LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 08 Μαρτίου 2024 16:40

Κακοκαιρία - Ηλεία: Επισήμως νεκρός ο άνδρας που παρέσυρε ο χείμαρρος

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη το τελευταίο δίμηνο. Που και πως βρέθηκε η σορός του άτυχου αυτοκινητιστή.

Πλουτοχώρι Ηλείας - Γέφυρα - Νεκροί - Κακοκαιρία

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο άνδρα, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Αναστόπουλου, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα.

Όπως αναφέρει το patrisnews, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα, ανήκει στον 45χρονο άνδρα, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι, στις 15 Ιανουαρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν περασμένες 8:00 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Νίκος Αναστόπουλος με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού, όσο και της σορού της Γεωργίας Μπαντίου, έφερε σκέψεις ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, αυτές ανατράπηκαν άμεσα. Οι μέρες περνούσαν δραματικά, οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Ώσπου 46 ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο Φράγμα του Φλόκα -που όπως προκύπτει ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο “αντίο” το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Σύνταγμα: Επεισόδια με τραυματίες (βίντεο)

Νοθευμένα ποτά και καύσιμα: ο αρχηγός, οι ρόλοι και η εξάρθρωση του κυκλώματος (εικόνες)

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο