LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:49

Κόντρες για τη φυγή της Eldorado Gold

Αντιδράσεις και πολιτική διαμάχη προκάλεσε η απόφαση της καναδικής εταιρείας. Αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης. Τι ζητεί η εταιρεία για να μείνει. 

Τσίπρας - Μητσοτάκης - Eldoraldo Gold

Σφοδρές αντιδράσεις και οργισμένη πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις εργασίες της στην Ελλάδα.

Η καναδική εταιρεία που έχει τρία ορυχεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική αποφάσισε την αναστολή των εργασιών τους και την αποχώρησή της από την Ελλάδα, καταγγέλλοντας πολιτικά εμπόδια και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

«Αυτές οι καθυστερήσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα κόστη και τον προγραμματισμό της Eldorado και τελικά υπονομεύουν τη δυνατότητά μας να προωθήσουμε αποτελεσματικά την ανάπτυξη και λειτουργία αυτών των περιουσιακών στοιχείων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σταθάκης προς Eldorado: δύο απαράβατοι όροι για να μείνετε στην Ελλάδα

Η επένδυση της Eldorado πρέπει να τηρεί, με βάση τη σύμβαση που έχει με το ελληνικό Δημόσιο, δύο απαράβατους κανόνες, να είναι περιβαλλοντικά ασφαλής και να καθετοποιήσει όλη τη διαδικασία παραγωγής, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. 

Μιλώντας στον Realfm, ο κ. Σταθάκης εξήγησε πως «η παραγωγή ενός μεταλλεύματος, το οποίο περιέχει αρσενικό δεκάδες φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια, σημαίνει ότι χρειάζεται ύψιστη περιβαλλοντική ασφάλεια προκειμένου να μη βιώσουμε οικολογικές καταστροφές, δεν είναι μικρό θέμα. Συνεπώς, η θέση μου είναι πάρα πολύ απλή. Χρειάζεται να διασφαλίζονται οι ύψιστοι περιβαλλοντικοί όροι, όπως προβλέπεται από την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία... ».

Παράλληλα, ανέφερε ότι "υπάρχουν θέματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν επιλυθεί από την εταιρεία και από το Δημόσιο. Αντί τον τεχνικό διάλογο που πρότεινε η εταιρεία για να τα επιλύσουμε, προτείναμε τη διαιτησία. Η διαιτησία βγαίνει αυτήν την εβδομάδα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους είναι υπεύθυνο, άρα προχωράμε συντεταγμένα στην καλύτερη λύση, που την έχει αποδεχθεί και η εταιρεία, να πάμε στη διαιτησία και να ξεκαθαρίσουμε όλα τα θέματα εκεί».

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Τελεσίγραφο της Eldorado μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλός της, Τζορτζ Μπερνς ανέφερε ότι, υπάρχουν καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών ρουτίνας, ότι δεν έχει καλή επικοινωνία με την κυβέρνηση και έδωσε διορία στην κυβέρνηση μέχρι την 21ή Σεπτεμβρίου για την έκδοση των απαραίτητων αδειών λειτουργίας της, διαφορετικά θα αποχωρήσει οριστικά από την Ελλάδα.

«Ως συνέπεια της μη έκδοσης αδειών καθίσταται αδύνατη η συνέχιση της επένδυσης στην Ελλάδα. Η προθεσμία της Eldorado Gold για την έκδοση των εκκρεμών αδειών για τα έργα Σκουριών και Ολυμπιάδας στις 21 Σεπτεμβρίου», είπε ο Τζορτζ Μπερνς τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «αν γνωρίζαμε τις καθυστερήσεις δεν θα επενδύαμε».

Eldorado Gold -Σκουριές - Χαλκιδική

Ο Τζ.Μπερνς από την άλλη, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η επένδυση θα υλοποιηθεί εκτιμώντας ότι θα υπάρξει διάλογος με την κυβέρνηση, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν η εταιρεία θα αποχωρήσει τελικά από τη χώρα.

«Καλώ την ελληνική κυβέρνηση να σκεφθεί τους χιλιάδες Έλληνες εργαζομένους ,αλλά και τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της καναδικής εταιρείας, τονίζοντας παράλληλα ότι, η Eldorarado Gold έχει συμμορφωθεί απολύτως με τις κείμενες περιβαλλοντικές υποχρεώσεις της και υπογράμμισε πως έχει προχωρήσει και σε εργασίες για την προστασία του περιβάλλοντος, οι οποίες δεν περιέχονταν στις αρχικές της δεσμεύσεις προς την ελληνική κυβέρνηση.

Δημητριάδης: Δεν στείλαμε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση

Σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός» Δημήτρης Δημητριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε πως "το έργο είναι πλήρως αδειοδοτημένο, δεν μας έχει κοινοποιηθεί ποιους περιβαλλοντικούς όρους παραβιάζουμε. Μας έχει επιβληθεί ένα πρόστιμο το οποίο πληρώσαμε και έχουμε κάνει ένσταση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και για το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως θα δικαιωθούμε. Είναι ντροπή να λέγεται πως δεν κινούμαστε νόμιμα εντός της ΕΕ". 

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες περί εκβιασμών από την πλευρά της κυβέρνησης ο κ. Δημητριάδης τόνισε: «δεν απειλούμε κανέναν δεν στείλαμε κανένα τελεσίγραφο. Υπάρχει εκκρεμότητα για τη διαιτησία εδώ και οχτώ μήνες. Έχουμε απολέσει 2,5 δισ δολάρια κεφαλαιοποίησης τα τελευταία χρόνια και πρέπει να κατανοήσουν όλοι πως οι ιδιώτες δεν κινούνται με όρους πολιτικούς. Περιμένουμε μέχρι τις 22 του μηνός τις 3 άδειες που νόμιμα πρέπει να μας δοθούν».

Καρανίκας: Στα τσακίδια Eldorado Gold

Ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας, από την πλευρά του, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, «πανηγύρισε» για την απόφαση της εταιρείας, κάλεσε τους κατοίκους της Χαλκιδικής να πανηγυρίσουν για αυτήν και «ευχήθηκε» στην Eldorado Gold «να πάει στα τσακίδια και να μην στεριώσει πουθενά».

Post Καρανίκας- Eldorado Gold

Τζανακόπουλος: Δεν έχουμε μάθει να λειτουργούμε με τελεσίγραφα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχολιάζοντας την απόφαση της Eldorado Gold «στάθηκε» στο χρόνο που επέλεξε η εταιρεία για τις ανακοινώσεις, σημειώνοντας ότι είχε προηγηθεί συνάντηση της διοίκησης της εταιρείας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και δημοσίευμα που προανήγγειλε την πρόθεσή της.

Ο Δημήτρης Τζανακοπουλος αναφερθείς στην ουσία της υπόθεσης υπογράμμισε πως η εταιρεία υπέβαλλε σε μια τεχνική μελέτη και δεν έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία στο υπουργείο όταν ζητήθηκαν με αποτέλεσμα το υπουργείο κινήθηκε προς τη θεσμική διαδικασία της διαιτησίας. Μάλιστα ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος άφησε αιχμές για την στάση της εταιρείας πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της διαιτησίας, «είναι η 3η φορά που η εταιρεία προαναγγέλλει το τέλος των επενδυτικών της δραστηριοτήτων» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι η εταιρεία έθεσε ένα τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, «δεν έχουμε μάθει να λειτουργούμε με τελεσίγραφα, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα στη βάση της νομοθεσίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος. Ερωτηθείς για την ανάρτηση του κ. Καρανίκα, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε « μου κάνει εντύπωση που με καλείτε να σχολιάσω την τοποθέτηση Καρανίκα και όχι την αποικιακή αυθάδεια της εταιρείας» .

Ευκλείδης Τσακαλώτος - Βουλή

Τσακαλώτος: θέλουμε επενδύσεις αλλά με κανόνες 

Ευθύνες στη ΝΔ ότι υποκίνησε την Eldorado στην απόφαση της να αποχωρήσει από την επένδυση στα Μεταλλεία Χαλκιδικής, επέρριψε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Προσπάθησε η ΝΔ σε συνεργασία με την εταιρία να δημιουργήσει πρόβλημα μετά τη ΔΕΘ», είπε ο κ. Τσακαλώτος και δήλωσε πως τον κάλυψε η ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη. «Ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη δεν ανακοίνωσε επενδύσεις, αλλά το πώς τις οργανώνουμε, το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν και τη στρατηγική τους», πρόσθεσε και τόνισε πως κάθε επένδυση πρέπει να γίνεται με κανόνες. 

Νωρίτερα, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του για τη Siemens,κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει εάν και ο ίδιος θα πανηγυρίσει το κλείσιμο των Μεταλλείων της Χαλκιδικής και εάν είναι για τα τσακίδια οι εργαζόμενοι, όπως είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. «Ο κ. Καρανίκας είπε στα τσακίδια όσα είπε ο κ. Τσίπρας», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σπίρτζης: Δε θα αλλάξουμε την νομοθεσία επειδή το θέλει η Eldorado

Aπό την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης , μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm», κατηγόρησε την El Dorado ότι «για πολλοστή φορά η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει λόγο ότι θα αναστείλει τις δραστηριότητές της, αλλά δεν τις αναστέλλει και είναι πολύ λογικό να μην τις αναστέλλει, γιατί η σημερινή δραστηριότητά της είναι πολύ κερδοφόρα». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι ότι η επέκταση και αδειοδότηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας δε θα γίνουν μόνο γι' αυτή την εταιρεία. Δε θα αλλάξουμε την ελληνική και ευρωπαϊκή περιβαλλοντική νομοθεσία, επειδή το θέλει μια εταιρεία. Θα ακολουθήσει τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και την εθνική νομοθεσία και θα προχωρήσει ή δε θα επιτραπεί μία δραστηριότητα, η οποία δεν είναι σύμφωνη με αυτήν τη νομοθεσία».

Σκουρλέτης: Αλλεργία της εταιρείας στα συμπεφωνημένα

Κυβέρνηση - Eldorado Gold - Σκουριές

Ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και νυν Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, από την άλλη, έκανε λόγο για «αλλεργία της εταιρείας στα συμπεφωνημένα».

«Πρόκειται για κάποια μορφή πίεσης ενόψει της παραπομπής των προβλημάτων της σύμβασης που έχει με το δημόσιο σε διαιτητικό όργανο»,  δήλωσε στον Alpha FM ο Υπουργός Εσωτερικών.

Όπως είπε η αποχώρηση της καναδικής εταιρείας αποτελεί μια κίνηση εξαίρεσης σε αυτό που διαμορφώνεται ως εικόνα στον τομέα των επενδύσεων και υπάρχει μία πολιτική διάσταση, λόγω του ότι το θέμα δεν προέκυψε το Σαββατοκύριακο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολιτική παιχνίδια μιας κυνικής κυβέρνησης

«Μέσα σε 24 ώρες οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, 1.200 εργαζόμενοι της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός οδηγούνται στην ανεργία. Άλλοι τόσοι που η εταιρία σχεδίαζε να προσλάβει χάνουν την ελπίδα να αποκτήσουν δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια κάνει τα πάντα για να σταματήσει την επένδυση με αποτέλεσμα η εταιρία να αναστείλει τελικά τις εργασίες της» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι «η Κυβέρνηση με τον γνωστό κυνισμό της παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες των απλών ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους, ενώ συνεχίζει να τραυματίζει την εικόνα της χώρας».

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλα όσα γίνονται στέλνουν ένα εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα στους ξένους επενδυτές. «Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αυταρχισμός και αυθαιρεσία και δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου, καθώς η Κυβέρνηση αγνοεί προκλητικά αλλεπάλληλες αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων. Καλώ την κυβέρνηση, έστω και τώρα να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που προκαλεί στις ζωές των ανθρώπων και να μεταβάλλει τη στάση της».

Σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές. Μιλά για επενδύσεις, ενώ στην πραγματικότητα τις διώχνει: στο Ελληνικό, στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική. Η κυνική μεταμόρφωσή του σε φίλο των επενδύσεων, κράτησε μόλις μια μέρα». 

Τσίπρας - Μητσοτάκης - Σκουριές - Ελληνικός Χρυσός

Μαξίμου: ο Μητσοτάκης “δρομολόγησε” την φυγή της Eldorado Gold 

Ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το Μαξίμου, ονοματίζοντας τον ως ….ενορχηστρωτή των κινήσεων της Eldorado Gold, η οποία ανακοίνωσε - μια ημέρα μετά την συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ – ότι αναστέλλει τις επενδύσεις της στα μεταλλεία χρυσού στην Ελλάδα και αποχωρεί από την χώρα μας.

Όπως αναφέρουν συνεργάτες του Πρωθυπουργού, «η ενορχηστρωμένη απόπειρα της πανικόβλητης αντιπολίτευσης να αντιστρέψει το θετικό κλίμα μετά την επίσκεψη του Προέδρου Μακρόν και την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ δε θα έχει καμία τύχη. Το θετικό διεθνές επενδυτικό κλίμα για την Ελλάδα δεν αλλάζει με στημένα επικοινωνιακά σόου της οδού Πειραιώς 62. Ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσίασε το νέο μοντέλο ανάπτυξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η κυβέρνηση και από το οποίο μόνο το πρώτο επτάμηνο του 2017 έχουν εισρεύσει 1,6 δισ. ευρώ άμεσες ξένες επενδύσεις στην ελληνική οικονομία».

Eldorado Gold - Τζορτζ Μπερνς - Συνέντευξη Τύπου

Φώφη Γεννηματά: Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης το βάζουν στα πόδια οι επενδυτές

«Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της Eldorado Gold ότι αναστέλλει τις εργασίες της στην Ελλάδα.

«Δυόμιση χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Πριν αλέκτωρ λαλήσει… μια μεγάλη επιχείρηση κλείνει και το προσωπείο του φιλοεπενδυτή κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταρρέει. Οι επενδυτές το βάζουν στα πόδια με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης. Ιδεοληψίες, μικροκομματικά συμφέροντα και ανικανότητα καταδικάζουν τη χώρα. Καλούμε την ύστατη στιγμή την Κυβέρνηση να αλλάξει ρότα. Εμείς επιμένουμε στη γραμμή της ανάπτυξης και των επενδύσεων που σέβονται το περιβάλλον και εξασφαλίζουν εισόδημα και δουλειές στους Έλληνες και τις Ελληνίδες», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή καλώντας τον αρμόδιο Υπουργό, Γιώργο Σταθάκης, να απαντήσει αν υπάρχει διαφωνία ή συμφωνία με τους επενδυτές για να ξεπεραστούν τα υπάρχοντα προβλήματα.

"Πυρά" θεοδωράκη στην κυβέρνηση 

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε σημερινές του δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση της Eldorado, επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλά παραδείγματα επενδύσεων που μπλοκάρονται από την κυβέρνηση, όπως στο Ελληνικό και την Κασσιόπη της Κέρκυρας. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η προσέγγιση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο θέμα των επενδύσεων παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα. «Η κυβέρνηση θα μπορούσε να πει ότι για συγκεκριμένους λόγους θεωρεί την επένδυση επιζήμια για τη χώρα. Κι αυτό θα ήταν μια ξεκάθαρη εξήγηση προς τον ελληνικό λαό. Η λογική όμως του "λέω ότι «θέλω την επένδυση», αλλά δεν υπογράφω τις ανανεώσεις", είναι κάτι που παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα που παζαρεύει προφανώς κάποια πράγματα παρασκηνιακά και, όταν δεν της τα δίνουν, δεν υπογράφει τις άδειες» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΕΒ για Eldorado Gold και επενδύσεις: είναι ώρα τα λόγια να γίνουν έργα! 

«Η απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει επ’ αόριστο τις επενδύσεις της στην Ελλάδα λόγω των πολλών γραφειοκρατικών και αδειοδοτικών εμποδίων που έχει συναντήσει τα τελευταία χρόνια, δίνει τον τόνο ως προς το δέον γενέσθαι στη χώρα μας. Οι σωστές τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ περί της αναγκαίας στήριξης των παραγωγικών επενδύσεων στη χώρα μας επιβάλλεται να συνοδεύονται και από αντίστοιχες πράξεις. Είναι ώρα τα λόγια να γίνουν έργα, ώστε να μη χαθεί και αυτή τη φορά το θετικό momentum που σταδιακά ξαναχτίζεται γύρω από την Ελληνική οικονομία» τονίζεται στο Μηνιαίο Δελτίο του ΣΕΒ.

Eldorado Gold -Σκουριές - Χαλκιδική

Κομισιόν: κρίσιμη για την Ελλάδα η βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος 

Η εφαρμογή των μέτρων για τη βελτίωση του επιχειρηματικού και επενδυτικού περιβάλλοντος της Ελλάδας, όπως προβλέπονται στο πρόγραμμα προσαρμογής, είναι κρίσιμης σημασίας για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, είναι το σχόλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με την αναστολή των επενδύσεων της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold στην Ελλάδα.

Κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση της Eldorado Golds από την Ελλάδα, κατά τη σημερινή ενημέρωση προς τον Τύπο, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βίντερσταϊν, απάντησε ότι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, με μέτρα που βελτιώνουν το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον είναι κρίσιμης σημασίας για τη βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και τη μείωση της ανεργίας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)Σήμερα 09:53 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία που έπληξε την Θεσσαλία.

Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά το Σάββατο πολυήμερη περιοδεία με δεκάδες σταθμούς σε νησιά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων του Στέφανου Κασσελάκη

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΧθες 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Χθες 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο