LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2017 16:51

Τη σύλληψη του διευθυντή των “Νέων” ζήτησε ο Καμμένος

Τι αναφέρεται στο σχετικό άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων». Η αστυνομία πήγε στα γραφεία της εφημερίδας. Τι λέει ο Καμμένος για τη μήνυση.

Πάνος Καμμένος - Παναγιώτης Λάμψιας

Σύμφωνα με tanea.gr και σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα με τίτλο «Ο Καμμένος ζητά τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων», ζητήθηκε η σύλληψη του διευθυντή των «Νέων» Παναγιώτη Λάμψια, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο κτίριο που στεγάζονται το «Νέα», αλλά δεν προχώρησαν στη σύλληψη, καθώς ο κ. Λάμψιας δεν ήταν εκεί.

Το ακριβές άρθρο που αναρτήθηκε στην σελίδα έχει ως εξής:

Με νέα αθλια επιθεση κατά των ΝΕΩΝ επιχειρησε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει για την πώληση στρατιωτικου οπλισμου στη Σαουδικη Αραβία.

Πιστος στην εκβιαστικη και τρομοκρατικου χαρακτήρα πρακτικη που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημεριδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλυψεων για τον σκοτεινό ρολο που έχει παιξει στην υποθεση της πωλησης, όπως και για τον ρολο του φερομενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Αμυνας αποπειράθηκε χθες νωρίς το απογευμα να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά απο μηνυση για σαυκοφαντικη δυσφημιση.

Η κατάφωρα εκβιαστικη πρακτικη Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απιστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτητων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη οτι οι αρχές της Σαουδικης Αραβιας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδοπουλο ως εκπροσωπο της χώρας, και ζητουσαν να υπάρξει διαπραγματευση μεταξυ των δυο κυβερνησεων.

Πάνος Καμμένος - Παναγιώτης Λάμψιας

Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται οτι ‘εχει καταθέσει πάνω απο 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσιευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρη απάντηση στα σοβαρότατα ερωτηματα που προκαλει η υποθεση, και προσπαθησε με δολιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θυμα δήθεν συκοφαντικης επιθεσης, σε μια υποθεση η οποια έχει τρομακτικά κενά, και πληθος σκιών.

Το ερωτημα βεβαιως μετά και την χθεσινή αποπειρα του Καμμένου να φιμώσει ΤΑ ΝΕΑ, είναι εως ποτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κλεινει τα μάτια στην συνεχή, επιμονη, φαστιστικου χαρακτηρα επιθεση του κυβερνητικού του εταίρου στον Τύπο, καθώς είναι πλέον φανερό ότι όσο σιωπά είναι αδυνατον να διαχωριστεί απο τις ενέργειες του υπουργου Αμυνας, και η ανοχή που επιδεικνυει είναι τελικά συνενοχή! 

Να σημειωθεί οτι η Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών δηλωσε αγνοια τόσο για την υποβολη της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτικη του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμους της Δικαιοσυνης, δεν υπέβαλλε την μηνυση στην Εισαγγελία.

Καμμένος:δεν υπέβαλλα μήνυση

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει ότι υπέβαλλε μήνυση και επιτίθεται σε όσους έσευσαν να υιοθετήσουν την είδηση.

Καμμένος - tweet

Γεννηματά: ο Καμμένος κινείται εκτός δημοκρατικών θεσμών

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε δήλωσε, «ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους.

Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών.  Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση  είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Ηλικιωμένη πνίγηκε στη θάλασσα09:18Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που οδηγούσε μεθυσμένος09:03Γάζα: Τουλάχιστον 35 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ τις τελευταίες ώρες08:48Μουντιάλ Συλλόγων: Στα προημιτελικά η Μπάγερν που κέρδισε την Φλαμένγκο (εικόνες)08:34Υπουργικό συμβούλιο: Συνεδρίαση στη σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα προηγηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών 08:19Άρση απαγορευτικού απόπλου για λιμάνια της Αττικής08:05ΗΠΑ: Νεκροί πυροσβέστες σε ενέδρα - Είχαν πάει για να σβήσουν φωτιά (βίντεο)07:50Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές τη Δευτέρα07:34Πύρινη κόλαση στη Σμύρνη: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες - Στα ελληνικά νησιά έφτασε η στάχτη07:20Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριές 07:04Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουνίου 06:30ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου06:14Τήνος: Ιστιοφόρο έδωσε μάχη με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους (βίντεο)23:59Μαρινάκης για Τσίπρα: Έχει δικαίωμα να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει23:43Ασπροβάλτα: 60χρονος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε 23:28Τσίπρας: Ποιος φοβάται την αλήθεια για το ’15;23:13Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί σπίτια στη Σμύρνη - Στην Πάτμο έφτασαν οι καπνοί22:57Φωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)22:43Τασούλας: Στη φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" την Δευτέρα για να επιθεωρήσει εν πλω τα πολεμικά πλοία του στόλου22:28
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο