LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2024 16:46

Χανιά: Μαθητές πυροβολούσαν με αεροβόλο μέσα από το σχολείο!

Στο στόχαστρο τους σταθμευμένα οχήματα στα οποία προκάλεσαν φθορές. Χειροπέδες σε δυο εξ αυτών και στους γονείς τους.

Κλειστό σχολείο  -λουκέτο - κορονοϊός

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά. Τρεις μαθητές σε σχολείο περιοχής του Δήμου Χανίων είχαν στην κατοχή τους ένα αεροβόλο με αμπούλες και σφαιρίδια και πυροβολούσαν για ... πλάκα μέσα από το σχολείο στον δρόμο, βάζοντας στο στόχαστρο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεταξύ άλλων και φθορές στα οχήματα.

Μια γυναίκα αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ενημέρωσε τις Αρχές. Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν του δύο από τους τρεις μαθητές που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό καθώς επίσης και τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερυθρά Θάλασσα: Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε από πύραυλο

Έμφυλη βία: Πήδηξε από τον δεύτερο για να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της

Γυναικοκτονία - Ζεφύρι: Πέθανε η γυναίκα που πυρπόλησε ο άντρας της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο