LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 29 Μαρτίου 2024 18:17

ΑμεΑ καταδικάστηκε για σεξουαλικές πράξεις με ανήλικη

Οι ισχυρισμοί των δύο πλευρών και η καταδίκη του 49χρονου. Η ποινή του.

ΑΜΕΑ - αμαξίδιο - Καρότσι

Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε 49χρονος ΑμεΑ επειδή τέλεσε γενετήσιες πράξεις με 16χρονη, έναντι αμοιβής. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο ενόψει του Εφετείου, ενώ του επέβαλε και χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ανήλικη φιλοξενείτο σε ορφανοτροφείο και κατά τις εξόδους της, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ενώπιον ψυχολόγου, εκδιδόταν στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο συνέβη και κατά την ημέρα του επίδικου συμβάντος, τον περυσινό Ιούνιο. «Με ρώτησε πόσο ετών είμαι και του είπα 17.5, δηλαδή έναν χρόνο μεγαλύτερη από όσο είμαι» ανέφερε η παθούσα στην προανακριτική της κατάθεση, που διαβάστηκε στο δικαστήριο.

Όταν ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να πληρώσει το συμφωνημένο ποσό των 50 ευρώ για τις υπηρεσίες που του προσέφερε, εκείνη αντέδρασε. «Για να τον αναγκάσω να πληρώσει πήρα το κινητό του και έτρεξα έξω από το αυτοκίνητο», είπε. Περαστικός άκουσε φωνές και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία επιλήφθηκε συλλαμβάνοντας τον 49χρονο.

Στην απολογία του ο ίδιος ανέφερε ότι η καταγγέλλουσα φαινόταν πιο μεγάλη, ενώ αρνήθηκε όσα του καταμαρτύρησε, λέγοντας ότι δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους. «Μπροστά στους αστυνομικούς έδωσα τα χρήματα για να μου δώσει πίσω το κινητό», είπε, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, καθώς ζει με ακρωτηριασμένο πόδι και χέρι.

Το Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο. Σχετικό αίτημα είχε υποβάλει και η υπεράσπισή του, κάνοντας επίκληση στην ανήλικη κόρη του την οποία μεγαλώνει μόνος του και η οποία τον φροντίζει, όπως είπε.

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα επιδιώκουν το αγοραίο έρωτα, τόσο θα συντηρείται αυτό το αποτρόπαιο φαινόμενο» τόνισε η εισαγγελέας της έδρας αναφερόμενη στην ανηλικότητα της παθούσας, ενώ ζήτησε την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Λούις Γκοσέτ Τζούνιορ: Πέθανε ο πρώτος μαύρος που κέρδισε Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου

Καρδίτσα – Ακέφαλο πτώμα: Η ιατροδικαστική εξέταση για την ηλικιωμένη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάνος Ρούτσι: Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Η επίσημη ανακοίνωση 12:20Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας12:06Θεσσαλονίκη: 59χρονος συνελήφθη για παράνομη υιοθεσία11:52Ηράκλειο: Συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:38Θεσσαλονίκη: 61χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:24Φαράγγι Σαμαριάς: Κλείνει εκτάκτως και από τις δύο εισόδους του11:10Μόναχο: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο10:56Υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος - Διακοπή της κυκλοφορίας10:42Αγρίνιο: Άνδρας πυροβόλησε αδέσποτες γάτες από το μπαλκόνι του σπιτιού του10:28Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Οκτωβρίου10:14Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε γλυκά και ζήτησε συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής10:00Νίνα Σιμόν: Η ζωή, οι αγώνες και η κληρονομιά μιας καλλιτέχνιδας που δεν δίστασε να μιλήσει09:46Ο Τραμπ προειδοποίησε για κύμα απολύσεων και περικοπών εάν συνεχιστεί το shutdown09:32ΗΠΑ: Γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών για απόπειρα πνιγμού 3χρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής09:17Κρήτη: Εργατικό ατύχημα σε απόκομιδή απορριμάτων - Ερευνώνται οι συνθήκες09:03Πάνος Ρούτσι: Διακομίζεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις08:49Κίνηση στους δρόμους: Πέντε τροχαία στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις08:35Euroleague: Για το «2 στα 2» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα08:21Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εκτελεστική αντιπρόεδρο της ΕΕ08:07Τίλι Νόργουντ: Η AI ηθοποιός που αναστατώνει τη σόουμπιζ07:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο