LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2023 16:38

Θεσσαλονίκη: Η ανεμοθύελλα λύγισε στέγαστρο πρατηρίου βενζίνης (εικόνες)

Πώς η βαρύτατη σιδηρά κατασκευή κάμφθηκε από την ταχύτητα και την ισχύ του ανέμου εξαίτίας της κακοκαιρίας.

ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ - ΑΝΕΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μαίνεται ο Βαρδάρης στη Θεσσαλονίκη, με τις ζημιές που καταγράφονται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου να έχουν σημάνει συναγερμό στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Λαγκαδά, ο θυελλώδης Βαρδάρης κατάφερε να λυγίσει στέγαστρο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης thesstoday.gr έχει ξηλωθεί και μέρος της υποδομής.

Επί ποδός βρίσκεται κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ - ΑΝΕΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ - ΑΝΕΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πηγή: Thesstoday.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βύρωνας: Δοκιμές αυτοσχέδιων ναρκωτικών έκανε η 16χρονη που είναι στη ΜΕΘ

Καιρός: Χιόνια σε Νυμφαίο και Πισοδέρι (εικόνες)

Σκρέκας: Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1 στα σούπερ μάρκετ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία - Μενίδι: Οι τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, το panic button και οι μαρτυρίες (βίντεο)Σήμερα 09:56 | Ειδήσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα παιδί της 40χρονης, που βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, είπε στον τηλέφωνο πως "ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά". Το ιστορικό της βίας στην οικογένεια και οι αποκαλύψεις.

Μητσοτάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν έχουν σχέση με την ΤουρκίαΣήμερα 09:30 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και την στάση της Άγκυρας, την Συμφωνία των Πρεσπών και την Βόρεια Μακεδονία. Προανήγγελε προσφυγή στην ΕΕ για την τιμές σε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών.

Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδεςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπ. Υγείας για τα μέτρα και τα επίπεδα "συναγερμού", λόγω του κύματος αφρικανικής σκόνης που αναμένεται από σήμερα.

Εγκεφαλικό - Σταρόβας: Τα νέα για την υγεία του κι οι ευχές των φίλων του (βίντεο)Σήμερα 10:29 | Ειδήσεις

Η σύντροφός του, συνάδελφοι, φίλοι αλλά και η... Ματίνα Παγώνη, μιλούν στο "Πρωινό" για την περιπέτεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πύργος: Έδειρε τη μητέρα του, που βγήκε στο δρόμο ζητώντας βοήθεια12:15Ζυρίχη - “Bright dreams”: Γιγάντιο, τρισδιάστατο έργο ζωγραφικής σε πάρκο (βίντεο)12:01Γεραπετρίτης – Συμφωνία των Πρεσπών: Ουδέποτε συμμετείχα στη σύνταξή της11:48Debate Μπάιντεν - Τραμπ: Τι συμφώνησαν οι δύο υποψήφιοι11:34Αλγερία: Όμηρος για 26 χρόνια, ήταν “φυλακισμένος” 200 μέτρα από το σπίτι του! (βίντεο)11:20Εγκεφαλικό - Σταρόβας: Τα νέα για την υγεία του κι οι ευχές των φίλων του (βίντεο)11:06Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες10:53Δένδιας για Ουκρανία: Δεν υπάρχει μεταφορά όπλων από την Ελλάδα10:40Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη για βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του10:26Μεταναστευτικό - ΕΕ: Η Ολλανδία ζητά εξαίρεση από τους ευρωπαϊκούς κανόνες10:13Δολοφονία - Μενίδι: Οι τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, το panic button και οι μαρτυρίες (βίντεο)09:59Χαμάς - Χανίγια: Η Γάζα μετά τον πόλεμο θα είναι και πάλι Παλαιστίνη09:46Μητσοτάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν έχουν σχέση με την Τουρκία09:32Ο Ρένος Χαραλαμπίδης... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου09:18Σαντορίνη: Σύλληψη 33χρονης για παράνομα ερωτικά ραντεβού... με το αζημίωτο09:05Δολοφονία - Μενίδι: Η νεκρή είχε καταγγείλει τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία08:51Κρήτη: Έρευνα για αγνοούμενους μετανάστες στην θάλασσα08:38Ειδοποιητήρια σε... νεκρούς για πρόστιμα του 2004!08:24“The 2Night Show” - Λένα Μαντά: Η αρρώστια του συζύγου της και η πλήρης ανατροπή στην ζωή τους (βίντεο)08:11Εορτολόγιο - 16 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο