LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2024 11:11

Βόλος: Συμμορία ανηλίκων το “σκάει” από ίδρυμα και κλέβει μαγαζιά

Σοβαρές παραβάσεις από ανήλικους που φιλοξενούνται σε ίδρυμα του Βόλου, διαπιστώθηκαν από τις Αρχές.

Περιπολικό - Μηχανή

«Ανήλικη συμμορία» έχει «ρημάξει» καταστήματα και επιχειρήσεις στις κλοπές, σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Τρεις φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου , το σκάνε σχεδόν σε καθημερινή βάση, κλέβουν μηχανάκια και «ανοίγουν» μαγαζιά, σπάζοντας τζαμαρίες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Οι δύο 17χρονοι από την Καλαμάτα και ένας 15χρονος από την Πάτρα είχαν εξελιχθεί σε «πονοκέφαλο» για την αστυνομία που προχώρησε προχθές στην σύλληψή τους και χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή, με εντολή Εισαγγελέα, αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι ανήλικοι δεν μπορούν να προφυλακιστούν παρότι τους ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και συγκεκριμένα για κλοπές κατά συρροή .

Οι ανήλικοι θα παραπεμφθούν σε δικαστήριο ανηλίκων, ωστόσο όταν εκδικαστεί η υπόθεσή τους, οι δύο θα είναι πλέον ενήλικες και θα τους συνοδεύει η κακουργηματική κατηγορία.

Οι ανήλικοι δικάζονται σε Δικαστήριο Ανηλίκων, αλλά η δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους δύο 17χρονους, μεταφράζεται σε δίκη στο Εφετείο, σε ένα χρόνο που θα έχουν ενηλικιωθεί.

Οι ανήλικοι θα επιστρέψουν στο Ίδρυμα Ανηλίκων. Εναντίον τους μπορούν να επιβληθούν μόνο αναμορφωτικά-θεραπευτικά μέτρα και ο εγκλεισμός σε ειδικό κατάστημα, όπου βρίσκονται ήδη.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

“Άλλος Άνθρωπος”: Ο τζόγος και η εκδικητική καταγγελία κατά του Πολυχρονόπουλου (βίντεο)

Κακοκαιρία “Avgi” - Τρίτη: Παγωνιά με χιόνια και στα πεδινά

Ομόλογα: “Ζεσταίνονται” οι επενδυτές για το 10ετές


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο