LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2023 16:12

Θεσσαλονίκη - Ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς: Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι που συνελήφθη

Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για την καταγγελλόμενη ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς. 

ινστιτούτο αισθητικής

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 36χρονος και η 56χρονη που κατέστησαν κατηγορούμενοι για ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω μίας φερόμενης διαφοράς που είχε η γυναίκα με την επιχείρηση για το κόστος χρέωσης κάποιων παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο πρώτος, σύμφωνα με τη δίωξη που απαγγέλθηκε, κατηγορείται ως δράστης της ληστείας και η δεύτερη ως ηθική αυτουργός. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε στον 36χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Η κατηγορούμενη γυναίκα, που κατά πληροφορίες είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος - με τον οποίο διατηρεί σχέση - ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο άνδρας - στην απολογία του - διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όταν μία υπάλληλος τού ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, αξίωσε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άνδρας την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε κάνει χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Ρεύμα - Πράσινο Τιμολόγιο: Οδηγός για τους καταναλωτές

Πάτρα - Προαστιακός: Εκτροχιασμός συρμού με δεκάδες επιβάτες (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο