LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2024 21:33

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου

Η γονέας καταγγέλλει ότι επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε το παιδί της με... κομμένα μαλλιά, πράξη την οποία καταλογίζει στην εκπαιδευτικό του.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

( Εικόνα: Αρχείου )

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε μητέρα παιδιού που φοιτά σε νηπιαγωγείο σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει, η δασκάλα του παιδιού το… κούρεψε, επειδή δεν της άρεσε το μήκος και το σχήμα του μαλλιού του παιδιού.

Η καταγγέλλουσα πριν μερικές μέρες όταν γύρισε στο σπίτι είδε το παιδί της κουρεμένο διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Απευθύνθηκε στο νηπιαγωγείο, αλλά δεν πήρε εξήγηση πώς και γιατί συνέβη αυτό, και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπτσης, απάντησε σχετικά: «Επίσημη καταγγελία δεν έχει γίνει ακόμη ούτε στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης, ούτε στην αντίστοιχη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παρ’ όλα αυτά εμείς και μόνο από τις προφορικές ανακοινώσεις που ακούγονται δώσαμε εντολή για τη διενέργεια έρευνας. Εάν αποδειχθεί ότι αυτό συνέβη θα αποδοθούν ευθύνες στο ακέραιο».

Πηγή: ΕΡΤ3 Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι

Τέμπη: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείοΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Καστοριά: Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε μiα αρένα γεμάτη χυδαιότητα23:29Κασσελάκης: “Όχι” στον Ανδρουλάκη, άνοιγμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ23:15ΗΠΑ - Μπάιντεν: Σε πτώση η δημοτικότητα του προέδρου23:01Αττική - Απάτες: Υπόσχονταν άδειες οπλοφορίας και αγορά οικοπέδων (εικόνες)22:48Telegraph - Τσέλσι: Διαζύγιο με Ποτσετίνο22:35Ελληνοκαναδός μαθητής ο νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιστήμης και Μηχανικής22:21Θεσσαλονίκη: Ένοχος οδηγός αστικού λεωφορείου για τον τραυματισμό υπερήλικης22:08Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί (βίντεο)21:54Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα21:41Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές στα γαλακτοκομικά, το κακάο και τον καφέ (βίντεο)21:27Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη21:14Άσμα αλ Άσαντ: Με λευχαιμία διαγνώστηκε η σύζυγος του Σύρου προέδρου21:00Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53Καιρός: τοπικές βροχές και ζέστη την Τετάρτη19:40Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστές19:26Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείο19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο