LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2023 07:15

Χαλκίδα: Βίντεο - ντοκουμέντο από την διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο

Διαρρήκτης "εισέβαλε" με πλάκα πεζοδρομίου σε ζαχαροπλαστείο και άρπαξε ότι βρήκε... 

Χαλκίδα - διάρρηξη - ζαχαροπλαστείο

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στο κέντρο της Χαλκίδας πριν από μια εβδομάδα.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να προσεγγίζει το κατάστημα, στις 00:22 για πρώτη φορά και να προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου. Προσπαθεί για λίγα δευτερόλεπτα αλλά δεν τα καταφέρνει και αποχωρεί, ενώ στις 00:23 επιστρέφει και κάνει δεύτερη προσπάθεια. Με περισσότερη δύναμη πέφτει πάνω στην τζαμαρία, την γκρεμίζει και αφού μπει στο κατάστημα πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Εν συνεχεία αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, όπου εντόπισε το POS λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν στην συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος αναζητείται.

Δείτε καρέ καρέ πως ο δράστης μπήκε στο κατάστημα:

Πηγή: eviathema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναμάς: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εμπορίου

Missing Kid Alert: ανήλικες μπήκαν σε ταξί και εξαφανίστηκαν

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 162 σημεία


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο