LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΙωάννιναΔημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2023 23:38

Γιάννενα: Φωτιά ξέσπασε στην Λέσχη Αξιωματικών (εικόνες)

Πώς προέκυψε η πυρκαγιά στο κτήριο των Ενόπλων Δυνάμεων. Άμεση η παρέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΦΩΤΙΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων, προκαλώντας αναστάτωση και μικρής εκτάσεως υλικές ζημιές.

Από την φωτιά δεν υπήρξε τραυματισμός ή εγκλωβισμός ανθρώπων, με το Πυροσβεστικό Σώμα να καταφτάνει έγκαιρα και να την σβήνει προτού επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Λέσχης.

Στο χώρο έσπευσαν οχήματα και δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και οχήματα του ΔΕΔΔΗΕ ενώ μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση της Αστυνομίας η οποία προχώρησε στο κλείσιμο του ρεύματος ανόδου της οδού Δωδώνης.

Αναστάτωση επικράτησε, όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να αναδύονται από την καμινάδα της Λέσχης. Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα, πιθανόν από μαγειρικό σκεύος.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έφτασε σε ελάχιστα λεπτά με 3 οχήματα και 8 άνδρες οι οποίοι αμέσως ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά στους υπόλοιπους χώρους.

Μετά την κατάσβεση ακολούθησε αποκαθαρισμός του σημείου.

Πηγή εικόνας: Epirusnews.eu

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέντης: το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό και η συγκινητική διαβίβαση (βίντεο)

“Το Πρωινό” - Κραουνάκης: Ο Τσίπρας, η Πρωτοψάλτη και η σχέση ζωής που μετρά 30 χρόνια (βίντεο)

Επαμεινώνδας Κωστέας: “ράγισαν καρδιές” στο ύστατο χαίρε του πιλότου (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάφα: Νεκροί από βομβαρδισμούς - Αναφορές για εκκένωση ενόψει χερσαίας επιχείρησηςΣήμερα 08:04 | Ειδήσεις

Ενώ εντείνονται οι διεθνείς πιέσεις, η Ράφα, που αποτελεί τo "αγκάθι" για Ισραήλ και Χαμάς για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας, αποτελεί θέατρο εκκαθαριστικών επιχειρήσεων. 

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)Σήμερα 09:16 | Τοπικά Νέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα το Πάσχα σε χωριό της Φθιώτιδας. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου παιδιού

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από βομβαρδισμούς - Αναφορές για εκκένωση ενόψει χερσαίας επιχείρησης08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38Εορτολόγιο - 6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα07:25Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας07:11ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο