LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2023 21:35

Λαγκαδάς - Ελαιόλαδο: Το πουλούσε στους ανυποψίαστους ως “έξτρα παρθένο”

Με τι ποσότητες συνελήφθη ο επιτήδειος στη συμπρωτεύουσα και πώς διαπιστώθηκε η νοθεία στο εμπόρευμά του.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ - ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά έπειτα από τον εντοπισμό 49 δοχείων αμφιβόλου ποιότητας ελαιολάδου για τα οποία παράλληλα στερείτο σχετικών παραστατικών εγγράφων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 49 πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 5 λίτρων έκαστο, στα οποία αναγραφόταν πως δήθεν επρόκειτο για «Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο» περιοχής της Ελλάδας.

Όπως διαπιστώθηκε και κατόπιν παράλληλης επικοινωνίας με τον Ε.Φ.Ε.Τ. Θεσσαλονίκης, το περιεχόμενο ήταν διαφορετικής απόχρωσης σε κάθε δοχείο, στερούνταν σχετικής οσμής και βάσει κανονισμών υπήρχαν ελλείψεις ως προς την ορθή επισήμανση του ελαιολάδου. Επιπλέον, ο 39χρονος δεν είχε στην κατοχή του σχετικά παραστατικά έγγραφα που να δικαιολογούν την κατοχή και μεταφορά τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή, ενώ για τα κατασχεθέντα δοχεία παραγγέλθηκε προς τον Ε.Φ.Ε.Τ. Θεσσαλονίκης διενέργεια δειγματοληψίας, για εξέταση δειγμάτων ως προς την ποιότητα, τη γνησιότητα και τυχόν επικινδυνότητα για τη δημόσια υγεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Σπαραγμός στην κηδεία της Γεωργίας (εικόνες)

Επεισόδια στο Ρέντη - Συγκλονίζει φίλος του αστυνομικού: Η φωτοβολίδα έφτασε στο κόκαλό του

Φωτιά στα Πατήσια: "Μαμά, καίγομαι" φώναζε η γυναίκα - Καταγγελία του πατέρα για τους πυροσβέστες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο