LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2017 13:32

Σάλος για την τοποθέτηση Μουλόπουλου “στο τιμόνι” του ΔΟΛ

Σφοδρή κριτική στο Μαξίμου για «επιχείρηση ελέγχου των ΜΜΕ» μέσω εκβιασμού εκδοτών. Στην Βουλή η κόντρα για την "γάτα Ιμαλαϊων". «Πυρά» κι από τον Μίκη Θεοδωράκη.

ΔΟΛ - Βασίλης Μουλόπουλος

Του Γιώργου Παπακωνσταντίνου 

Πολιτικό σεισμό πολλών ρίχτερ προκαλεί η τοποθέτηση του Προέδρου του ΔΣ της εφημερίδας «Αυγή», κομματικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου, σε «ρόλο-κλειδί» στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Σε ανακοίνωση του, το βράδυ της Τρίτης, ο Οργανισμός ανέφερε ότι «η Διοίκηση του ΔΟΛ εζήτησε από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».

Η ανακοίνωση αυτή πυροδότησε έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο Βασίλης Μουλόπουλος, σε δήλωση του, χωρίς να απαντά στην κριτική,  επικαλέστηκε την πολυετή παρουσία του αλλά και τους φιλικούς δεσμούς με τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ για την απόφαση του, αναφέροντας «η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων».

Στην Βουλή η κόντρα για την "γάτα Ιμαλαϊων"

Η είσοδος Μουλόπουλου «στο τιμόνι» του υπερχρεωμένου ΔΟΛ, πυροδότησε την σκληρή επίθεση των κομμάτων.

«Εξελίσσεστε στην πιο αδίστακτη, στην πιο αυταρχική κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τους αγρότες.

Ο Κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι εξελίξεις στον ΔΟΛ αποκάλυψαν την ηθική γύμνια, την αδίστακτη φύση, τον τρομακτικό κυνισμό αυτής της κυβέρνησης. Ανεβήκατε στην εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους, που θα αλλάζαν το μιντιακό κατεστημένο».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟ

«Επιχειρήσατε τον έλεγχο των ΜΜΕ, όταν πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια. Σήμερα, το κάνετε με τους εκδότες. Πρώτα τους καταγγείλατε, στη συνέχεια κ. Τσίπρα τους συναντούσατε στα κρυφά. Τους εκβιάζετε χρησιμοποιώντας τις δικαστικές τους εκκρεμότητες. Χρησιμοποιείτε τις δικαστικές τους εκκρεμότητες για να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ, βάζοντας τοποτηρητή τον κ. Μουλόπουλο. Αυτόν τον άνθρωπο είχατε το θράσος να τον υποδείξετε για αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, αυτή είναι η αντίληψή σας για τις Ανεξάρτητες Αρχές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέληξε λέγοντας «η Κυβέρνησή σας δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό. Είστε επικίνδυνοι για τη δημοκρατική ομαλότητα. Είστε το καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για το πώς θα κρατηθεί στην εξουσία. Ο πλουραλισμός, η δημοκρατία, η πολυφωνία είναι ισχυρότερες από σας. Τα σχέδιά σας θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Από το ίδιο βήμα, η Φώφη Γεννηματά, ασκώντας δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, είπε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, «τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το «ΣΥΡΙΖΑ news». Αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ, τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ. Ο Πρωθυπουργός που βραχάται περι διαπλοκής και διαφθοράς τώρα γίνεται «γάτα Ιμαλαΐων. Ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης».

Λεβέντης - Βουλή

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ, με μοχλό ελεγκτικές και διωκτικές αρχές», υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, αναλαμβάνοντας η ίδια πλέον τους δημοσιογραφικούς ομίλους.

Τσίπρας: έχω δεχθεί πολιτικό bullying από τον ΔΟΛ

Απαντώντας στις επιθέσεις από αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «ποτέ άλλοτε Πρωθυπουργός δεν έχει δεχθεί τέτοια επίθεση, άδικη κριτική, πoλιτικό bullying, από το συγκεκριμένο συγκρότημα».

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, οι προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί από τα ΜΜΕ του συγκεκριμένου συγκροτήματος έγιναν για να του ασκηθεί πίεση, ώστε να δοθούν δάνεια χωρίς εγγυήσεις στον ΔΟΛ. «Δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω», είπε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας «εμένα και αυτή την κυβέρνηση δεν θα με κατευθύνει στις επιλογές καμία εκδικητική μανία».

Δευτερολογία - Τσίπρας - Βουλή

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε, από το βήμα της Βουλής, ότι είναι άλλο ζήτημα η ιστορικότητα συγκροτημάτων, οι τίτλοι και οι εργαζόμενοι τους και πως θα είναι αρνητική εξέλιξη αν κλείσουν. «Μπορεί η επιθυμία μας να είναι να μην κλείσουν, όμως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», ανέφερε, εκφράζοντας διάθεση της Κυβέρνησης, αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν, να συμβάλει στα πλαίσιο του νόμου.

«Καθαρές κουβέντες, όλα στο φως, μόνο με συναίνεση, εμείς δεν παίζουμε πίσω από τις κουρτίνες, δεν κάνουμε συνδιαλλαγές και αυτό το ξέρει όλη η κοινωνία. Και τότε ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και ας πάψουν ορισμένοι να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους. Άλλα τους ενδιαφέρουν», κατέληξε την αναφορά του στο θέμα ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σάλος αντιδράσεων απο τα κόμματα

Ήδη απο το βράδυ της Τρίτης, σε ανακοίνωση της, η ΝΔ συνέδεσε ευθέως με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, το σήριαλ «της γάτας Ιμαλαΐων», την αποκάλυψη των ραντεβού Ψυχάρη-Τσίπρα που είχαν προκαλέσει σάλο, αλλά και την δικαστική περιπέτεια του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ. Όπως ανέφερε, «μετά το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών η Κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της. Η στάση της προς τους εκδότες: πρώτα τους κατήγγειλε ως διαπλεκόμενους, στη συνέχεια συναλλάχθηκε μαζί τους, τώρα χρησιμοποιεί δικαστικές εκκρεμότητες και εκβιάζει. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετεί ως τοποτηρητή της τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της “Αυγής” στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Δεν αντέχει την κριτική και την ελεύθερη δημοσιογραφία. Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι ο ορισμός της διαπλοκής, της συναλλαγής και κάθε λογής μεθοδεύσεων ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο πλουραλισμός, η πολυφωνία και η ίδια η Δημοκρατία θα αποδειχθούν πολύ ισχυρότερες από τα άθλια σχέδια της Κυβέρνησης».

ΔΟΛ - Βασίλης Μουλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», υποστήριξε ότι «αυτό το οποίο έγινε εχθές με την ανάθεση μίας ευθύνης σε ένα κεντρικό, επιτελικό για δεκαετίες στέλεχος του ΔΟΛ, του κ. Μουλόπουλου. Εκεί θα έπρεπε να μείνουν όλοι. Αλλιώς επιτρέψτε μου να πω, πως η υποκρισία είναι χωρίς όρια. Με αυτήν την έννοια κυριολεκτικά δεν χρειάζονται επιχειρήματα, τεκμηρίωση και μία άγονη αντιπαράθεση σαν αυτή που φαίνεται ότι πάει να ανοίξει».  

Για χυδαίο και απροκάλυπτο εκβιασμό έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στα social media, «τόσο απροκάλυπτα πια! Ο χυδαίος εκβιασμός που καιρό τώρα οργανώνουν  οι  κυβερνώντες, η επίμονη στοχοποίηση ενός ανθρώπου σε πρόδηλη αδυναμία που βρίσκεται επιπλέον υπό την πίεση της ποινικής προδικασίας, έφερε αποτέλεσμα. Την παράδοση των  ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στα χέρια της ωμής εξουσίας της αδίστακτης εθνικολαϊκιστικής αριστεράς».

Νωρίτερα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωνε «οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι αδίστακτοι. Προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να ελέγξουν την ενημέρωση. Το στραπάτσο από το νόμο Παππά τίποτα δεν τους δίδαξε. Τώρα βάζουν τον "δικό τους" Μουλόπουλο στο ΔΟΛ και θέτουν τον οργανισμό και τους εργαζομένους του υπό καθεστώς εκβιασμού κατ ουσία. Τα σχέδια που απεργάζονται όμως στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας θα καταρρεύσουν σα χάρτινος πύργος όπως ακριβώς καταρρέουν και οι ίδιοι πολιτικά μέρα με τη μέρα. Επειδή γνωρίζουν ότι το τέλος τους πλησιάζει έχασαν παντελώς την ψυχραιμία τους».

ΔΟΛ - Βασίλης Μουλόπουλος

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του υποστήριξε ότι «ορισμένοι εμφανίζονται σαν να ανακάλυψαν την Αμερική, ενώ είναι πασίγνωστο ότι όλα τα αστικά κόμματα συνδέονται και επιχειρούν να συνδεθούν με πολλούς τρόπους με τα ΜΜΕ, παρά τα όσα ισχυρίζονται δημόσια». 

Σε ανάρτηση του στο Twitter, o Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «προσοχή δεν είναι πλάκα. Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο ΔΟΛ - Νέα, Βήμα και ραδιόφωνο! Επόμενος στόχος Μέγκα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ».

Σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αναφέρεται ότι «τελικά ο νέος "επενδυτής"  στον ΔΟΛ ήταν ο  ΣΥΡΙΖΑ! Η προσπάθεια ελέγχου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού αποτελεί  ατόπημα καθώς δημιουργεί οξύ πρόβλημα διαφάνειας και δημοκρατίας καλλιεργώντας, συνθήκες διαπλοκής με ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα .Φαίνεται ότι οι ήττες από τα παιχνίδια στο πεδίο της ενημέρωσης δεν έγιναν κατανοητές.  O tempora o mores!». 

Μουλόπουλος: δεν θα είναι ο ΔΟΛ όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη του, το μεσημέρι της Τετάρτης, επιδιώκοντας να απαντήσει στην θύελλα αντιδράσεων, ο Βασίλης Μουλόπουλος, σημείωσε «δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» υποστήριξε ότι δεν έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος. Μιλώντας στον Alpha 98,9, ο κ. Μουλόπουλος είπε «αν ήθελαν βοήθεια άλλοι, εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ» και συμπλήρωσε «έχω μία διαφορετική ηθική, που διαφέρει απ' τους άλλους. Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω».

Αντίδραση της Κουμουνδούρου 

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού επιτίθεται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναφέρει, μεταξύ άλλων, «οι εκπρόσωποι της διαπλοκής δεν μπορούν να ξεγελάσουν πια κανέναν. Ξαφνικά ο ΔΟΛ έγινε διαπλεκόμενος ενώ μέχρι προχθές ήταν το υπόδειγμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί από τη χρεοκοπία. Όσκαρ γραφικότητας, υποκρισίας και  ψευτιάς. Το έχουν καταλάβει και γι' αυτό φοβούνται: οι πρακτικές αυτές συνιστούν οριστικά παρελθόν. Η νομιμότητα θα επικρατήσει, η διαπλοκή θα ηττηθεί οριστικά, όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσες κραυγές περί “σκανδάλου” κι αν βγάζουν οι αιωνίως βουτηγμένοι στα σκάνδαλα».   

Μέγαρο Μαξίμου και Κουμουνδούρου τηρούν «σιγήν ιχθύος», την ώρα που η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ,  «Η Αυγή», εξαφάνισε από την ταυτότητα της, το όνομα του Βασίλη Μουλόπουλου.

Ολυμπιακός - Μίκης Θεοδωράκης

Μύδρους κατά της Κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα του ΔΟΛ είχε εξαπολύσει μέσα από την ιστοσελίδα του και ο Μίκης Θεοδωράκης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων «η ιστορική πείρα μάς έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός από αυτόν που επέβαλαν στους λαούς τους οι ποικιλώνυμοι πρώην «αριστεροί», στις περιπτώσεις που πέτυχαν να μετεξελιχθούν σε κρατική εξουσία. Ας ελπίσουμε ότι στη δική μας περίπτωση το Κακό βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακή μορφή και ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν υγιείς και ισχυρές αντιστάσεις για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας εκδοχής. Και η περίπτωση του ΔΟΛ είναι μια ευκαιρία να εκδηλωθούν οι αντιστάσεις αυτές».

Περιοριστικοί όροι στον Σταύρο Ψυχάρη

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης μετά της απολογία του για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος και φοροδιαφυγής. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά από έλεγχο που είχε διενεργήσει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (με αφετηρία το έτος 2000), εντοπίζοντας, σύμφωνα με το πόρισμα, «τρύπα» στα εισοδήματα του ύψους περίπου 48 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Ψυχάρης παρέμεινε για λίγη ώρα στο γραφείο του ανακριτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις του και ακολούθως ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τον άφησαν ελεύθερο.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)Χθες 20:24 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τους επικριτές του σχετικά με τις δηλώσεις για τη βάπτισή του, αλλά και για τον Γιώργο Αυτιά.

“Our Ocean Conference” – Γεραπετρίτης: Τα παρόντα κράτη δεσμεύτηκαν για μέτρα κόστους 11,5 δις δολαρίων, υπέρ της θάλασσας (εικόνες)Χθες 19:21 | Ειδήσεις

Η διάσκεψη θεωρείται η τακτική διοργάνωση - αιχμή του δόρατος αναφορικά με την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Πλεύση Ελευθερίας: Προσφυγή για ακύρωση της κρατικής χρηματοδότησηςΧθες 14:27 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται σε προσφυγή για τους λόγους για τους οποίους ζητείται η ακύρωση της καταβολής κρατικής χρηματοδότησης στην Πλεύση Ελευθερίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Τραυματίες στρατιώτες (βίντεο)20:09Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη19:55“Our Ocean Conference” – Γεραπετρίτης: Τα παρόντα κράτη δεσμεύτηκαν για μέτρα κόστους 11,5 δις δολαρίων, υπέρ της θάλασσας (εικόνες)19:41
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο