LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2024 08:24 | Ανανέωση: 13 Απριλίου 2024 08:23

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι “ξεσήκωσε” γειτονιά (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης, με την Πυροσβεστική να σπεύδει για κατάσβεση.

 Φωτιά - Θεσσαλονίκη - εγκαταλελειμμένο

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική και τη γειτονιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, βρίσκουν συχνά καταφύγιο χρήστες ναρκωτικών.

Εντός του κτιρίου, σε άλλο χώρο βρισκόταν τέσσερις άστεγοι, που είχαν βρει καταφύγιο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί την φωτιά.

Ευτυχώς κανείς δεν κινδύνευσε, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να τους βγάλουν εγκαίρως από το φλεγόμενο οίκημα.

Η πυρκαγιά στο σπίτι, που βρίσκεται κοντά στη ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στον Δενδροπόταμο, προκάλεσε πυκνούς καπνούς στην περιοχή.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνό φαινόμενο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η μοναδική που τυλίγεται το συγκεκριμένο σπίτι στις φλόγες, καταγγέλλοντας παράλληλα αδιαφορία από την ιδιοκτήτριά του.

Από τη φωτιά δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία – Δημογλίδου: Μην χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην ΕΛΑΣ τα θύματα

ΑΕΚ: 100 χρόνια από την ίδρυση της

Αμβλώσεις – Καμάλα Χάρις: Ο Τραμπ θέλει να γυρίσουμε στο 1800

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο