LATEST NEWS
 
Πολιτική /Ευρωπαϊκή ΕνωσηΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2016 06:37 | Ανανέωση: 10 Μαρτίου 2016 14:20

“Φωτιές” άναψαν οι δηλώσεις για τα κλειστά σύνορα

Τουσκ: Ευχαριστεί τις χώρες που έκλεισαν τα σύνορα. Αιχμηρή απάντηση Τσίπρα. Σφοδρή κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ. Τι λένε πηγές του Μαξίμου.

Πρόσφυγες - Ντόναλντ Τουσκ - Αλέξης Τσίπρας

"Φωτιά" στην κυβέρνηση άναψαν οι αναρτήσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στο twitter σχετικά με το κλείσιμο των συνόρων από τις βαλκανικές χώρες. Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν αιχμηρή και άμεση, ωστόσο, η ΝΔ μέσω του εκπροσώπου της δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τουσκ έγραψε πως «τερματίζονται οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των χωρών των δυτικών Βαλκανίων», διευκρινίζοντας πως «δεν αποτελεί ζήτημα μονομερών ενεργειών, αλλά μια κοινή απόφαση των 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Ευχαριστώ τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της ολοκληρωμένης στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ντόναλντ Τουσκ - twitter

Απάντηση Τσίπρα στον Τουσκ

«O Βαλκανικός δρόμος έκλεισε εξαιτίας μονομερών ενεργειών από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων", τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντ.Τουσκ υπογραμμίζει ότι «περιμένουμε ο κ. Τουσκ να επικεντρώνει τις προσπάθειες στην εφαρμογή κοινών αποφάσεων ως πρόεδρος της Ευρώπης των 28 και να μην ενθαρρύνει όσους τις αγνοούν».

Αλέξης Τσίπρας - twitter

Μαξίμου: Να αποδοκιμαστούν οι μονομερείς ενέργειες 

Να βάλει τα πράγματα στην θέση τους προσπαθεί το Μαξίμου, μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.  Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ανέφεραν ότι «ο κ.Τουσκ προσπαθεί να σβήσει με μια γόμα τη διαχωριστική γραμμή Βίζενγκραντ-προθύμων», ωστόσο τόνιζαν ότι «η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από μονομερείς ενέργειες. Και ανεξάρτητα το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στην επόμενη σύνοδο εμείς θέλουμε αυτό να αποδοκιμαστεί. Να αποδοκιμαστούν οι μονομερείς ενέργειες. Αποδοκιμασία μέσα στη διαδικασία και στο κείμενο συμπερασμάτων όσο γίνεται».

Παράλληλα, οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι, παραδέχτηκαν ότι «στην πραγματικότητα τα σύνορα είναι κλειστά. Στα συμπεράσματα γίνεται αναφορά για τους μετανάστες. Όμως τα σύνορα είναι κλειστά», και επισήμαναν ότι «κεντρικός μας στόχος είναι να περάσει η διαχείριση του προσφυγικού στην Τουρκία. Εμείς λέμε ότι χρειάζεται ένας ανθρωπιστικός διάδρομος. Επανεγκατάσταση των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ και επανεγκατάσταση κατευθείαν των ανθρώπων που βρίσκονται στην Τουρκία από εκεί.»

Πυρά από ΝΔ στον πρωθυπουργό

Μείζον θέμα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκύπτει σύμφωνα με τη ΝΔ από τις αναρτήσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ο οποίος και υποστηρίζει πως η απόφαση για κλείσιμο των συνόρων συνιστά όχι μονομερή ενέργεια αλλά μέρος της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο twitter καλεί το Μαξίμου να διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ περί απόφασης των 28 για το κλείσιμο των συνόρων επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση « υπάρχει μείζον θέμα για τον κ. Τσίπρα».

Γιώργος Κουμουτσάκος - twitter

Γιώργος Κουμουτσάκος - twitter

Η απάντηση της Γεροβασίλη

"Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιές είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής. Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης ο κ. Κουμουτσάκος πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μη σπαταλά τον χρόνο με γρίφους», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος στο twitter. 

Όλγα Γεροβασίλη - twitter

Όλγα Γεροβασίλη - twitter

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει και μία ολοκληρωμένη απάντηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Όλες οι υποχωρήσεις και σε επίπεδο ρητορικής και σε επίπεδο πρακτικής πολιτικής έχουν τη σφραγίδα Τσίπρα και Καμμένου. Ενάμιση χρόνο πριν έλεγαν για τη FRONTEX ότι δεν πρέπει να έρθει στα ελληνικά σύνορα, τώρα αποδέχονται το ΝΑΤΟ. Ενάμιση χρόνο πριν έλεγαν «Go back κ. Μέρκελ», τώρα επικαλούνται την κ. Μέρκελ. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κ. Τουσκ, μίλησε για ομόφωνη απόφαση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως προβληματικό, οφείλει η κυβέρνηση να δώσει και μία ολοκληρωμένη απάντηση όχι μέσω tweets, τα οποία ευτυχώς αυτή τη φορά, δεν διαγράφθηκαν, όπως την προηγούμενη φορά που απευθύνθηκαν στον κ. Αχμέτ Νταβούτογλου.

Τώρα, επί της ουσίας, το προσφυγικό είναι ένα τεράστιο θέμα. Η Ελλάδα έχει αποδείξει και στο παρελθόν υπό διαφορετικές οικονομικές συνθήκες ότι μπορεί να χειριστεί προσφυγικές ροές, όμως, δεν μπορεί η κυβέρνηση να κινείται μονοθεματικά, πίσω από τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη που δείχνει ο κάθε Έλληνας πολίτης και οι Μ.Κ.Ο. Και να κρύβει την ανυπαρξία ενός σχεδίου για τη χώρα, για τον Έλληνα ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια τα οποία έχουν διογκωθεί με την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -ΑΝ.ΕΛ. Όλοι στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε την εθνική στρατηγική πάνω από τα μικροκομματικά μας συμφέροντα. και αυτό, λοιπόν, σήμερα, δεν μπορεί να τορπιλίζεται με τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Φάμελλος και οι υπόλοιποι Κοινοβουλευτικοί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Επομένως, ας αφήσουν τα πολλά λόγια, ας βάλουμε μία στρατηγική και να την ακολουθήσουμε γιατί οι ευθύνες είναι στην κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ για τη δυστυχία του Έλληνα πολίτη.»

ΚΚΕ: Με υπογραφή της κυβέρνησης το «σφράγισμα» των συνόρων

 «Οι δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επιβεβαιώνουν αυτό που το ΚΚΕ, από την πρώτη στιγμή, κατήγγειλε σε αντίθεση με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης ότι, δηλαδή, το "σφράγισμα" των συνόρων από τις χώρες του "βαλκανικού διαδρόμου" κι ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα έγινε, και με την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, επίσημη πολιτική της ΕΕ» υποστηρίζει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του «για τη διάψευση της ελληνικής κυβέρνησης από τον Ντ. Τουσκ».

«Η δήλωση Τσίπρα ότι δήθεν "απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να απομονώσουν την Ελλάδα" ήταν μνημείο πολιτικής εξαπάτησης και παραπλάνησης του λαού. Η απάντηση του Αλ. Τσίπρα στις δηλώσεις του Ν. Τουσκ, η απουσία ρητής και καθαρής διάψευσής του, παρόλη την προσπάθεια να θολώσει τα νερά, επιβεβαιώνουν την καταγγελία του ΚΚΕ» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος, το οποίο καταλήγει: «τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που τώρα "πέφτουν απ' τα σύννεφα", έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί συμφωνούν με την αντιδραστική πολιτική της ΕΕ για το προσφυγικό, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αλλά και γιατί, από κοινού με την κυβέρνηση, χάραξαν τη λεγόμενη "εθνική πολιτική" για το προσφυγικό, με βάση το ανακοινωθέν της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ενώ όλοι μαζί αναγόρευσαν την τουρκική άρχουσα τάξη σε ρυθμιστή του προβλήματος».

Πρόσφυγες - Ειδομένη - λάσπες - βροχή

Το Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας ή δεν κατάλαβε ή λέει ψέματα

Επικριτικό και το Ποτάμι προς τον πρωθυπουργό. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «προκαλεί απορία η δήλωση του κ. Τουσκ ότι ήταν απόφαση των "28" να κλείσει η «βαλκανική oδός» για τους πρόσφυγες. Με tweet, ο Έλληνας Πρωθυπουργός απάντησε πως δεν πήρε τέτοια απόφαση το Συμβούλιο και ότι αυτοί που προσπάθησαν να απομονώσουν την Ελλάδα, απομονώθηκαν οι ίδιοι. Δύο πράγματα συμβαίνουν: ή ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τι αποφασίστηκε ή λέει ψέματα για να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό». Και προσθέτει ότι «ο ελληνικός λαός απαιτεί μια υπεύθυνη και σαφή τοποθέτηση του Πρωθυπουργού. Υπήρξε ή όχι τέτοια απόφαση των 28; Να απαντήσει ξεκάθαρα και να μην κρύβεται πίσω από tweet.» 

Ένωση Κεντρώων: κ. Τσίπρα σας καλούμε να πείτε άμεσα την αλήθεια

«Ο κ. Πρωθυπουργός που μας έλεγε να μην ανησυχούμε, τελικά γνώριζε ότι η Ε.Ε. προωθούσε την πρόταση των κλειστών συνόρων σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τουσκ περί συμφωνίας και των 28; Αν ο κ. Τουσκ ψεύδεται, ας βγει ο Πρωθυπουργός να τον διαψεύσει. Πάντως και οι δύο να λένε ταυτόχρονα αλήθεια αποκλείεται. Κ. Τσίπρα σας καλούμε να πείτε άμεσα την αλήθεια στον ελληνικό λαό γιατί η σιωπή σας είναι χαρακτηριστική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

Μέρκελ: Το πρόβλημα δεν λύνεται με μονομερείς αποφάσεις

Εν τω μεταξύ, το κλείσιμο των συνόρων κατά μήκος της Βαλκανικής Διαδρομής επέκρινε το βράδυ της Πέμπτης η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τοποθέτηση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και προειδοποιώντας ότι «το πρόβλημα δεν λύνεται όταν ένας λαμβάνει μια απόφαση». Σημείωσε δε ότι τα μέτρα των βαλκανικών χωρών δεν θα είναι βιώσιμα χωρίς μια ευρύτερη απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσφυγική κρίση. 

«Αυτό δεν είναι η λύση στο συνολικό πρόβλημα», δήλωσε η κυρία Μέρκελ σε προεκλογική εκδήλωση στην Ρηνανία-Παλατινάτο και πρόσθεσε ότι, βεβαίως έρχονται τώρα λιγότεροι άνθρωποι που ζητούν άσυλο στην Γερμανία, αλλά για αυτό όμως βλέπουμε κάθε βράδυ τις τηλεοπτικές εικόνες αποκλεισμένων προσφύγων στην Ελλάδα. Αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε καλό αποτέλεσμα, συνέχισε, για να τονίσει: «Δεν μπορούμε  οι 27 χώρες να επαναπαυόμαστε και να αφήνουμε μια χώρα μόνη με το πρόβλημα», αλλά πρέπει να βρούμε μια ευρωπαϊκή εξισορρόπηση. «Αυτό θα είναι μεγάλη πρόκληση», κατέληξε, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Der Tagesspiegel».

AP - Ειδομένη - πρόσφυγες

Λάιτνερ: Τα σύνορα της "Βαλκανικής οδού" έκλεισαν για πάντα

Από την πλευρά της η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt ότι η "Βαλκανική οδός" της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο κύριος δρόμος που παίρνουν οι μετανάστες για να φτάσουν στις πιό πλούσιες χώρες του βορρά, θα παραμείνει κλειστή για πάντα.

Χθες η ΠΓΔΜ έκλεισε τα σύνορά της με την Ελλάδα στους μετανάστες αφού η Σλοβενία, η Κροατία και η Σερβία, χώρες από τις οποίες περνούν οι μετανάστες για να φτάσουν στην Αυστρία, ανακοίνωσαν αυστηρότερους κανονισμούς για την είσοδο μεταναστών.

"Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: η Βαλκανική οδός παραμένει κλειστή, και αυτό για πάντα", είπε η Μικλ-Λάιτνερ στην εφημερίδα. Η αυστριακή υπουργός είπε ότι μόνο ένα τέτοιο "συνεκτικό μήνυμα" θα αποτρέψει τους μετανάστες, πολλοί από τους οποίους αφήνουν πίσω τους πολέμους και κρίσεις στη Μέση Ανατολή και πιο πέρα, από το να διασχίσουν τη Μεσόγειο από την Τουρκία για να φτάσουν στις ακτές της Ευρώπης. "Αυτή η συμμαχία λογικής έχει μέχρι τώρα αναπτύξει μια αποφασιστική προσφορά στην διατήρηση της σταθερότητας και τάξης στους ανθρώπους στην Ευρώπη", είπε η Μικλ-Λάιτνερ, αναφερόμενη στις βαλκανικές χώρες που βρίσκονται καθ' οδόν προς τη βόρεια Ευρώπη. 

Παράλληλα, σε δηλώσεις της πριν από την έναρξη σήμερα συνόδου με τους ευρωπαίους ομολόγους της στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε "εξαιρετικά επικριτική" απέναντι στο σχέδιο συμφωνίας για τους πρόσφυγες μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας, υπογραμμίζοντας κυρίως ότι αυτό ενέχει τον κίνδυνο για την Ευρώπη να πετάξει τις αξίες της στην θάλασσα.

AP - Ειδομένη - πρόσφυγες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΧθες 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Χθες 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές τουΧθες 22:55 | Ειδήσεις

Τους οχτώ τελευταίους υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτήΧθες 17:17 | Ειδήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι περίμενε μια βδομάδα χωρίς να ζητήσει την διαγραφή του για να δεί εάν θα τον αποβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο