LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΠρέβεζαΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 17:21

Απάτη - Πρέβεζα: της πήραν 190000 για να... λύσουν μάγια!

Θύμα απάτης έπεσε μία γυναίκα στην Πρέβεζα. Πώς την ξεγέλασαν οι επιτήδιοι και τις απέσπασαν κοντά στις 200.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα.

μάγια - μάγισσα

Θύμα απάτης έπεσε μία γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία πίστευε πως για όλα τα δεινά στη ζωή της, φταίνε τα μάγια που της είχαν κάνει.

Αυτό φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε μία γυναίκα και η συνεργός της και έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν από τη γυναίκα, τεράστιο χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να πείσουν το θύμα τους ότι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή της προς το καλύτερο αρκεί να «λυθούν» τα μάγια που της έχουν κάνει. Με αυτό το πρόσχημα κατάφεραν να της «φάνε» σχεδόν 200.000 ευρώ!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δράστες πήραν 150 χιλιάδες σε μετρητά και άλλες 40 περίπου χιλιάδες σε κοσμήματα.

Η παθούσα όταν κατάλαβε ότι όλα ήταν μια καλοστημένη παγίδα προσέφυγε στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Πρέβεζας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας ημεδαπής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν ημεδαπή ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ανακάλυψη της ταυτότητας της συνεργού συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers: πανευρωπαϊκό σαφάρι ελέγχων - 20 Έλληνες στη λίστα

Ισραήλ: Το Ιράν... καθυστέρησε την χερσαία επιχείρηση στην Ράφα

Ιεράπετρα: Ανατροπή στο θάνατο του 65χρονου Γερμανού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφΣήμερα 15:42 | Τοπικά Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε και έχει διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιώνΣήμερα 13:18 | Ειδήσεις

Η μήνυση κατατέθηκε από την οικογένεια μηχανοδηγού, που έχασε την ζωή στη μοιραία σύγκρουση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πληθωρισμός – Eurostat: Σταθερός στην Ευρώπη, μειώθηκε στην Ελλάδα16:09Λονδίνο - Επίθεση με σπαθί: Νεκρός ένας 13χρονος 15:56Ηράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφ15:43Μεγάλη Τρίτη - “Παγιδευμένοι”: Τι έχει στο μυαλό του ο Ιάσονας; (sneak preview)15:32Τερίμ - Παναθηναϊκός: σε αναζήτηση καινούργιου προπονητή15:19Κασσελάκης: Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%15:06Κορυδαλλός: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή14:54Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)14:41Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο