LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 25 Δεκεμβρίου 2023 17:27

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ληστής καταστημάτων και ο “τσιλιαδόρος” του

Πώς το δίδυμο συνεργαζόταν και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από καταστήματα της πόλης απειλώντας τους υπαλλήλους.

Μαχαίρι

Δύο άτομα, ηλικίας 24 και 25 ετών, συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της απόπειρας ληστείας και της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή το πρωί, ο 25χρονος, με τον 24χρονο συνεργό του να αναμένει έξω προληπτικά, εισήλθε σε ένα κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο περίπου 800 ευρώ. Ακολούθως, με τον ίδιο τρόπο μπήκε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου με την απειλή πως έχει στην κατοχή του όπλο, ζήτησε από υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου, χωρίς όμως να καταφέρει να τα αφαιρέσει. Τέλος, εισήλθε ακόμη, σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στους Αμπελόκηπους, στο οποίο με χρήση λεκτικής βίας κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Οι δύο άντρες εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το τελευταίο κατάστημα και το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπάλληλο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 28 Νοεμβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου 2023, εισήλθε τρείς φορές και σε διαφορετικές ημερομηνίες σε κατάστημα ψιλικών στην Νεάπολη και, άλλοτε με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας και άλλοτε με τη χρήση μαχαιριού κατά υπαλλήλου, κατάφερνε να αφαιρέσει από το ταμείο το αθροιστικό χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 358 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα: 

“Rouk Zouk” με “Μάγισσα” τα Χριστούγεννα (εικόνες)

Λωρίδα της Γάζας: Πένθιμα Χριστούγεννα εν μέσω βομβαρδισμών

Καμίνια: Διάρρηξη με “χρυσή” λεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο