LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑιτωλοακαρνανίαΔημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2024 10:05

Μεσολόγγι – ομαδικός βιασμός: Η καταγγελία της 16χρονης

Δυο συλλήψεις ακολούθησαν την καταγγελία της κοπέλας η οποία μετέβη με την μητέρα της στο Α.Τ.

ενδοοικογενειακή βία

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία 16χρονη στο Μεσολόγγι, η οποία και προσέφυγε στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr η ανήλικη κατήγγειλε δύο άντρες, ηλικίας 17 και 20 ετών. Φέρεται να φιλοξενούσε τον πρώτο στην οικία της από προχθές (4/2) βράδυ, ενώ ο έτερος βρέθηκε σε αυτή χθες (5/2) το πρωί.

Αμφότεροι, σύμφωνα με όσα η νεαρή κατήγγειλε, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, πριν μεταβεί στο σχολείο της, την θώπευσαν σε απόκρυφα σημεία. Η ίδια λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, συνοδεία της μητέρας της.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν. Σε βάρος του 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ενώ σε βάρος του 20χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Και οι δύο κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, καθότι για αρκετή ώρα μετά το συμβάν φέρονται να μην αποχωρούσαν από το σπίτι της ανήλικης.

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Ανήλικοι δέχτηκαν επίθεση από 30 άτομα!

Ρέθυμνο - Βιασμοί ανήλικης: Οι έρευνες, η καταγγελία και οι εμπλεκόμενοι

Βασιλιάς Κάρολος: Η διάγνωση για καρκίνο και οι επόμενες κινήσεις του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσηςΣήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Με ποιον τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του ο κατηγορούμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο