LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΓενικάΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2015 15:16

Επαφές Τσακνή με Καμμένο και Κουτσούμπα

Για τη διαδικασία επαναπρόσληψης των εργαζομένων της ΕΡΤ ενημέρωσε ο πρόεδρος της τους κυρίους Καμμένο και Κουτσούμπα σε ξεχωριστές συναντήσεις

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΝΕΛ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ - ΕΡΤ

Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.

Ο κ. Τσακνής ενημέρωσε τον πρόεδρο των ΑνΕλ «για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για την λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3», ενώ ζήτησε τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την επιστροφή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις πολιτικές συζητήσεις που διεξάγονται στα στούντιο της ΕΡΤ και την ένταξη στο πρόγραμμα της εκπομπής για την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.Παράλληλα, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΡΤ να δημιουργηθούν συμβούλια περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας. 

Σε ερώτηση προς τον κ. Καμμένο για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος των ΑνΕλ επανέλαβε ότι «είναι πλέον στα χέρια εκείνων να αποφασίσουν αν θέλουν λύση ή αν θέλουν να εξαθλιώσουν και να εξευτελίσουν μία χώρα». «Η εντολή που πήραμε από τον ελληνικό λαό στις 25 Ιανουαρίου είναι να μην παραδώσουμε ούτε την εθνική κυριαρχία, ούτε την αξιοπρέπεια της χώρας και αυτό θα κάνουμε» τόνισε. 

Σχολιάζοντας, τέλος, το διάστημα από το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρι την επαναλειτουργία της, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «υπάρχουν ολόκληρες περιοχές στον Έβρο όπου τοποθετήθηκαν σταθμοί αναμετάδοσης και ”τυφλώθηκαν” οι Έλληνες πολίτες από ενημέρωση στα ελληνικά», προσθέτοντας ότι «η προπαγάνδα η οποία έγινε αυτό τον καιρό, οφείλεται στο ότι κάποιοι, αποφάσισαν για κομματικά συμφέροντα, να κλείσουν τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία» και επισήμανε: «Αυτό αποκαθίσταται άμεσα, και θεωρώ ότι είναι πρωταρχική υποχρέωσή μας να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης του συνόλου των Ελλήνων πολιτών σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως επίσης και των Ελλήνων ναυτικών, από την περιοχή της Νοτίου Κρήτης μέχρι του Σουέζ, όπου δεν ακουγόταν ελληνική φωνή λόγω του ότι έκλεισε ο σταθμός της Κρήτης. Αυτά είναι δύο μικρά σχόλια που δείχνουν και την εθνική σημασία της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ». 

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΝΕΛ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ - ΕΡΤ

Συνάντηση και με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα είχε σήμερα στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό, ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και βουλευτής του Κόμματος Γιάννης Γκιόκας.

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ - ΕΡΤ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΡΤ ενημέρωσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη διαδικασία επαναπρόσληψης των εργαζομένων της ΕΡΤ και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επαναλειτουργία της.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην κριτική του ΚΚΕ στο νόμο για την ΕΡΤ, ο οποίος δεν διασφαλίζει την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων, την αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους, την επαναλειτουργία όλων των δομών της ΕΡΤ και τη δημιουργία μιας ραδιοτηλεόρασης, απαλλαγμένης από τον κρατικό – κυβερνητικό έλεγχο. Σημείωσε μάλιστα ότι οι πρώτες μέρες της λειτουργίας της αναδεικνύουν προβλήματα αντικειμενικής ενημέρωσης και ισότιμης προβολής των θέσεων και δραστηριοτήτων των κομμάτων.

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ - ΕΡΤ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για να ανοίξουν όλες οι δομές της ΕΡΤ, να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων σ’ αυτήν και για να υπάρχει μια ραδιοτηλεόραση που θα υπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του λαού.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Οι αγρότες της Αταλάντης "άνοιξαν" τα διόδια της Τραγάνας19:18Μητσοτάκης για την προσωπική διαφορά: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά19:04Αγρότες: Πληρωμές 3,8 δις το 2025 μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ, Κρατικού Προϋπολογισμού και ΕΛΓΑ - Τα μόνιμα μέτρα της κυβέρνησης18:50Πώς ασφαλίζονται οι οδηγοί στην Ελλάδα το 2025: έρευνα πραγματικών συμβολαίων από το Pricefox18:45ΗΠΑ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο (Βίντεο)18:36Σέρρες: Στα γραφεία των εκλεγμένων βουλευτών του νομού αγρότες και κτηνοτρόφοι - Επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας18:26Γαλλία: Αύριο θα συναντηθεί ο "συνασπισμός των προθύμων" σχετικά με εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία18:16ΔΕΗ blue: Νέα RFID κάρτα για πιο εύκολη εμπειρία φόρτισης18:12Ιαπωνία: Νέος μεγάλος σεισμός 5.7 ρίχτερ στην επαρχία Χοκάιντο18:06Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τάισον Ουόρντ - Θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα17:56Χολαργός – Πατέρας 15χρονου δράστη: Εχθές έμαθα ότι ο γιος μου συμμετείχε στην επίθεση17:46Θεσσαλονίκη: Στιγμιαία ένταση σε χωράφι κοντά στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών17:36«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ» - Χριστουγεννιάτικος τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 για τα παιδιά17:26Χολαργός - "Αποκαλύψεις": Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του ανήλικου δράστη που μαχαίρωσε 14χρονο (βίντεο)17:16Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:06 Αχαΐα: Παιδιά αγροτών προχωρούν σε σχολικές καταλήψεις ως ένδειξη στήριξης προς τους γονείς τους16:56Τρεις νεκροί από ουκρανικό βομβαρδιμό στο υπό ρωσική κατοχή τμήμα της επαρχίας Χερσώνας16:46Ένα κινηματογραφικό Grand Finale με την υπογραφή ANT1+ & Chivas Regal16:42Μητσοτάκης: Διαπιστώσαμε στην πράξη πώς λειτουργεί αυτή η πολύ ωραία ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας16:36ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβλήθηκαν 28,78 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους βιολογικής κτηνοτροφίας και μελισσοκομίας16:26
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο