LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2023 09:42

Αμαλιάδα: “Είχε θολώσει το μυαλό μου”, είπε ο 62χρονος

Τι φέρεται να είπε ο άνδρας που ζούσε για 20 ημέρες με τη νεκρή μητέρα του στο σπίτι.

Γιάννενα - εισαγγελέας - περιπολικό

«Είχε θολώσει το μυαλό μου, όταν διαπίστωσα ότι είναι νεκρή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να κάνω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 62χρονου άνδρα ο οποίος για τουλάχιστον είκοσι ημέρες, ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί με το πτώμα της 88χρονης μητέρας του.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη… φρίκη που κρυβόταν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Γορτυνίας, στην Αμαλιάδα.

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, που είχαν να τη δουν για αρκετές ημέρες ανησύχησαν. Τους φόβους τους πως κάτι κακό έχει συμβεί ενίσχυσε και η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα. Αμέσως, ενημέρωσαν την αστυνομία.


Επιτόπου έφθασαν δυνάμεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ καθώς και ο εισαγγελέας, χτύπησαν την πόρτα με τον γιο να τους ανοίγει και τους ίδιους να έρχονται αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 88χρονη γυναίκα, ήταν νεκρή στον καναπέ του σαλονιού σκεπασμένη με μια κουβέρτα. Μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο 62χρονος γιος της, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, με τον ίδιο να απαντά στους αστυνομικούς πως… θόλωσε όταν συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του δεν βρίσκεται πια στη ζωή, πως δεν μπορούσε να σκεφτεί πως να αντιδράσει αλλά και πως δεν μπορεί να εξηγήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 62χρονος άνδρας, ζούσε με την μητέρα του και τον πατέρα του -ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή- στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στο κέντρο της Αμαλιάδας.


Ο ίδιος φέρεται να τους πρόσεχε και να τους φρόντιζε, ενώ όπως υποστήριξαν γείτονες που μίλησαν στην «Π», ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα, και έκαναν λόγο για μια καλή κι αγαπημένη οικογένεια, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την άτυχη 88χρονη ως μια χρυσή και καλόκαρδη γυναίκα.

Νωρίς χθες το μεσημέρι η σορός της 88χρονης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή και να δοθούν απαντήσεις για τα αιτία θανάτου της ηλικιωμένης, ενώ η αστυνομία συνεχίζει το έργο της, λαμβάνοντας καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έχει αποκλειστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέντης: το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό και η συγκινητική διαβίβαση (βίντεο)

Πετράλωνα: Σκαρφάλωσε από το μπαλκόνι και προσπάθησε να βιάσει δύο κοπέλες (βίντεο)

Ρεύμα - Σδούκου: Ξεχωριστή τιμή για όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 22:50 | Ειδήσεις

Επιμένει σε εισβολή στη Ράφα η κυβέρνηση Νετανιάχου. Οι διεθνείς αντιδράσεις και οι συγγενείς των ομήρων.

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμεΣήμερα 22:12 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα και τις σχέσεις της χώρας του με τη Δύση.

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνησηΣήμερα 21:05 | Ειδήσεις

Που αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της επιστροφής των εκδρομέων από τις διακοπές του Πάσχα. 

Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

Στο εσωτερικό της Μονής που μετατρέπεται σε τζαμί, μπήκε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Άννα Ανδρέου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες. Ποια η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο