LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2017 23:21

“Ιερός πόλεμος” για την αλλαγή φύλου

“Πύρινη ρομφαία” κατά του νομοσχεδίου. Μαξίμου: σεβαστές οι θέσεις της Εκκλησίας αλλά… Συναινετικός ο Βούτσης. Δήλωση σοκ από Ζουράρι. Οι θέσεις των κομμάτων.

Μέγαρο Μαξίμου - Ιερά Σύνοδος

Με συνεχώς αυξανόμενη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Εκκλησία και την Κυβερνηση, σχετικά με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

«Οι απόψεις και θέσεις της Εκκλησίας που κατατίθενται στη δημόσια συζήτηση είναι απολύτως σεβαστές», σχολιάζουν από το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις της Ιεράς Συνόδου και του Αγίου Όρους για το νομοσχέδιο της ταυτότητας φύλου.

«Η κυβέρνηση με παρρησία και πάντοτε μέσα από το διάλογο συνεχίζει να επιδιώκει τομές για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, καταγωγής, φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Χθες η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωση της, αλλά και η κοινότητα του Αγίου Όρους με επιστολή της, ζητούσαν επιτακτικά την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Τη Δευτέρα στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο

Τη Δευτέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση στην Ολομέλεια για το επίμαχο νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής υπέρμαχοι και επικριτές θα βρεθούν ενώπιος-ενωπίω σε μία μαραθώνια, όπως προέβλεψε, συνεδρίαση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν ναι σε ολόκληρο το νομοσχέδιο ακόμα και για τα 15 έτη με μόνη ίσως διαφοροποίηση αυτή της βουλευτή Πειραιά, Γεωργίας Γεννιά οι οποία εξέφρασε επιφυλάξεις.

 Η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει ότι καταθέσει δική της πρόταση. Ναι θα ψηφίσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Με εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και σκεπτικό,  ΟΧΙ θα πουν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, ΝΑΙ λένε οι βουλευτές του Ποταμιού.

Αν και η κεντρική θέση των ΑΝΕΛ είναι όχι μόνο στο άρθρο για την αλλαγή στα 15, Δημήτρης Καμμένος και Κώστας Ζουράρις διαφοροποιούνται και από την γραμμή και μεταξύ τους. ΟΧΙ, αναμένεται να πει και η 'Ένωση Κεντρώων.

Ιερώνυμος - Άγιος Ευστράτιος - 28η Οκτωβρίου

Ιερώνυμος: αυτή η πορεία δεν είναι φυσιολογική

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Ιεράς Συνόδου και αναφερόμενος στο επίμαχο νομοσχέδιο δήλωσε, «όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά της Εκκλησίας  κι αυτά είναι παιδιά της Εκκλησίας. Εύχομαι να το καταλάβουνε  ότι αυτή δεν είναι φυσιολογική πορεία, η Εκκλησία πάντα είναι ανοικτή για όλους».

Στο ερώτημα πως κρίνει η Εκκλησία το όριο της ηλικίας των 15 ετών για την αλλαγή φύλου απάντησε, «εμένα ρωτάς; Να ρωτήσεις αυτούς που την καθιερώνουν».

Στη συνέχεια και σχολιάζοντας την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Θα θέλατε δυο παιδιά σας να παντρεύονταν με αυτόν τον τρόπο, να ζούσαν έτσι και να υιοθετούσαν παιδιά ; Πες τε το ξεκάθαρα, να ακούσει ο κόσμος, εδώ τι θα κάνατε εσείς; Εσείς τι θα κάνατε;».

Ιερά Σύνοδος - συνεδρίαση - Εκκλησία της Ελλάδος

Εκπρόσωπος Αρχιεπισκοπής: η Εκκλησία όφειλε να μιλήσει

ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στον «Real FM», υπογράμμισε ότι «η Εκκλησία όφειλε να μιλήσει. Είναι δικαίωμά της και υποχρέωσή της. Κάτι άλλο εκτός από το να μιλήσει δεν μπορεί να κάνει. Και απεύθυνε μία ύστατη έκκληση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ευθύνης και της αποστολής του και να αποσύρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο».

«Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ανοιχτός στον διάλογο πάντα. Τις θέσεις της εκκλησίας τις έχει διατυπώσει και θα τις επαναδιατυπώσει στον πρωθυπουργό» είπε ο ίδιος στο ερώτημα αν ο Ιερώνυμος θα απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόσκληση από τον πρωθυπουργό για διάλογο.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με καθαρότητα είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία είναι πάντοτε ανοιχτοί στον διάλογο και ευθαρσώς, ως έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία διατυπώνουν και θα διατυπώνουν τις απόψεις τους», επισήμανε ο Χάρης Κονιδάρης.

Και ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής τόνισε: «Οι αξίες και οι αρχές της εκκλησίας δεν είναι αλά καρτ ούτε προσαρμόζονται με βάση το menu το οποίο σερβίρεται».

Νίκος Βούτσης - Βουλή

Βούτσης: θα υπάρξουν αλλαγές για να επιτευχθεί συναίνεση

Να ρίξει τους τόνους στη σφοδρή διαμάχη που έχει ξεσπάσει για το νομοσχέδιο που προβλέπει αλλαγή ταυτότητας φύλου από το 15ο έτος της ηλικίας ενός παιδιού, επιχείρησε ο Ν. Βούτσης.

Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για ένα σοβαρό ζήτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου και της κοινωνίας και εξέφρασε την πεποίθηση πως στη συζήτηση στην Ολομέλεια θα αποσαφηνιστεί το ζήτημα αυτό. Άφησε δε, να εννοηθεί πως θα υπάρξουν αλλαγές, ώστε να υπάρξει συναίνεση στην ψήφισή του.

«Νομίζω θα αποσαφηνιστεί το ζήτημα απολύτως στην Ολομέλεια και θα ενισχυθεί το παρόν άρθρο ενδεχομένως, θα φωτιστεί από πολλές πλευρές και θα εξευρεθούν οι τρόποι να εφαρμοστεί κι όλοι να συναινέσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την Εκκλησία, δεν θέλησε να ρίξει κι άλλο στη φωτιά, λέγοντας πως δεν θέλει να επιβαρύνει το κλίμα. «Έχουν έρθει στην επιφάνεια και ισχυρές αντιδικίες, ενστάσεις, διαφορετικές απόψεις, όλα αυτά θα τεθούν ενώπιος ενωπίω στη συζήτηση στην Ολομέλεια, καθώς όλοι οι βουλευτές, οι πρόεδροι και τα κόμματα θα βρεθούν προ της ευθύνης τους, ευθαρσώς θα πουν άποψή τους…», είπε.

Κώστας Ζουράρις

Ζουράρις: η διαταραχή φύλου είναι σαν παιδική ασθένεια

Είναι διαταραχή σαν παιδική ασθένεια, όπως ο παιδικός διαβήτης, πρόκειται για ιατρικό και βιογενετικό θέμα, είπε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM 97,8” για το νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή φύλου, αποκαλύπτοντας ότι θα το ψηφίσει.

«Το θέμα είναι ιατρικό. Ο πατέρας μου υπήρξε ο ιδρυτής της Σεξολογίας και ενδροκρινολόγος. Διάβασα, εγώ, όλα τα σχετικά, τώρα, με τις τελευταίες έρευνες της Βιογενετικής και της Ενδοκρινολογίας. Σε μερικούς ανθρώπους εμφανίζεται από αυτά τα 4 δισ. γράμματα που έχουν τα χρωμοσώματά μας και το γονίδιό μας, εμφανίζονται αλλαγή των αριθμών μεταξύ τους και επομένως ήδη από της βρεφικής ηλικίας, πολύ σπάνιο βέβαια είναι, ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζουν αλλαγή αυτής της τάξεως των γραμμάτων και είναι διαταραχή όπως μία παιδική αρρώστια.

Εξ ου και βλέπετε ότι για τα κάτω των ενηλίκων, δηλαδή, κάτω των 17 ετών, πρέπει να υπάρξει γνωμάτευση ιατρική και μάλιστα σε ειδικό νοσοκομείο. Είναι διαταραχές αυτές. Εμφανίζουν ενδοκρινολογικές διαταραχές και είναι αμιγώς ιατρικό θέμα», ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας.

Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Προφανώς».

ATHENS PRIDE 2017 - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου

 «Προσωπικά και ως Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πάρει σαφή θέση ό,τι είμαστε κατά του διαχωρισμού του Κράτους και της Εκκλησίας. Το Κράτος και οι Έλληνες πολίτες και οι ελληνικές οικογένειες, είναι παιδιά της Εκκλησίας και του Θεού, της Ορθόδοξης Πίστης, οπότε δεν νοείται διαχωρισμός. Αυτό το Κράτος δεν είναι και δεν θα καταστεί ποτέ ουδετερόθρησκο», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε «είναι ένα πολύ ευαίσθητο νομοσχέδιο, που είναι δύσκολο για την ελληνική κοινωνία να κατανοήσει σε όλες τις πτυχές του: τις κοινωνικές, τις προσωπικές και τις ιατρικές. Προσωπικά θα το καταψηφίσω».

«Κατ΄ εμέ και νομίζω για πολύ κόσμο, όταν η Εκκλησία ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου, είναι παρέμβαση στα θέματα της Πολιτείας. Η Ιερά Σύνοδος έχει δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση θέλει για οποιοδήποτε θέμα. Εδώ όμως το βάρος είναι στην Πολιτεία και όχι στην Εκκλησία. Εγώ δεν θέλω να κάνω ερμηνείες αν θέλει να παρέμβει ή να κάνει οτιδήποτε. Όμως η Πολιτεία λογοδοτεί στους πολίτες για τα δικαιώματα τους», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

Το ΚΚΕ «καταδικάζει τα κατασκευασμένα κοινωνικά στερεότυπα»

«Η επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση του ΚΚΕ για την ολόπλευρη κοινωνική προστασία των μεσοφυλικών παιδιών και των διεμφυλικών ατόμων απαντά τόσο στις αντιεπιστημονικές απόψεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι ο διαχωρισμός άνδρας-γυναίκα δεν είναι αντικειμενικό γεγονός, όσο και στις αναχρονιστικές αντιλήψεις για τις κοινωνικές σχέσεις των φύλων και την οικογένεια, που διακινούνται από άλλους φορείς. Τα κατασκευασμένα κοινωνικά στερεότυπα για τα δύο φύλα, που καταδικάζει και το ΚΚΕ, αποτελούν το άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει εμπόριο αντιδραστικών ιδεών, οι οποίες απορρίπτονται και από επιστημονικές ενώσεις», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Γιάννης Ραγκούσης

Πυρά Ιεραρχών κατά Ραγκούση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσεται η διαμάχη εκκλησίας και Γιάννη Ραγκούση. Ο κ.Ραγκούσης, σε συνέντευξη του στο ΛΟΑΤΚΙ περιοδικό Antivirus, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει την ύπαρξη ομοφυλόφιλων παπάδων.

«Έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια ακόμη και μητροπολίτες- οι οποία είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν και το κρύβουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, προκαλώντας την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου.

«Ο κ.Ραγκούσης θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη και τότε θα τα πούμε», δήλωσε μετά την Σύνοδο της Ιεραρχίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος είπε ότι «ο κ. Ραγκούσης από την μια μεριά δηλώνει ότι δηλώνει, από την άλλη το να απαντήσει επώνυμα το θεωρεί «Ιερά Εξέταση». Αυτό δείχνει το δικό του ήθος», ενώ για το θέμα του χωρισμού Κράτους – Εκκλησίας δήλωσε «έχουμε ξεκαθαρίσει ότι για την Εκκλησία η λέξη «χωρισμός» είναι άγνωστη. Η Εκκλησία συμπορεύεται, όπως συμπορεύτηκε χρόνια ολόκληρα. Κάποτε το δεχόμασταν η Εκκλησία να στηρίζει τον λαό, τώρα δεν το θέλουμε. Τι φοβόμαστε;  Μήπως η Εκκλησία είναι εμπόδιο στην εκμετάλλευση και την χειραγωγία των ανθρώπων;».

«Νομίζω ότι ήταν ατυχής η δήλωση του και έχω την αίσθηση ότι διακριτικά την ανασκεύασε μετά την ενέργεια της Ιεραρχίας. Δεν νομίζω ότι εννοούσε αυτό που είπε, αν το εννοούσε είναι πολύ λανθασμένη αυτή η άποψη. Η Εκκλησία δεν αποδέχεται αυτές τις καταστάσεις, αποδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν στρουθοκαμηλίζει, από εκεί και πέρα η Εκκλησία έχει τις Αρχές της και δεν μπορεί να έχει στους κόλπους του κλήρου ανθρώπους που έχουν προβλήματα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και ως εκ τούτου να γίνονται λειτουργοί και να την υπηρετούν» δήλωσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας.

Όπως προσέθεσε ο κ. Καλλίνικος «είναι απολύτως ασυμβίβαστο να δηλώνεις αυτή την ιδιότητα ή να την βιώνεις και να είσαι κληρικός. Αυτές είναι οι Αρχές της Εκκλησίας μας, οι πατροπαράδοτες. Αν υπάρχει κάποια παρέκκλιση, έχει συμβεί κάποιες φορές, έχει τιμωρηθεί μετά από αποφάσεις Συνοδικών Δικαστηρίων κάποιο πρόσωπο που έχει αυτήν την παρεκτροπή προς την Α ή την Β τοποθέτηση του προσωπική. Σε εμάς τους κληρικούς, η προσωπική ζωή αντανακλά στην διακονία μας, στο έργο μας, στην λειτουργική μας ζωή και ως εκ τούτου δεν είναι σωστό να είμαστε υποχωρητικοί σε αυτά τα πράγματα».

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος δήλωσε «ο κ. Ραγκούσης κάνει αυτό που κάνει για να πάρει ψήφους. Ένας άνθρωπος ο οποίος σκέφτεται τον λαό, δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα. Ο κ. Ραγκούσης είναι ελεύθερος να εκφραστεί, αλλά αν έχει αυτά που λέει ότι έχει πρέπει να τα φέρει στην Σύνοδο και η Σύνοδος να τους καθαιρέσει, αλλά όχι λόγια «πτερόντα» (σημ: στον αέρα).

Δηκτικά σχολιάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης το εξώδικο που έστειλαν οι Ιεράρχες στον Γιάννη Ραγκούση, γράφοντας στο Twitter «Οι Μητροπολίτες φορούν ράσα και όχι τηβέννους. Και σε κάθε περίπτωση η εποχή των αφορισμών έχει τελειώσει».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Ευρωεκλογές - ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Σπαρτιάτες: Καταθέτει υπόμνημα, ενώ έληξε η προθεσμίαΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Το Μαξίμου ασκεί σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την στάση του. Τι απαντά η Κουμουνδούρου. Τι λέει το ΠΑΣΟΚ.

Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)Σήμερα 12:02 | Ειδήσεις

Τι συζήτησαν ο δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για τις σχέσεις εκκλησίας-πολιτείας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο