LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2016 18:05

Σάλος από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα για τη λίστα Μπόργιανς

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα, χωρίς όμως να παραθέτει στοιχεία. Αγωγές κατά του δημοσιεύματος και πολιτική κόντρα.

 λίστα Μπόργιανς

«Φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό, άναψε δημοσίευμα της εφημερίδας «Documentο» που κυκλοφορεί αύριο. Στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα, βάζει φωτογραφία, όπου εμφανίζονται τα μισά πρόσωπα του Γιώργου Παπανδρέου, της Φώφης Γεννηματά και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

«Τα πολιτικά ονόματα στη λίστα Μπόργιανς» γράφει στον τίτλο της, αν και κάτω από την λατινικές ονομασίες PAPANDREOU, GENNIMATAS PAGALOU, που παραθέτει, σημειώνει ότι οι εισαγγελείς διερευνούν αν πρόκειται για τις γνωστές πολιτικές οικογένειες.

Η κα. Γεννήματα αντέδρασε έντονα και σε ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων, «με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός. Ας το πάρουν καλά χαμπάρι. Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση».

Το Μαξίμου έσπευσε να απαντήσει στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επίσης με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει, «συνιστούμε στην κα Γεννηματά να μην εμπλέκει τον Πρωθυπουργό σε οποιοδήποτε θέμα αφορά αποκλειστικά την ίδια και το κόμμα της. Οφείλει, εξάλλου, να κατανοήσει ότι όσοι εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα υπόκεινται σε αυστηρή κριτική και έλεγχο.

 Αναμένουμε, λοιπόν, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και περισσότερη αυτοσυγκράτηση εκ μέρους της. Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα συνδράμει με κάθε μέσο ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».

«Λάβρος» και ο Γιώργος Παπανδρέου που επίσης είδε «κυβερνητικούς σκευωρούς»: ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Οι υπεύθυνοι της στημένης - και αυτής, ιστορίας- θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας.

λίστα Μπόργιανς - Documento - πρωτοσέλιδο

Στην κα. Γενημματά απάντησε και η εφημερίδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, «η κ. Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ της κυρίας Γεννηματά κατά έναν περίεργο τρόπο εμφανίζουν συμπεριφορά αντίθετη με αυτήν του Ραν Ταν Πλαν. Ενώ ο συμπαθής σκύλος του Λούκι Λουκ έσκουζε με καθυστέρηση ωρών αφού του είχαν πατήσει την ουρά, η κ. Γεννηματά σκούζει πολλή ώρα πριν της την πατήσεις!». 

Στις εσωτερικές της σελίδες η εφημερίδα αναφέρει ότι «το όνομα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ συνοδεύεται από διεύθυνση η οποία αντιστοιχεί σε τράπεζα. Η έλλειψη άλλων στοιχείων δεν επιτρέπει να υπάρξει ταυτοποίηση, συνεπώς το πολιτικό όνομα δεν οδηγεί απαραίτητα σε πολιτικό πρόσωπο αν και η Φώφη Γεννηματά υπήρξε τραπεζική υπάλληλος» γράφει ο δημοσιογράφος.

Σε ανακοίνωση της για το θέμα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναφέρει μεταξύ άλλων, «θεωρούμε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι οποίοι εξέθρεψαν για δικό τους όφελος τα κίτρινα δήθεν δημοσιογραφικά εγχειρήματα (κανάλι και εφημερίδα) των συκοφαντών.

Στόχος της επίθεσης αυτής είναι να ανακοπεί η πορεία ενδυνάμωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η ανάδειξη της ως του κυρίου εκφραστή του χώρου της κεντροαριστεράς.

Η συκοφαντία θα καταρρεύσει και οι συκοφάντες θα τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη για τις πράξεις τους».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Αυτοκίνητο “κόλλησε” σε …βομβαρδισμένο δρόμο εξαιτίας της Google (βίντεο)19:25Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” και επιστροφή στην κορυφή19:12Παναθηναϊκός - Βόλος: Επιστροφή στις νίκες για το “τριφύλλι”18:59Μεταναστευτικό: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Γαύδο18:45Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα18:32Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα σε θερμοηλεκτρικό σταθμό 18:18Φυλακές υψίστης ασφαλείας: Κρατούμενοι “ξεσηκώθηκαν” για τις τηγανητές πατάτες!18:05Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ανοίξει τις πύλες της Κόλασης αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι17:51Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μασκ ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του Grok 317:38Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας17:23Αχαρνές: Ανήλικοι απειλούσαν και λήστευαν οδηγούς και πεζούς17:10Λεβαδειακός - Άρης: Θρίαμβος των Βοιώτων επί των “κιτρίνων”16:56Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)16:42To Harry Truman στη Σούδα για έκτακτες επισκευές μετά τη σύγκρουση με πλοίο τουρκικών συμφερόντων16:29Παναθηναϊκός – Βόλος: Επεισόδια μεταξύ οπαδών των “πρασίνων”16:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:02Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα15:48Οδηγός πιάστηκε μεθυσμένη 2 φορές το ίδιο βράδυ!15:34Αυστρία - Επίθεση με μαχαίρι: “Σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος” βλέπουν οι αρχές 15:21Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείς15:07
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο