LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2024 17:04

Χανιά: Τι είπαν στον ανακριτή οι δύο κτηνοτρόφοι για τη μεγάλη φωτιά

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν οι δύο κτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη φωτιά στον Κάνδανο Χανίων. Ποιοι ακόμα αναζητούνται.

Φωτιά - Χανιά

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Δευτέρας οι δύο κτηνοτρόφοι που συνελήφθησαν από στελέχη του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στον Κάνδανο Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, οι αρχές οι αρχές αναζητούν τρία ακόμα άτομα, ως ύποπτα, για την καταστροφική φωτιά. Οι δύο άντρες από την πρώτη στιγμή δήλωναν ότι είναι αθώοι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε πως την ώρα που προκλήθηκε η πυρκαγιά εκείνη την ώρα εργάζονταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές οι αρχές αναζητούν τρία ακόμα άτομα, ως ύποπτα, για την καταστροφική φωτιά.

Το χρονικό της φωτιάς
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Τεμένια – Κακοδίκι του δήμου Καντάνου – Σελίνου στο νομό Χανίων.

Οι ισχυροί άνεμοι έκαναν την πυρκαγιά να πάρει γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις ενώ στο σημείο επιχείρησαν 30 οχήματα με 90 πυροσβέστες, δύο εθελοντικές ομάδες και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Μάλιστα, η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια ενώ τέθηκε υπό μερικό έλεγχο το πρωί της Παρασκευής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί - Θεσσαλία: Παράταση στην αναστολή για τους πλημμυροπαθείς

Τρίκαλα: Σπείρα “θησαύριζε” γεμίζοντας τις φυλακές με ναρκωτικά (βίντεο)

Παράτυποι μετανάστες - Κύπρος: Πέθανε 6χρονο παιδί στη βάρκα και το πέταξαν στη θάλασσα!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο