LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑχαΐαΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2024 11:22

Πάτρα: νήπιο κλειδώθηκε στο σπίτι - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του

Οι πυροσβέστες, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσουν να μπουν στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου και να απεγκλωβίσουν το παιδί.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για ένα παιδί μόλις 2,5 ετών που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Τριάδος στην Πάτρα.

Άμεσα οχήματα και πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, ενώ με αγωνία παρακολουθούσαν τις κινήσεις των πυροσβεστών ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού, που είχαν κλειστεί έξω από το διαμέρισμα.

Οπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής η πρόσβαση στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου δεν ήταν εφικτή. Έτσι αποφάσισαν και κατέβουν από την ταράτσα της πολυκατοικίας και να εισέλθουν από το μπαλκόνι.

Πράγματι με προσεκτικές κινήσεις εκπαιδευμένοι άνδρες έφθασαν από ...τον ουρανό και απελευθέρωσαν το παιδάκι, που με λαχτάρα πήραν στην αγκαλιά οι γονείς του.

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Σημείο καμπής η δολοφονία του Σάλεχ αλ Αρούρι στη Βηρυτό

Συρίγος: Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης είναι παρωχημένο

Μενίδι: “Αδέσποτες” σφαίρες προσγειώθηκαν στην αυλή και σε αυτοκίνητο οικογένειας (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 15:20 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι εντονότερες βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πήλιο: Φωτιά στο ΜούρεσιΣήμερα 07:31 | Τοπικά Νέα

"Συναγερμός" σήμανε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και ενάέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Σοκ σε συγγενείς και συναδέλφους του προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Χαρέλα. Τον βρήκανε νεκρό μέλη της οικογένειας του μετά τον επιτάφιο.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο