LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 29 Οκτωβρίου 2023 12:37

Λάρισα: Μητέρα χαστούκισε την κόρη της και συνελήφθη

Πώς ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές για την πράξη της και ποια ποινική διαδικασία πρόκειται να ακολουθηθεί για την απόδοση δικαιοσύνης.

ενδοοικογενειακή βία

Αυξημένα δείχνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα, κρίνοντας τουλάχιστον από τα όσα καταγγέλλονται σχετικά, ενώπιον των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, και παίρνουν το δρόμο προς τη δικαστική αίθουσα ή τις εισαγγελικές υπηρεσίες. Άλλο ένα περιστατικό αυτού του είδους σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα protothema.gr , με τη βίαιη αυτή ενέργεια να λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, με χειροπέδες βρέθηκε μια 40χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη στη Λάρισα για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης της ότι την χαστούκισε στο προαύλιο του Γυμνασίου. Το περιστατικό συνέβη μόλις βγήκαν από το γραφείο της διευθύντριας, όταν η εξοργισμένη μητέρα άρπαξε από τα μαλλιά την κόρη της και την χαστούκισε. Η 13χρονη την κατήγγειλε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα η 40χρονη γυναίκα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη καθώς, με προτροπή της εισαγγελέως Ανηλίκων, μητέρα και κόρη συναίνεσαν στην διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης προς όφελος της οικογένειάς τους.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΟΙΚ: Στο “μικροσκόπιο” οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν συστηματικά χαμηλά εισοδήματα

Γάζα - Ερυθρός Σταυρός: Ο κόσμος δεν πρέπει να ανεχθεί αυτό που συμβαίνει

Βόλος: Της έκλεψαν το πορτοφόλι από το τραπέζι κι εκείνη δεν....το κατάλαβε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένουΣήμερα 14:39 | Ειδήσεις

Τι συστήνει το Υπουργείο Υγείας, για την προστασία των πολιτών από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένου14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο