LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΚυβέρνησηΔημοσίευση: 16 Μαρτίου 2016 13:21 | Ανανέωση: 17 Μαρτίου 2016 00:55

“Στον αέρα” η παραμονή Μουζάλα στην Κυβέρνηση

Έχει ήδη υποβάλλει παραίτηση για το «Μακεδονία». Διαφώνησαν Τσίπρας-Καμμένος στο Μαξίμου. Εμμένουν στην απομάκρυνσή του οι ΑΝΕΛ. Οξείες αντιδράσεις αλλά και δηλώσεις συμπαράστασης.

AP - Μουζάλας - Αποκάλυψη - σχέδιο - πρόσφυγες - Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Μετά την επιστροφή του Γιάννη Μουζάλα από τις Βρυξέλλες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την τύχη του Aναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος έχει υποβάλλει την παραίτηση του στον Αλέξη Τσίπρα, μετά  τον σάλο που ξέσπασε όταν αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σε τηλεοπτική εκπομπή.

Εξερχόμενος του Μαξίμου, μετά από σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε διαφωνία μεταξύ του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ και Προέδρου των ΑΝΕΛ για την τύχη του κ. Μουζάλα, ο Πάνος Καμμένος επέμεινε στην ανάγκη αποχώρησης από την Κυβέρνηση του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, σημειώνοντας ότι «δεν έχει την εμπιστοσύνη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων». 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αργά το βράδυ της Τετάρτης, διεμήνυσε, μέσω του Twitter, ότι δεν αλλαζει θέσεις και έθεσε ως προϋπόθεση την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού.    

Ο Γιάννης Μουζάλας έχει μεταβεί στις Βρυξέλλες, για την Σύνοδο των Υπουργών που θα προετοιμάσουν την Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας. Υπέβαλε την παραίτησή του, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποστροφή του λόγου του, κατά την οποία αποκάλεσε τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

«Η απόφαση θα ληφθεί μετά την επιστροφή του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Σύνοδο Κορυφής» σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ υπογράμμισε ότι «αυτό που προέχει είναι η επιτυχία της Συνόδου Κορυφής για την προσφυγική κρίση».

Πλήρης στήριξη Τσίπρα στον Μουζάλα, αλλά… 

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτρικής Πολιτικής παραδέχθηκε δημόσια το σφάλμα του και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Ο Πρωθυπουργός κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία των ΑΝΕΛ και του Ελληνικού λαού για το όνομα των Σκοπίων. Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει σταθερή στις εθνικές θέσεις για το όνομα της γείτονος χώρας» σημείωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής καθώς δεν υπάρχει θέμα των σχέσεων μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων».

Ερωτώμενη αν ο κ. Μουζάλας είναι πλέον ...«Υπουργός υπό προθεσμία», πώς θα μπορέσει να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κατά πόσον αυτό θα επηρεάσει την ελληνική στάση στην Σύνοδο Κορυφής, η Όλγα Γεροβασίλη, παρέχοντας πλήρη στήριξη είπε ότι «αντικειμενικά, όχι μόνο για την Κυβέρνηση αλλά για πολύ ευρύτερο πλαίσιο, ο κ. Μουζάλας είναι ένας υπουργός που έχει δώσει όλες του τις δυνάμεις και στήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντιμετώπιση του προσφυγικού κι από την πλευρά μας έχει την πλήρη εμπιστοσύνη».

Ωστόσο, όπως τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για λεκτικό ατόπημα, «από την άλλη πλευρά, γνωρίζετε ότι σε συγκυβερνήσεις μπορούν να εκφράσουν την δική τους θέση και να θέσουν αιτήματα, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό». 

Μετά τη δήλωση η οποία έγινε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εταίρος, Υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού, τονίζοντας ότι δεν είναι αρκετή η συγγνώμη.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επέμεινε, μετά και απο την συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, ότι ο Υπουργός πρέπει να αποχωρήσει απο την Κυβέρνηση. Όπως δήλωσε, εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα ότι οι ΑΝΕΛ εμμένουν στις θέσεις τους, ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα – αν και είπε ότι μπορεί να προέβη σε λεκτικό ατόπημα – χαρακτηρίζοντας το ως «πολύ σοβαρό θέμα για τους ΑΝΕΛ,που ζητούν τουλάχιστον από ευθιξία να παραιτηθεί άμεσα ο κ. Μουζάλας».

Την παραίτηση Μουζάλα ζήτησε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είχε προηγηθεί η ίδια απαίτηση από το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και από τον αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να λάβει θέση, για το ζήτημα, ενώ αντιθέτως, Το Ποτάμι αξιολόγησε ότι "ένα σαρδάμ δεν είναι λόγος για παραίτηση".

Το χρονικό των εξελίξεων

Καμμένος: Δεν αρκεί η συγγνώμη, ζητώ την παραίτηση

Τη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, η οποία έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητική κρίση και πολιτικό "σεισμό". Το γεγονός επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στο Καλημέρα Ελλάδα, όπου τόνισε ότι «σε τέτοιου είδους ζητήματα γκάφες δεν χωρούν».

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας σήμερα στο Mega, ζήτησε εκ νέου την παραίτηση Μουζάλα, αναφερόμενος στις παρελθούσες παραιτήσεις βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για άλλα θέματα, μικρότερης σημασίας, όπως αυτές του Παναγιώτη Σγουρίδη, του Δημήτρη Καμμένου, αλλά και του Παύλου Χαϊκάλη, που έγιναν για να προστατευτεί η κυβέρνηση, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πάνος Καμμένος - twitter - ανάρτηση - Μουζάλας - δήλωση - απάντηση

«Η Μακεδονία και η ιστορία της είναι Ελληνική με αποδείξεις. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Έλληνες γνωρίζουμε τις ρίζες μας και κανείς δεν θα μας αποκόψει από αυτές. Ο κ. Μουζάλας μπορεί να υπήρξε ικανότατος στη διαχείριση του μεταναστευτικού, αλλά στα εθνικά μας ζητήματα δεν επιτρέπονται λάθη και ‘γκάφες’, ούτε μια φορά», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Από την πρώτη στιγμή δεν υπερασπιζόμαστε τις αβάσιμες, εθνικιστικές, επεκτατικές ανοησίες των Σκοπίων με κανέναν τρόπο», είπε, προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ‘Δεν αρκεί η συγγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του’. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε το όνομα ‘Μακεδονία’ και την ιστορία μας».

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ fm η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ  είπε ότι «το να αναφέρονται τα Σκόπια σαν Μακεδονία από υπουργό της κυβέρνησης είναι σαν de facto αναγνώριση. Αυτό για μας είναι θέμα, στο οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. … Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον και να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις όσον αφορά στο θέμα του κ. Μουζάλα και αναμένουμε από τον ίδιο βεβαίως τον κ. Μουζάλα την παραίτησή του. Η συγγνώμη δεν είναι αρκετή».

Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του Δημητρη Καμμένου ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ανέφερε οτι "πρέπει να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας, για ευτελέστερους λόγους φύγαμε από την κυβέρνηση εγώ και ο κ.Σγουρίδης".

Μητσοτάκης: Επιβεβλημένη η παραίτηση Μουζάλα

Την παραίτηση του κ. Μουζάλα ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

«Εδώ που έχουμε φτάσει η παραίτηση Μουζάλα είναι επιβεβλημένη. Ο κ. Μουζάλας προέβη σε ένα μεγάλο ατόπημα. Στην πολιτική αυτά που λέμε οφείλουν να έχουν και επιπτώσεις. Η κυβέρνηση να δώσει λύση μεσα στην ημέρα. Δεν μπορεί το θέμα να σέρνεται» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

ΝΔ: Ο κ.Μουζάλας θα πρέπει να σκεφτεί την παραίτησή του

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο για "ατόπημα το οποίο δεν καλύπτεται με εκ των υστέρων διευκρινίσεις, εξηγήσεις ή δικαιολογίες".

Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη, όπως και συνολικά στο προσφυγικό -μεταναστευτικό ζήτημα, είναι εκτός ελέγχου και αγγίζει πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια, ο κ. Μουζάλας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα καθώς αποκάλεσε δημόσια τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Μουζάλας ενίσχυσε έτσι την επιχειρηματολογία και την εν γένει πολιτική των Σκοπίων, «Ο κ. Μουζάλας σήμερα το βράδυ θα έπρεπε να σκεφτεί ακόμη και την παραίτηση» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Βήμα FM αναφέρθηκε στην χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ λέγοντας ότι «αυτό το οποίο έγινε, ήταν ατόπημα και ο κ. Μουζάλας (το έκανε) και έγινε σε μία πολύ συγκεκριμένη και δύσκολη στιγμή για την χώρα και για τις σχέσεις μας με την ΠΓΔΜ».

«Στη συγκεκριμένη αυτή στιγμή, θεωρήσαμε ότι είναι ατόπημα και είπαμε πρώτοι ότι χθες το βράδυ ο κ. Μουζάλας θα έπρεπε ακόμα και εκείνος να σκεφτεί, συνειδητοποιώντας τη δήλωσή του, ακόμα και την παραίτησή του. Στην πολιτική υπάρχουν λάθη, εγώ δεν θέλω, δεν μπορώ, δεν τολμώ να πιστέψω ότι ο κ. Μουζάλας εννοούσε αυτά τα οποία είπε. Έκανε ένα λάθος, ένα ατόπημα βαρύ. Στην πολιτική, τα λάθη, όταν είναι σοβαρά, έχουν επιπτώσεις. Αυτή είναι η θέση της Ν.Δ» συμπλήρωσε.

Άδωνις: Αν δεν παραιτηθεί να είναι σαν η κυβέρνηση να αποδέχεται τον όρο

«Δεν αρκεί μία συγγνώμη. Είναι η πρώτη φορά που ένας Υπουργός αμφισβητεί τους εθνικούς όρους. Πρέπει να παραιτηθεί γιατί αν δεν παραιτηθεί θα είναι σαν η κυβέρνηση να παραδέχεται τον όρο» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αξιολόγησε επίσης ως «σωστή» την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζοντας παράλληλα με νόημα, «ελπίζω μόνο να μην υποχωρήσει». 

ΠΑΣΟΚ: Να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός για το ατόπημα Μουζάλα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε ανακοίνωση του για το επίμαχο ζήτημα τονίζει: Ο Αν. Υπουργός Μετανάστευσης κ. Μουζάλας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία».

Με το ατόπημα του αυτό ο Υπουργός παραβίασε μία εθνική γραμμή, που ακολουθεί σταθερά η χώρα μας επί δεκαετίες. Η κυβέρνηση σε όλα τα θέματα, αλλά και ειδικά στο θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού εμφανίζεται ανίκανη κι ανήμπορη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας.

Είτε πρόκειται για εγκληματικό λάθος, ανεπίτρεπτο βέβαια για υπουργό, είτε πρόκειται για προσωπική άποψη του συγκεκριμένου μέλους της κυβέρνησης, είτε πρόκειται για ανομολόγητη, τουλάχιστον έως τώρα, κυβερνητική γραμμή, ο Πρωθυπουργός πρέπει αμέσως να πάρει θέση.

«Νομίζω ότι άμεσα θα έπρεπε να έχει δώσει τη λύση ο κ. Τσίπρας» είπε στον ΒΗΜΑ FM o γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ), Β. Κεγκέρογλου.

«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει αφαιρέσει από τον κ. Καμμένο το δικαίωμα να τον εκβιάζει, εντός και εκτός εισαγωγικών, παραιτώντας τον κ. Μουζάλα αυτόματα. Δεν χρειαζόταν να περπατήσει καθόλου το θέμα, από χθες το βράδυ στις 9-9.30’ που ήταν γνωστό. Από εκεί και πέρα, η θέση η πολιτική, η δική μας, είναι γνωστή και δεν επιτρέπονται παρερμηνείες από κανέναν» συμπλήρωσε. 


KKE: Απολύτως ευθυγραμμισμένη η κυβέρνηση με την πολιτική της ΕΕ

 

Η κυβέρνηση, τόσο με τη χτεσινή συνέντευξη του Γ. Μουζάλα όσο και με τις σημερινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, επιβεβαιώνει ότι είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη σε όλα με την πολιτική των εταίρων της στην ΕΕ, που επιδεινώνει τις συνθήκες εγκλωβισμού των προσφύγων στη χώρα μας και καταπατά κατάφωρα τα δικαιώματά τους, ενώ προϊδεάζει για ακόμα χειρότερες εξελίξεις με αφορμή την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής.



Το Ποτάμι: Υπάρχουν λόγοι παραίτησης Υπουργών της συγκυβέρνησης, όχι όμως τα σαρδάμ

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δήλωση Μουζάλα.

«Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε» προειδοποιεί το Ποτάμι και κλείνει: «Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα».

Μαξίμου: Υπερβολή να δημιουργείται θέμα

Κύκλοι από το Μαξίμου σχολιάζοντας το θέμα παρείχαν πλήρη κάλυψη στον κ. Μουζάλα υποστηρίζοντας, «Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία "ΠΓΔΜ". Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή.

Η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του Προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει».

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ωστόσο, απάντησε στην ανακοίνωση του Μαξίμου, εκτοξεύοντας βέλη στην κυβέρνηση.

Γιώργος Κουμουτσάκος - twitter - απάντηση - Μουζάλας - Μαξίμου - ανάρτηση

 

Βούτσης: Κανείς δεν είναι υπό προθεσμία 

«Κανείς δεν είναι υπό προθεσμία. Ούτε υπουργός ούτε συνεργαζόμενο κόμμα. Θα δοθούν εκατέρωθεν εξηγήσεις και θα λυθεί το θέμα πιστεύω. Δεν βλέπω άλλου τύπου εξελίξεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. 

«Κατ’ εμέ είναι επαρκείς οι εξηγήσεις που δόθηκαν αλλά καθένας που θέτει ένα θέμα, θέλει ίσως περισσότερες», πρόσθεσε ο Νίκος Βούτσης.

Κουρουμπλης: Ο Μουζάλας έχει δώσει τη ζωή του για το προσφυγικό

«Ο κ. Μουζάλας είναι ένας άνθρωπος εργατικός, αθόρυβος, δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ και θα τολμούσα να πω και κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί και με αρκετά προβλήματα της προσωπικής του υγείας ο άνθρωπος, τρέχει, κοπιάζει και έγινε ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε, νομίζω με έναν τέτοιο τρόπο ειλικρινή, που περισσεύει να κάνω άλλο σχόλιο, γιατί θα αδικούσε έναν άνθρωπο που έχει δώσει τη ζωή του σε αυτή την προσπάθεια» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Φίλης: Το έργο του κ. Μουζάλα αναγνωρίζεται και εντός και εκτός Ελλάδας

«Για τον κ. Μουζάλα υπάρχει μια γενική εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο του και εντός και εκτός της Ελλάδος. Είναι από τους πυλώνες, προκειμένου η χώρα μας να ανταποκριθεί με όρους ανθρωπιστικούς στο μεγάλο πρόβλημα των προσφύγων. Από κει και πέρα, ο ίδιος είπε ότι διατύπωσε μία ατυχή λέξη, πράγματι, που ξεφεύγει από τη θέση της χώρας» δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης στην ΕΡΤ1.

Μπουτάρης: Έχω πει κι εγώ πολλές φορές τα Σκόπια “Μακεδονία”

Υπέρ του Γιάννη Μουζάλα τάχθηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «Είναι ντροπή να το συζητάμε. Είναι ντροπή γιατί ένας άνθρωπος σαν τον Μουζάλα έχει γίνει κομμάτια για το προσφυγικό».

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέωνΣήμερα 19:30 | Ειδήσεις

Κατηγορούμενοι είναι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών καθώς και ο Ηλίας Κασιδιάρης για την εξαπάτηση εκλογέων.

Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα”Σήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Για ποια πρόσωπα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με το ''μπάζωμα των Τεμπών''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο