρομαχικών σε συμφωνία δεν υπάρχει.

Είπε δε ότι ο ίδιος γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο, "αλλά από τον κ. Μητσοτάκη", όταν το 1988 ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιός του ήταν στην αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ταξίδεψαν στην Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Παράλληλα, είπε ότι ο δικηγόρος του Β. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ, ενώ στο ΥΠΕΘΑ είχε πάει τον Β. Παπαδόπουλο η Φώφη Γεννηματά ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας το 2014.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έντονα αντέδρασε η Φώφη Γεννηματά, η οποία διέψευσε την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε υπόθεση αγοραπωλησίας όπλων. Η ίδια είπε ότι ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είχε καμία αρμοδιότητα για αγοραπωλησίες όπλων. "Καμία συμφωνία με την IGG δεν έγινε επί των ημερών μου και θα έπρεπε να γνώριζε ότι δεν είχα καμία αρμοδιότητα. Απαίτησα να μην υπάρξει κανένας μεσάζοντας, να υπάρχει ειδική ρήτρα ότι απαγορεύονται" σημείωσε η κα Γεννηματά.

Γεννηματά - Βουλή - πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Παράλληλα, σημειώθηκε ένταση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, όταν προσπάθησε να καταθέσει έγγραφα εκ μέρους και της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού, τα οποία ο τελευταίος αρνήθηκε να παραλάβει. "Να τον χαίρεστε τον συκοφάντη κύριο συγκυβερνήτη σας, κύριε Τσίπρα" είπε η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ.

«Δεν έχουμε αμφιβολία ότι πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο πώλησης οπλικών συστημάτων σε ένα κράτος-δολοφόνο στην περιοχή, όπως είναι η Σ. Αραβία» επεσήμανε ο ΓΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Η κυβέρνηση μέσω της πώλησης όπλων συμμετείχε στις πολεμικές επιχειρήσεις της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πολιτικό αμοραλισμό».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του τόνισε, μεταξύ, ότι «την ακροδεξιά όσο και να την ξεπλένεις ακροδεξιά μένει», ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι φοβούνται να μην στεναχωρήσουν τον κ. Καμμένο «και, επειδή σας πέφτει βαρύ να τον καλύψετε, ανακαλύψατε τώρα τα παιδάκια της Υεμένης για τα οποία δεν είχατε πει κουβέντα όταν το θέμα είχε έρθει στην Βουλή».

Θεοδωράκης - Βουλή - πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Και συνέχισε λέγοντας ότι «θέλετε όμως μια ιστορία για τα παράθυρα. Να σας ρωτάνε για τις μίζες και εσείς να λέτε: εμείς δεν εγκρίνουμε τον βομβαρδισμό αμάχων» . Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημείωσε ότι «ο εθνολαϊκισμός όταν βγαίνει στην προμετωπίδα της κυβέρνησης, βγαίνει με ευθύνη του κ. Τσίπρα, δεν βγαίνει με ευθύνη του κ. Καμμένου», ενώ επεσήμανε ότι «συνυπεύθυνος για τα λάθη, τις παραλήψεις αλλά και για όλες αυτές τις ενέργειες που δεν είναι τόσο φανερό ότι είναι απλώς λάθη, αλλά είναι κάτι παραπάνω, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας». 

Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε ποιοι είναι οι λόγοι που επιβάλλουν τον απόρρητο των εγγράφων απέναντι στη Βουλή και τα κόμματα.

«Η παρούσα συζήτηση διαφημίστηκε σαν τη μεγάλη μέρα των αποκαλύψεων. Αλλά θα πρέπει να απογοητεύτηκαν οι πολίτες γιατί ό,τι ακούστηκε ήταν παλιό», είπε στην έναρξη της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε πολλές φορές στον λόγο του ότι η βασική επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι η όξυνση και σημείωσε όταν υπάρχει μια προμήθεια του δημοσίου ή πώληση να υπάρχει παρουσία εισαγγελέως πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. «Έτσι θα είχαμε γλυτώσει από πολλά κακά» προσέθεσε και διερωτήθηκε: «Γιατί δεν το κάνουμε αυτό. Γιατί να προσπαθήσει ο κ. Καμμένος να πουλήσει μόνος του το υλικό. Δεν είναι απώλεια εξουσίας η παρουσία του εισαγγελέα, είναι ύπαρξη διαφάνειας».

Καμμένος - Βουλή - πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση της ΝΔ για «ειδικό δικαστήριο για τον Πάνο Καμμένο» λέγοντας: «Απείλησε η ΝΔ με ειδικά δικαστήρια όταν πάρει την εξουσία. Έτσι δεν θα γλυτώσει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε Καμμένος, ούτε κανένας άλλος το ειδικό δικαστήριο εάν δεν υπάρχει παρουσία εισαγγελέα σε κάθε διαγωνισμό άνω των 1 εκατ. ευρώ. Αλλιώς θα φοβούνται υπουργοί να αναλάβουν και να υπογράφουν».

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσαν και οι επερωτώντες βουλευτές της ΝΔ καταλογίζοντας του προσωπικές σοβαρές ευθύνες για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σκόπιμη παραπλάνηση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και αναπάντητα ερωτήματα για το ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ο Θανάσης Δαβάκης έκανε λόγο για αναπάντητα ερωτήματα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το κείμενο της σύμβασης ούτε για ΚΨΜ δεν είναι. «Πέφτει βαριά η ευθύνη του υπουργού Άμυνας. Ο ρόλος και οι λόγοι που συνθέτουν την ιδέα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δεν συνάδουν με αυτά που εσείς διαχειρίζεστε στο υπουργείο Άμυνας», υπογράμμισε.

«Πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση μίζας», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, και κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι προσπάθησε να παραπλανήσει την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας υποστηρίζοντας ότι ήταν διακρατική συμφωνία και αφορούσε τη πώληση 300.000 βλημάτων. «Η ακύρωση της συμφωνίας επειδή δεν ήρθαν τα λεφτά δεν αναιρεί την απόπειρα λαθρεμπορίας και μίζας», είπε. «Μας παραπλανήσατε στην Επιτροπή εκ λάθους ή εκ δόλου για να τα αρπάξετε»; ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι οι Σαουδάραβες μιλούσαν για πώληση 100.000 βλημάτων ενώ η Ελλάδα θα παράδιδε άλλα 200.000 βλήματα στη λαθραία αγορά.

Άδωνις Γεωργιάδης - Βουλή

Για βαριά σκοτεινή υπόθεση με μεσάζοντες και διαπλεκόμενους, την οποία όπως είπε, η ίδια η Δικαιοσύνη την αντιμετωπίζει ως φαινόμενο διαφθοράς έκανε λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Υποστήριξε ακόμα ότι το υπουργείο Εξωτερικών γνώριζε για το σύνολο και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και δεν έκανε τίποτα, αλλά σκόπιμα όπως είπε, υποβάθμισε και αγνόησε τις πληροφορίες, δίνοντας λευκή επιταγή στον κ. Καμένο για να προχωρήσει σε σκοτεινούς χειρισμούς. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με βαριά ευθύνη διαφθοράς. Και ευθύνη έχουν ο υπουργός Άμυνας, ο υπουργός Εξωτερικών στο βαθμό που του αναλογεί αλλά και ο πρωθυπουργός και πρέπει να τις αναλάβει», υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, έκανε λόγο για πολλά ερωτήματα που δημιουργούνται, ενώ κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι ενώ έφερε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για κύρωση συμφωνία για πώληση 300.000 βλημάτων οι Σαουδάραβες μιλούσαν για 100.000 βλήματα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι «παρέβλεψε το βεβαρημένο παρελθόν του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, αγνόησε ότι ο νόμος απαγορεύει τους μεσάζοντες, κώφευσε στις εισηγήσεις των διπλωματών του υπουργείου Εξωτερικών».

«Το κατά πόσο είναι νόμιμο και ηθικό αποδεικνύεται στα βήματα που έγιναν και ερευνά σήμερα η ελληνική Βουλή. Απέναντι σε μια υπόθεση που υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για πολύ σκοτεινές διαδρομές πρέπει τα ερωτήματα να απαντηθούν. Έχετε σοβαρή υποχρέωση απέναντι στην ίδια τη Δημοκρατία», επισήμανε ο Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Τέλος, ο Κώστας Τασσούλας έκανε λόγο για σοβαρές σκιές που υπάρχουν σε ό,τι αφορά το ρόλο του υπουργού Άμυνας αλλά και πολλά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα των ενεργειών του.

Καμμένος - Βουλή - πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Αντιπαράθεση Καμμένου - Λοβέρδου

«Μην συνδέετε το όνομά μου με πράξεις που δεν είναι σύμφωνες με τα κοινοβουλευτικά ήθη» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για την αναφορά του ταξίαρχου Παπαδάκη, την οποία είχε δώσει στη δημοσιότητα.

«Κύριε υπουργέ, γι΄ αυτή την υπόθεση υπάρχουν ερωτήματα που θα απαντηθούν και σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Οι διαδικασίες του Κοινοβουλίου θα είναι διαρκώς ανοιχτές. Ο καθένας όταν ερωτάται μπορεί να απαντά ή να απαντά δήθεν, αλλά να υπεκφεύγει. Από όσα είπε ένας ταξίαρχος που απαξιώσατε, εσείς επιλέξατε να απαντήσετε, όχι για το τι λέει, αλλά αν το έγγραφο αυτό κατατέθηκε ή που.

Σας ενημερώνω ότι όσα έχει πει έχουν κατατεθεί στο στρατοδικείο Αθηνών,  που ξέρετε ότι έχει ανοίξει διαδικασία και σας καλώ όση ώρα διαρκεί η συνεδρίαση, να ζητήσει η Βουλή, τι έγγραφα έχει καταθέσει και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, στην αίθουσα 162, να το δουν. Θα φανεί κύριε υπουργέ αν έχετε δίκιο ή αν ήρθατε εδώ να μας ξεγελάσετε. Σε ό,τι με αφορά, στη Βουλή και με έγγραφα σας ζητώ να πείτε την αλήθεια. Και δεν τη λέτε. Και μένετε σε τυπικότητες. Κάθε τυπικότητα όμως αίρεται. Και αποδεικνύεται αν είστε εσείς που λέτε την αλήθεια ή όλοι όσοι σας κάνουμε πολιτική κριτική και σας κατηγορούμε για το τι κάνατε εσείς σε έναν έντιμο άνθρωπο τον οποίο προσβάλλατε κατάφωρα. Έχουμε έγγραφο που είναι στον ανακριτή του στρατοδικείου. Να έρθει στη Βουλή σήμερα» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανδρέας Λοβέρδος - Βουλή

«Ο κ. ταξίαρχος δεν είναι διωκόμενος. Υπηρετεί ως διευθυντής αυτή τη στιγμή, των υπηρεσιών της ΑΣΔΥΣ, μια ευαίσθητη υπηρεσία» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Έχετε την αντίληψη ότι ο υπουργός έχει υπό τις διαταγές του το στρατοδικείο; Εγώ κάλεσα τον εισαγγελέα του στρατοδικείου, όπως επίσης την Εσωτερικών Υποθέσεων, να εξετάσουν την υπόθεση. Αλίμονο αν ο υπουργός παίρνει τηλέφωνο στο στρατοδικείο να ρωτήσει τι κατέθεσε ο ένας μάρτυρας και τι ο άλλος. Αυτά τα κάνατε εσείς όταν ήσασταν υπουργοί Δικαιοσύνης, που παίρνατε τηλέφωνο και τους πιέζατε, αλλιώς τους διώχνατε. Η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, είναι ελεύθερη και κανείς υπουργός δεν πάρει ποτέ κανέναν να ρωτήσει την πορεία μιας έρευνας» είπε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε, πως όταν καταλήξει η δικαιοσύνη σε πόρισμα, σε αυτό θα έχουν πρόσβαση τα κόμματα.

«Δεν περίμενα από εσάς να πάρετε τόσο εργολαβικά αυτή την υπόθεση. Όποτε ζητήσατε να δείτε έγγραφο του υπουργείου, σας έδωσα την πρόσβαση. Και το αναγνωρίζατε. Τώρα φαίνεται κάτι άλλαξε. Τι άλλαξε;» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η Βουλή θα ζητήσει, όχι εσείς. Και η Βουλή δικαιούται να ζητάει από τη Δικαιοσύνη, από τον Άρειο Πάγο, από το στρατοδικείο, από παντού, έγγραφα που θεωρεί απαραίτητα. Ή φοβάστε ή υπεκφεύγετε. Αν κάτι άλλαξε, είναι ότι εσείς καταχραστήκατε την εμπιστοσύνη της επιτροπής της Βουλής για να κάνετε αυτά που κάνατε. Εσείς αλλάξατε, όχι εμείς» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Υπάρχουν διαδικασίες στη δικαιοσύνη. Πως τα λέτε αυτά κύριε Λοβέρδο; Είστε και συνταγματολόγος» σχολίασε η προεδρεύουσα, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Η διαδικασία στο Στρατοδικείο καλύπτεται από την προστασία της ανάκρισης. Μόνο ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, ο Παττακός, μπορούσε να ζητήσει από τον στρατοδίκη να δει υπόθεση. Τώρα πια δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον ΓραμμένοΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Οι μάρτυρες που καλεί ο βουλευτής και οι ισχυρισμοί του για το επεισόδιο.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωσηΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις του ξαδέρφου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις από την ΝΔ, αλλά και το "άδειασμα" από την Κεχαγιά. Η αναδίπλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο