LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2023 10:11

Λάρισα: το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο του αδερφού της νύφης (βίντεο)

Ο Ραφαήλ, χόρεψε ένα ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδερφής του που συγκίνησε.

Ραφαήλ Πατρωνίδης - ζεϊμπέκικο

Πρωταθλητής στην ψυχή και στο τένις. Ο Λαρισαίος μαχητής της ζωής, Ραφαήλ Πατρωνίδης από τη Νίκαια έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του αυτή τη φορά εκτός τερέν, αλλά στην πίστα χορεύοντας το πιο συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο στον γάμο της αγαπημένης του αδερφής κάνοντάς την πιο υπερήφανη από ποτέ!

Ο Ραφαήλ από τον πρώτο καιρό που είδε το φως της ζωής, μάχεται, μάχεται σαν αγρίμι παντού. Βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο όπου τον καθήλωσε μια μηνιγγομυελοκήλη στη σπονδυλική του στήλη. Ένα πρόβλημα υγείας που δεν τον σταμάτησε ποτέ όμως να προχωράει την ζωή του κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Στον γάμο της αδερφής του πριν μερικές ημέρες της έκανε το καλύτερο δώρο με την ζεϊμπεκιά που χόρεψε, έχοντας φροντίσει προηγουμένως να κάνει μαθήματα και προπόνηση απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Κατούνα της σχολή χορού “Burn the Floor”.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και αγάπη τα κατάφεραν και στην δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ ήταν συγκλονιστικός συγκινώντας όλους τους καλεσμένους και πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του αδερφή.

Όμως τα λόγια που έγραψε για εκείνον ο ίδιος ο δάσκαλός του ραγίζουν καρδιές, τιμώντας, τον Ραφαήλ και δηλώνοντας απεριόριστα περήφανος για τον φίλο και μαθητή του, για έναν …πραγματικό άγγελο, όπως ο ίδιος γράφει…

Ραφαήλ Πατρωνίδης - ζεϊμπέκικο

Δείτε την ανάρτησή του:

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή !!!

Ο Rafail Xristos Patronidis κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε.

Έρωτας αρχάγγελος….

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν.

Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής …. O Ραφαήλ απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ … αλλά δεν θέλω ..!!!

Ο Ραφαήλ όχι μόνο μπόρεσε αλλά εκπλήρωσε και την υπόσχεση στον εαυτό του να χορέψει για 1η φορά, το καλύτερο ζεϊμπέκικο της ζωής του ….

το καλύτερο δώρο για την πολυαγαπημένη του αδερφή και πραγματικά τα κατάφερε.

Η μόνη του επιθυμία ήταν να του βάλω “σούζες” όπως χαρακτηριστικά μου ζήτησε στην πρώτη μας επαφή και εννοείται πως δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι.

Ραφαήλ ήταν τιμή μου να με επιλέξεις για δάσκαλο σου, σε αυτή την τόσο σημαντική οικογενειακή σου στιγμή».


Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show”: Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής μίλησαν για όσα τους “δένουν”

Καιρός - Τετάρτη: Βροχές με ζέστη, σκόνη και υγρασία

Champions League: Καθάρισε την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο