LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑιτωλοακαρνανίαΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2024 15:00 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2024 15:08

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος: Θρήνος και αναπάντητα “γιατί;” στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Πλήθος κόσμου στο "στερνό αντίο". Απαρηγόρητα τα μέλη της οικογένειας του. Οργή για τον κατηγορούμενο κρεοπώλη που έχει προφυλακιστεί για τον φόνο του 31χρονου.

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι.

Ο 31χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου και η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας  έπειτα από 18 ημέρες ερευνών σε ένα αυλάκι του βάλτου στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Ο Μπάμπης Κούτσικος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα και ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Η σορός συμφωνήθηκε να παραδοθεί αργά το μεσημέρι της Παρασκευής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών σε εκπροσώπους της οικογένειας, προκειμένου να μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Κηδεία - Μπάμπης Κούτσικος - Μεσολόγγι

Επίσης όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι που συμμετείχαν όλο αυτό τον καιρό στις έρευνες έχουν φτάσει στον Ιερό Ναό όπου θα τελεστή η εξόδιος ακολουθία συντετριμμένοι κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για πρόωρο νεογνό: Επείγουσα αεροδιακομιδή από νησί σε νησί (εικόνες)

F-35: Το “εξοπλιστικό πακέτο” της δωρεάν βοήθειας από τις ΗΠΑ

Καιρός: Επιδείνωση από την Κυριακή με παγωνιά και χιόνια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Πυρετώδεις προετοιμασίες και δρακόντια μέτρα για την επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα. Μαζική μετακίνηση υποστηρικτών του Ράμα από την Αλβανία στο Γαλάτσι σύμφωνα με ΜΜΕ της ομογένειας.

Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)Σήμερα 10:54 | Τοπικά Νέα

Υπέκυψε στα τραύμα του ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μοιραίο αυτοκίνητο που “έφυγε” σε γκρεμό και ανασύρθηκαν από πυροσβέστες.


 


 

Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτηρίου στην πόλη Τζορτζ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19Επιστολική ψήφος: η αποστολή φακέλων, η διαδικασία και οι διορίες09:06Βαλτιμόρη: Οι πρώτες αντιδράσεις αστυνομικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (βίντεο)08:52Τράπερ συνελήφθη στην Κηφισιά08:39ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου08:25Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογος07:44Γιορτή της Μητέρας: Η “πηγή της ζωής” και η ιστορία της ημέρας που της... αφιερώθηκε!07:30Ρόδος: Φωτιά στον Αρχάγγελο07:16Eurovision: Eντάσεις μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών (εικόνες)07:03Εορτολόγιο – 12 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο