LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2024 10:30

Πάτρα: Συνελήφθη “γιατρός” για δήθεν χειρουργεία

Ποιους και πώς προσπαθούσε να πείσει ο “γιατρός” για τα δήθεν χειρουργεία. 

Αστυνομία - περιπολικό - πρωί

Ένας αλλοδαπός Βουλγαρικής υπηκοότητας συνελήφθη από αστυνομικούς με βαριές κατηγορίες σε βάρος του για απάτες σε βάρος Αχαιών πολιτών.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος φέρεται πως ήταν ο επικεφαλής σπείρας που εξαπατούσε πολίτες τηλεφωνικά αποσπώντας τους χρηματικά ποσά, υποστηρίζοντας πως είναι γιατρός και πως συγγενικά τους πρόσωπα είχαν τραυματιστεί και "έπρεπε να τα χειρουργήσει".

Ζητούσε λοιπόν χρηματικά ποσά για "να τους σώσει" εξαπατώντας τους. Στην Πάτρα και την Αχαΐα είχε εξαπατήσει τρεις ηλικιωμένους.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας κατάφεραν μετά από έρευνα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και με σήμα προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας ζητούσαν τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πράγματι σήμερα εντοπίστηκε την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα και συνελήφθη. Αστυνομικοί από την Πάτρα τον παρέλαβαν από πόλη της Βόρειας Ελλάδας και στη συνέχεια τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για κακούργημα και την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Μέγαρα: Οι πυροβολισμοί και η συμμορία που “έσπερνε” τον τρόμο (βίντεο ντοκουμέντο)

ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές: ο Κασσελάκης, η Γεροβασίλη και οι αντιρρήσεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο