LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2024 09:50

Λάρισα: “Μαϊμού” τεχνικός της ΔΕΗ πήρε τα κοσμήματα σε μαξιλαροθήκη

Πώς μία ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής, δίνοντας στον κλέφτη το «εργαλείο» για να πάρει τα πολύτιμα αντικείμενα.

 ΔΕΗ - ρολόι

Στην «παγίδα» ενός τεχνικού της ΔΕΗ, που αποδείχθηκε τελικά «μαϊμού», έπεσε χθες Παρασκευή μια Λαρισαία χάνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά κι όλα τα χρυσαφικά που είχε φυλαγμένα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό καταγράφηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου με τον επιτήδειο να χτυπά το κουδούνι της 84χρονης στις 11:30 το πρωί και να ζητά να εισέλθει στην οικία της προκειμένου να ελέγξει το ρεύμα.

Εντύπωση προκαλεί η «φαεινή» δικαιολογία, που παρέθεσε στη γυναίκα, για να τον οδηγήσει σ’ αυτά που εξ αρχής στόχευε. Συγκεκριμένα, λέγοντάς της πως οι εργασίες που πρόκειται να κάνει θα επηρεαστούν από τυχόν λεφτά και μέταλλα που υπάρχουν στο χώρο, την κατηύθυνε να βάλει τα αντίστοιχα αντικείμενα σε μια μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια να τα μετακινήσει στην ταράτσα.

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη υπέκυψε στην πρότασή του και χωρίς να το καταλάβει τον είδε να αποχωρεί με την μαξιλαροθήκη.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας από οικείους της γυναίκας, ενώ για την εξιχνίασή του θα συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες της περιοχής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν την ηλικιωμένη προηγήθηκε κι άλλος στόχος. Ο δράστης «χτύπησε» σε γειτόνισσα καταφέρνοντας να της αποσπάσει -για καλή της τύχη- μόνο τη βέρα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία – Δημογλίδου: Μην χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην ΕΛΑΣ τα θύματα

Μπακς: Ηττήθηκαν χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Ύδρα: Επιβάτης πλοίου έπεσε στη θάλασσα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο