LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2024 11:38

Αχαΐα - Πυροβολισμοί: Τραυμάτισαν άνδρα έξω από το σπίτι του

Πώς σuνέβη το αιματηρό περιστατικό στην Αχαΐα. Γνώριμος των αρχών ο τραυματίας.

Όπλο - όπλα - πυροβολισμός

Ένα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες o 43χρονος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί αφού είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και στις 23.40 τη νύχτα της Τετάρτης επέστρεφε στο σπίτι του.

Ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από την περίφραξη του σπιτιού του, τον προσέγγισε ένα μαύρο αυτοκίνητο με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος του 43χρονου και, μέσα από το αυτοκίνητο και από κοντινή απόσταση, τον πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Από τους πυροβολισμούς ο άνδρας τραυματίστηκε στη μέση με ένα από τα τραύματα να είναι διαμπερές. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο σημείο ανευρέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: tempo24.news 

Ειδήσεις σήμερα:

Μπλόκα – Αγρότες Καρδίτσας στον ΑΝΤ1: Έχουμε καταστραφεί, θέλουμε τις ζωές μας πίσω

Μητσοτάκης για Γλυπτά του Παρθενώνα: Μέρος της αποστολής μου η διασφάλιση της επιστροφής τους

Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: η κατηγορούμενη προσπαθεί να δολοφονήσει και ηθικά τον 43χρονο (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο