LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛασιθίουΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2024 19:16

Οροπέδιο Λασιθίου: Το χιόνι έφυγε, η λάσπη ήρθε (εικόνες)

Η συγκεντρωμένη λάσπη είναι τόση πολλή που κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν και βρήκαν τα οχήματά τους “βουλιαγμένα”.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το χιόνι που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή έλιωσε, αλλά τα νερά που άφησε πίσω του έφεραν προβλήματα.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Όπως μεταδίδεη η ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης creta24.gr , ο κάμπος του Οροπεδίου Λασιθίου έχει μετατραπεί σε έκταση λάσπης, με το έδαφος να έχει βραχεί σε τέτοιο σημείο που «υποχωρεί» εγκλωβίζοντας οχήματα. Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη οχήματα παραγωγών που θέλησαν να βρεθούν στις καλλιέργειές τους «κόλλησαν» στη λάσπη, ενώ και τα μηχανήματα του δήμου που επιστρατεύτηκαν για να τα απεγκλωβίσουν, λίγο έλειψε να ακινητοποιηθούν.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Για την περιοχή του κάμπου η Πολιτική Προστασία έχει εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η μετακίνηση των επισκεπτών του δήμου στην περιοχή για τον χειμώνα, ενώ ανά διαστήματα με σχετική σήμανση ενημερώνονται και οι δημότες για τους δρόμους όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που οδηγοί αγνοούν τη σήμανση και μετακινούνται σε επικίνδυνα σημεία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απαιτείται η κινητοποίηση του μηχανισμού του δήμου για τον απεγκλωβισμό τους. Ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου απευθύνει έκκληση στους δημότες να ακολουθήσουν τις οδηγίες τις Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τις οποίες κλείνει ο κάμπος για 15 ημέρες και να μην κυκλοφορούν στην περιοχή μέχρι να «στεγνώσει» το έδαφος, καθώς οποιαδήποτε μετακίνηση αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνη.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή εκτελείται αντιπλημμυρικό έργο το οποίο θα δώσει λύση στα προβλήματα που φέρνουν οι βροχές και οι χιονοπτώσεις στο Οροπέδιο.

ΛΑΣΙΘΙ - ΛΑΣΠΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

Ινδικός Ωκεανός: Ανησυχία για τις πειρατικές επιθέσεις σε πλοία

Βεγορίτιδα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαράς

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο