LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2024 12:00 | Ανανέωση: 17 Ιανουαρίου 2024 15:07

Ηλεία: Τραυματισμός πυροσβέστη από ανατροπή οχήματος που συμμετείχε στις έρευνες (εικόνες)

Ο πυροσβέστης συμμετείχε στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα που παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Πυροσβεστικό - αναποδογυρισε

Ελαφρά τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του 45χρονου άνδρα που αγνοείται μετά από την παράσυρση του ΙΧ, που οδηγούσε, από χείμαρρο, στο Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
Οι πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ένστολος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναποδογύρισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου, συνεχίζονται, με τις ελπίδες όμως να βρεθεί ζωντανός, να λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες.

To χρονικό

Θυμίζουμε ότι χθες εντοπίστηκε νεκρή, η συνεπιβάτης και σύντροφος του 45χρονου, Γεωργία Μπαντίου. Το άψυχο σώμα της 42χρονης Γεωργίας σε απόσταση ενάμισι χιλιομέτρου από το σημείο που παρασύρθηκε.

Ελάχιστη ώρα μετά τον εντοπισμό της άτυχης κοπέλας, οι αρχές εντόπισαν και το όχημα στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, 300 μέτρα από το γεφύρι.

Το γεγονός πως βρισκόταν μέσα σε λάσπες και νερά έκανε δύσκολο τον εντοπισμό του, καθώς και την ανάσυρσή του για την οποία χρειάστηκε μηχάνημα έργου για να ολοκληρωθεί. Κατά την ανάσυρση του αυτοκινήτου, οι δύτες της ΕΜΑΚ έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το όχημα όσο και το σημείο, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στον εντοπισμό και του 45χρονου.

Πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαφάνιση - Μεσολόγγι: Η κηλίδα αίματος στην βάρκα και η νέα έρευνα (εικόνες)

Γιώργος Λαμπάτος: το υπόγειο, τα αποτσίγαρα από τον δρόμο και η έκκληση για βοήθεια (βίντεο)

Ηράκλειο: Έγραψε στο Instagram ότι θα αυτοκτονήσει και...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο