LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2024 23:21

Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)

Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού παιδιού με άλλα παιδιά όχι απλώς να παρακολουθούν, αλλά και να προτρέπουν τον θύτη να συνεχίσει.

Βία ανηλίκων - ξυλοδαρμός - Κρήτη

Η αγριότητα με την οποία ανήλικος χτυπά μαθητή της δευτέρας γυμνασίου, σε σχολικό συγκρότημα της ΠΕ του Ηρακλείου σοκάρει. Όπως σοκάρει και η στάση των υπόλοιπων μαθητών που τον προτρέπουν να συνεχίσει να χτυπά τον 14χρονο. Ενώ οι ίδιοι στέκονται πάνω από το θύμα με τα κινητά τους, καταγράφοντας τον ξυλοδαρμό.

Δράστης είναι ένα μεγαλύτερο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία που χαρακτηρίζεται εξωσχολικός. Θύμα του ένας μαθητής της δευτέρας γυμνασίου, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Οι υπόλοιποι μαθητές ακούγονται να παρακινούν το δράστη τόσο στην Ελληνική όσο και την Αλβανική γλώσσα, να συνεχίσει να χτυπά το θύμα, που φαίνεται ανίκανο να αντισταθεί. «Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Ο δράστης φτάνει στο σημείο να τον πατάει με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Ο άγριος ξυλοδαρμός, φαίνεται να είχε ένα και μόνο στόχο. Να ανεβάσουν στο tik - tok και διάφορες ομάδες τα βίντεο όπως συμβαίνει κατά κόρον το τελευταίο διάστημα με ανάλογα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα.

Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό. Το βίντεο διέρρευσε προκαλώντας σάλο στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου, το οποίο δεν φαίνεται να έχει κινήσει ακόμη τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο

Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας

Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο