LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 14 Μαΐου 2024 09:04

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο βρέθηκε αγνοούμενη γυναίκα

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Θεσσαλονίκη.

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένης από την περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της Κυριακής 12/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, τη Δευτέρα 13/05/2024, δέχθηκε κλήση από πολίτη, που ενημέρωσε ότι η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Η μαρτυρία διασταυρώθηκε και προέκυψε ότι η ηλικιωμένη είχε όντως μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ως αγνώστων στοιχείων και, δυστυχώς, απεβίωσε.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”

“Σκορπιός”: Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διακινητής μεταναστών στην Ευρώπη

Ρίτα Χέιγουορθ: Η μυθική “Τζίλντα” και η τραγωδία του sex symbol


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το... Conference LeagueΣήμερα 20:58 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας, την υπόθεση με τη διαρροή emails με στοιχεία εκλογέων και την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τις Ευρωεκλογές και την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Δυτική Όχθη.

Εμίρης του Κατάρ: Η επίσκεψη στην Ελλάδα και η νέα εποχή στις διμερείς σχέσειςΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Καινούριο κεφάλαιο στις σχέσεις με την Ελλάδα, τις επενδύσεις και την συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος εγκαινιάζει, ο Εμίρης του Κατάρ, που φθάνει επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου και μεγάλης ομάδας επιχειρηματιών.

Μονή της Χώρας - Πομπέο στον ΑΝΤ1: Η κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν είναι μια πρόκληση (βίντεο)Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, για την Μονή της Χώρας και την στάση που πρέπει να κρατήσει η αμερικανική κυβέρνηση. 

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι “άρπαξε φωτιά”, ενώ ο πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητοΣήμερα 12:44 | Ειδήσεις

Τραγικό συμβάν με μωρό να τυλίγεται στις φλόγες. Με αεροδιακομιδή η μεταφορά του στην Αθήνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παλαιστίνη: Η Δανία καταψήφισε νομοσχέδιο για την αναγνώριση του κράτους21:49Λακωνία - Κασσελάκης: Η ακρίβεια είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης21:35Μητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το... Conference League21:21Γαλλικό κοινοβούλιο: Βουλευτής σήκωσε τη σημαία της Παλαιστίνης εν ώρα συνεδρίασης (βίντεο)21:06Πειραιάς: Άλλα 46 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κοντέινερ με.. μπανάνες (βίντεο)20:51Καύσιμα: Στα ύψη οι τιμές παρά την διεθνή αποκλιμάκωσή τους20:38Μονή της Χώρας - Πομπέο στον ΑΝΤ1: Η κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν είναι μια πρόκληση (βίντεο)20:25Χαρίτσης στον ΑΝΤ1: Τη δεξιά δεν τη νικά ούτε ο lifestyle ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το “αναπαλαιωμένο” ΠΑΣΟΚ (βίντεο)20:11Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία19:58Αναγνώριση Παλαιστίνης - Ισραήλ κατά Ισπανίας: “Είστε συνεργός στις εκκλήσεις για γενοκτονία”19:44Conference League: Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drones στην Αττική19:30“Ρουβίκωνας”: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ηγετικό του στέλεχος19:17Φωτιά σε αποθήκη στην Αλίαρτο Βοιωτίας19:03Ικαρία - Τροχαίο: Νεκρός τουρίστας μοτοσικλετιστής18:49Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη18:36Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα18:23Φορολοταρία Μαΐου: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ18:10Τρίκαλα: Βοσκοί πιάστηκαν στα χέρια - Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε17:56Πακιστάν - Καύσωνας: Στους 52 βαθμούς Κελσίου εκτοξεύθηκε ο υδράργυρος (εικόνες)17:42ΕΦΚΑ – Κατασκηνώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο