LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΚυβέρνησηΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2017 18:05

Τσίπρας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο των πυροσβεστών

Την αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός. Το μήνυμα στους πυροσβέστες και το δώρο που έλαβε από τους τεχνικούς των Canadair.

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Την ολόπλευρη συμπαράσταση της κυβέρνησης και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας στους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, που με ηρωισμό, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια συμμετέχουν στο έργο της αεροπυρόσβεσης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι παρά τις μειωμένες δαπάνες λόγω κρίσης, έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ουσιαστικά βήματα για να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας απέναντι στις πυρκαγιές.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία θα είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί όλα τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια γραμμική αύξηση των φαινομένων πυρκαγιάς, που σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο γεγονός ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής χρόνο με τον χρόνο, οι συνθήκες οι καιρικές γίνονται δυσκολότερες" είπε στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: "Γίναμε μάρτυρες πριν από 15 μέρες μιας καταστροφικής εξέλιξης φυσικών φαινομένων στην Ισπανία και την Πορτογαλία, μιας τραγωδίας με την απώλεια ανθρώπινων ζωών, που στη μία από τις δύο περιπτώσεις οφειλόταν σε ένα εξαιρετικά σπάνιο φυσικό φαινόμενο, το οποίο το συναντήσαμε πέρυσι στη Θάσο. Μια ξερή καταιγίδα, όπου κεραυνοί δημιουργούσαν πολλαπλές εστίες φωτιάς μέσα σε δασικές περιοχές. Βεβαίως υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας, οι εμπρησμοί, είτε οι εμπρησμοί από δόλο. Βεβαίως και οι φωτιές που δημιουργούνται από την αμέλεια του ανθρώπινου παράγοντα".

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους άνδρες και τις γυναίκες που παίρνουν μέρος στο έργο της πυρόσβεσης, τους ευχαρίστησε και σημείωσε χαρακτηριστικά: "Κάθε χρόνο χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στην πολεμική αεροπορία, στην πυροσβεστική, στον στρατό ξηράς δίνουν μια άνιση, ασύμμετρη μάχη με το φυσικό στοιχείο, με τον φυσικό παράγοντα. Και δίνουν μια μάχη με ηρωισμό και ανιδιοτέλεια. Οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και κυρίως σήμερα βρίσκομαι εγώ εδώ, στην αρχή μιας περιόδου, που ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη, αλλά ευχόμαστε όλοι ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε θετικά, για να συμβολίσω τη στήριξη και τη συμπαράσταση του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας στο δύσκολο έργο που κάνετε. Διότι πράγματι είναι ένα έργο αυταπάρνησης και ηρωισμού, πολλές φορές, για το καλό κοινό, είναι μια κοινωνική προσφορά, η οποία είναι ανεκτίμητη στις μέρες μας και θα έλεγα ότι είναι και ένα υπόδειγμα, ένα παράδειγμα και για τους νέους ανθρώπους και συνολικά για την ελληνική κοινωνία, αυτό που κάνετε".

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στον τομέα της πυρόσβεσης, παρά τις μειωμένες δαπάνες, λόγω κρίσης, και υπογράμμισε: "Δεν χρειάζεται να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, η δημοσιονομική προσαρμογή, οι στερήσεις, η λιτότητα των προηγούμενων χρόνων -να πούμε τα πράγματα καθαρά- μείωσε τις δαπάνες που η πολιτεία προβλέπει στον προϋπολογισμό της, μείωσε παντού, μείωσε και σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για τη βελτίωση και αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής. Θέλω να πω όμως ότι έγιναν κάποια ουσιαστικά βήματα το τελευταίο διάστημα, ώστε με αυτές τις περιορισμένες δαπάνες να μπορέσουμε να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας".

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι τα πτητικά μέσα που διαθέτει η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου, είναι αρκετά, ωστόσο θα μπορούσαν να είναι περισσότερα και συμπλήρωσε: "Σημασία έχει όμως ότι αυτή τη στιγμή γίνεται μια τεράστια προσπάθεια τα υπάρχοντα πτητικά μέσα να βρίσκονται σε διαθεσιμότητα".

Εξήρε μάλιστα τη μεγάλη συνεισφορά των τεχνικών που φροντίζουν να αποκαθίστανται γρήγορα οι βλάβες, για να είναι σε διαθεσιμότητα τα πτητικά μέσα, λέγοντας: "Είναι εξαιρετικά σημαντικό, το ότι το πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό και οφείλεται στο τεχνικό προσωπικό. Στους ανθρώπους εκείνους που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά δίνουν μια ηρωική μάχη στο παρασκήνιο θα έλεγε κανείς, δηλαδή στις βάσεις συντήρησης, ούτως ώστε τα τεχνικά μέσα να είναι διαρκώς σε εγρήγορση και όλες οι βλάβες που γίνονται -και είδαμε ότι δυστυχώς όταν έχεις να κάνεις και με κάποια πτητικά μέσα που είναι αρκετών χρόνων οι βλάβες είναι πολλές- αλλά η δυνατότητα να συντηρούνται γρήγορα είναι ο κρίσιμος εκείνος παράγοντας, το κρίσιμο εκείνο στοιχείο, που μπορεί να δώσει την υπεροπλία σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα. Και πράγματι η εικόνα που έχουμε είναι ότι η αντιμετώπιση των βλαβών γίνεται σε χρόνο- ρεκόρ, ώστε να μπορούμε να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερα πτητικά μέσα στη διάθεση μας".

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Μίλησε για πολύ σοβαρή προσπάθεια διαρκούς επίβλεψης και επιτήρησης από την ηγεσία του στρατεύματος, της πολεμικής αεροπορίας, του στρατού, αλλά και της πυροσβεστικής και δήλωσε πως και ο ίδιος είναι σε διαρκή επαφή και η έγνοια του είναι στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και κυρίως στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την τεράστια προσπάθεια.

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

"Έχω την έγνοια και τη διαρκή επικοινωνία με τον ίδιο τον υπουργό και τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας. Η έγνοια, βεβαίως, και η αγωνία είναι να μπορέσουμε να σταματήσουμε περιπτώσεις πυρκαγιών πριν αυτές εξαπλωθούν και απειλήσουν κατοικημένες περιοχές, ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 'Ομως θα ήθελα να σας πω ειλικρινά ότι η μεγαλύτερη έγνοια μας είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Οι άνδρες και οι γυναίκες. Πάνω από 500 στην πολεμική αεροπορία, πάνω από 8.000 στην Πυροσβεστική και 100-150 στον στρατό ξηράς, που είναι τα πληρώματα των ελικοπτέρων. Μιλάμε, δηλαδή, για πάνω από 9.000 άνδρες και γυναίκες που ρίχνονται στη μάχη απέναντι στο φυσικό στοιχείο, ρίχνονται στη μάχη για να προστατεύσουν τη φυσική περιουσία της πατρίδας μας, να προστατεύσουν την κοινωνία συνολικά, όχι μόνο τον φυσικό, αλλά και τον ανθρώπινο πλούτο. Θέλω προκαταβολικά να σας πω ότι είμαστε ευγνώμονες για ότι κάνετε και να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ φέτος να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα. Φωτιές θα έχουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, το ζήτημα είναι να προλαβαίνουμε να τις σβήνουμε και να προλαβαίνουμε να επεμβαίνουμε έγκαιρα πριν επεκταθούν και πριν έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους και σε όλες".

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Το αναμνηστικό δώρο από τους τεχνικούς αεροσκαφών

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε υπόστεγο όπου εργάζονται οι τεχνικοί των Canadair, συνομίλησε μαζί τους σε φιλικό κλίμα για τις δυσκολίες του έργου που επιτελούν και τους εξέφρασε το "μεγάλο ευχαριστώ" του για την προσφορά τους.

Στον διάλογο που είχαν, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται πολλές φορές να εργαστούν: "εδώ κάτω από τον τσίγκο" και "δουλεύετε κυρίως κάτω από πίεση, δεν υπάρχει ωράριο, πρέπει όταν υπάρξει βλάβη να διορθωθεί...", είπε.

"Κυρίως νύχτα", πρόσθεσε ένας τεχνικός. Ο πρωθυπουργός σημείωσε προς τους τεχνικούς: "εσείς έχετε μια αποστολή να επιτελέσετε και δεν είναι κάποιο επιπλέον κέρδος που σας παρακινεί, έχετε τον μέσο μισθό του ελληνικού δημοσίου και αυτό που κάνετε το κάνετε έχοντας στο μυαλό σας ότι προσφέρετε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο. Αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ εγώ και ο υπουργός, για να σας ευχαριστήσουμε και να σας εμψυχώσουμε να συνεχίσετε κι εσείς και οι ιπτάμενοι να έχουμε μια αποτελεσματική περίοδο όσον αφορά στην πυρόσβεση. Θα είναι δύσκολη, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες αλλά θα τα καταφέρουμε. Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Επίσκεψη - Αλέξης Τσίπρας - Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Εκ μέρους του προσωπικού, ένας τεχνικός έδωσε "ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης" στον πρωθυπουργό δώρο έναν πίνακα που απεικονίζει ένα CL-215, εξηγώντας ότι τον φιλοτέχνησε ένας τεχνικός υπαξιωματικός που μεγάλωσε στη Σάμο και που από παιδί είχε όνειρο να υπηρετήσει τα CL που έβλεπε. "Και τελικά κατέληξε να υπηρετεί μαζί μας" είπε, προσθέτοντας ότι σήμερα δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να του μεταφέρουν τις ευχές του για περαστικά και, αποχαιρετώντας τους, σχολίασε αναφερόμενος στον πίνακα: "Θα αρέσει πάρα πολύ στον γιο μου, του αρέσουν τα αεροπλάνα".

ΝΔ: ασυγχώρητες παραλείψεις και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη θωράκιση του Πυροσβεστικού Σώματος

Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Tομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη, επισκέφθηκε τις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές της Μάνης.

Ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο και από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα και επισκέφθηκαν πληγείσες περιοχές στο Σκουτάρι, τον Κότρωνα, το Φλομοχώρι και τη Χειμμάρα, όπου συνομίλησαν με κατοίκους που έζησαν τη λαίλαπα της φωτιάς.

Αμέσως μετά, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης και δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Έντονα τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες για την ολιγωρία της Πολιτείας και τις ευθύνες της κρατικής μηχανής. Για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών δεν αρκεί ο επαγγελματισμός των πυροσβεστών. Για την κατάσβεσή τους χρειάζονται και τα απαραίτητα μέσα, κυρίως εναέρια. Δυστυχώς, υπήρξαν ασυγχώρητες παραλείψεις και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη θωράκιση του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Αποτέλεσμα αυτών είναι ο παροπλισμός μέρους του στόλου, εναέριου και επίγειου και οι ελλείψεις εναέριων μέσων πυρόσβεσης λόγω καθυστερήσεων στη μίσθωσή τους. Εκείνο που τώρα προέχει είναι να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα χορήγησης αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους. Καθώς βρισκόμαστε στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου, ελπίζουμε το πάθημα της Μάνης να γίνει μάθημα για την Κυβέρνηση».

Δημοκρατική Συμπαράταξη: οι πυροσβέστες έχουν ανάγκη από στολές και όχι επικοινωνιακού τύπου εκδηλώσεις

«Οι επισκέψεις εθιμοτυπικού χαρακτήρα, στα μέσα της αντιπυρικής περιόδου, του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε επιτελικούς χώρους του Πυροσβεστικού Σώματος δεν μπορούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες της Κυβέρνησης για τις δραματικές ελλείψεις καθώς και τα χρονίζοντα άλυτα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος. Δεν μπορούν να κρύψουν τα προβλήματα του παλαιωμένου πια στόλου οχημάτων και αεροσκαφών, και τις μεγάλες ελλείψεις στον εξοπλισμό των πυροσβεστών» σχολιάζει Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και συμπληρώνει πως «οι Πυροσβέστες που καθημερινά δίνουν την μάχη με την φωτιά έχουν ανάγκη από Στολές Πυρκαγιάς και καλά συντηρημένα οχήματα, καθώς και από υποστηρικτικά μέσα. Δεν έχουν ανάγκη από καθυστερημένες και επικοινωνιακού τύπου εκδηλώσεις».

ΚΚΕ: προκλητικές οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας είναι προκλητικές και αγγίζουν τα όρια του εμπαιγμού προς το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και προς το λαό, που αντιμετωπίζει τις συνέπειες από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης» σχολιάζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Ξέχασε» να πει ότι η κυβέρνησή του διεύρυνε τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις πυροσβεστών, με την καθιέρωση τεσσάρων κατηγοριών, μόνιμους, πενταετούς θητείας, τριετούς θητείας, συμβασιούχων εποχικών πυροσβεστών. Επίσης, η κυβέρνηση μείωσε ακόμη περισσότερο τη δύναμη του προσωπικού μετακινώντας, ξεσπιτώνοντας επτακόσιους περίπου πυροσβέστες για τη στελέχωση των ιδιωτικοποιημένων αεροδρομίων της Fraport, καθώς και των ιδιωτικών οδικών αξόνων, χωρίς καμιά φροντίδα για την διαμονή τους.»

Παράλληλα το ΚΚΕ τονίζει ότι «ακόμη ο κ. Πρωθυπουργός «ξέχασε» να αναφέρει ότι οι δαπάνες του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι μειωμένες για το 2017, σε σχέση με αυτές του 2016,  κατά 1.400.000 για ιματισμό, 150.000 για υπόδηση, 1.000.000 για ελαστικά αυτοκινήτων και 1.570.000 μειωμένες οι δαπάνες για την αμοιβή των συμβασιούχων εποχικών πυροσβεστών».

«Και όλα αυτά τη στιγμή που έχουν εκδηλωθεί ο πρώτες καταστρεπτικές πυρκαγιές, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές» καταλήγει το κόμμα του Περισσού.

Το Ποτάμι: Οι φωτιές δεν σβήνονται με επικοινωνιακό τρόπο

«Την ώρα που στη Μάνη η φωτιά σταματάει στη θάλασσα και οι πυρκαγιές μαίνονται σε άλλες 76 περιοχές της χώρας, η μετά φωτογραφιών επίσκεψη του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, μόνο ως επικοινωνιακή αστοχία και διαχειριστική αδυναμία μπορεί να χαρακτηριστεί» σχολιάζει Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: Η έλλειψη διασποράς επίγειων μέσων, η μη διαθεσιμότητα πυροσβεστικών αεροσκαφών –τα περισσότερα canadair λόγω παλαιότητας και συνθηκών πτήσης παρουσιάζουν καθημερινές βλάβες και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών– η οποία οφείλεται στην έλλειψη προγραμματισμού για τον εφοδιασμό των απαραίτητων ανταλλακτικών, τα παροπλισμένα λόγω ακαταλληλότητας πυροσβεστικά οχήματα, θα έπρεπε ήδη να έχουν απασχολήσει την πολιτική ηγεσία.

«Αν η κυβέρνηση είχε επαφή με την πραγματικότητα θα είχε ήδη εγείρει αντανακλαστικά για να θωρακιστεί ο πυροσβεστικός μηχανισμός της χώρας εν μέσω μάλιστα αντιπυρικής περιόδου. Οι φωτιές δεν σβήνονται με επικοινωνιακό τρόπο» καταλήγει το Ποτάμι εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)Σήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Την Κάλυμνο και τη Λέρο επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...Σήμερα 18:54 | Ειδήσεις

Έντονα αποδοκίμασε σε παρέμβασή του από το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Ανδρουλάκης, το χθεσινό επεισόδιο με τη χειροδικία ανάμεσα στους βουλευτές των «Σπαρτιατών» και της Ελληνικής Λύσης. Πώς σχολίασε την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλείσει τους «Σπαρτιάτες» από τις Ευρωεκλογές.

Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της ΕκκλησίαςΣήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Πώς σχολίασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου σχετικά με την παρουσια βουλευτών που έχουν υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στις εκκλησίες. Η απάντηση της Ελληνικής Λύσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο