LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2023 12:07

Θεσσαλονίκη – Χορτιάτης: Χιόνια και τσουχτερό κρύο (εικόνες)

Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιόνισε και το «έστρωσε» σε πολλές περιοχές στις κοινότητες του Χορτιάτη και της Εξοχής.

Χορτιατης - χιονια

Στα «λευκά» ξύπνησε σήμερα η περιοχή του Χορτιάτη στην ορεινή Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιόνισε και το «έστρωσε» σε πολλές περιοχές στις κοινότητες του Χορτιάτη και της Εξοχής και οι κάτοικοι ξύπνησαν βλέποντας αυλές, στέγες και αυτοκίνητα να έχουν «ντυθεί» με χιόνι.

Μάλιστα, η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή και κυμαίνεται περίπου στους 2-3 βαθμούς Κελσίου.

Σημειώνεται ότι παρά τη χιονόπτωση δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους. Το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Πηγή: typosthes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστούγεννα: Πότε πληρώνονται συντάξεις, επιδόματα και έκτακτο βοήθημα

Γυναικοκτονία - Μητέρα θύματος: Να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω (βίντεο)

Ρέντης - Αστυνομία για προσαγωγές: Οι χούλιγκαν γύρισαν στο γήπεδο μετά την επίθεση στον αστυνομικό


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)Σήμερα 20:07 | Ειδήσεις

Παρακολουθήστε ζωντανά την προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλαΣήμερα 18:58 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις από την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Νέα συζήτηση από την ΠΑΕ παρουσία του Χάρη Δούκα20:37Πολιτική προστασία - Καθαρισμός οικοπέδων: Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις20:23Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)20:08Αίγυπτος: Μετά την επιχείρηση Ισραήλ στη Ράφα, καμία επαφή μαζί του19:54Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Οικίας Καβάφη στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)19:40Ο πρωθυπουργός στην Τουρκία: Το πρόγραμμα της επίσκεψης19:26Τραμπ: Διαψεύδω την υποψηφιότητα Χέιλι19:12Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλα18:58Αχαΐα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (εικόνες)18:44Βόλος: Θρίλερ με νεκρό που έφερε τραύμα από καραμπίνα18:30Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης18:17Ταϊλάνδη: Δεκάδες νεκροί εξαιτίας της ακραίας ζέστης18:03Πόλο γυναικών – Κύπελλο: Ιστορική κατάκτηση από τον Εθνικό κόντρα στον Ολυμπιακό17:49Eurovision - Αποκλεισμός Ολλανδίας: Τα “πάνω κάτω” με το νέο τρόπο ψηφοφορίας17:36Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09Έντι Ράμα: Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίσκεψη του16:55Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο