LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2023 11:47

Τροχαίο: Αυτοκίνητο “πέταξε” πάνω σε μάντρα (βίντεο)

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή του συγκλονιστικού τροχαίου.

 Τροχαίο - Ηράκλειο - Μάντρα αυτοκινήτων

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηράκλειου, στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ το τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν ένας 21χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το όχημα κα «καρφωθεί» σε μάντρα αυτοκινήτων.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Creta24, φαίνεται το αυτοκίνητο που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην παραλιακή, να φεύγει από την πορεία του, να προσκρούσει στο κράσπεδο και στη συνέχεια να «απογειώνεται» και να πέφτει πάνω στα κάγκελα της μάντρας αυτοκινήτων.

Τροχαίο - Ηράκλειο - Μάντρα αυτοκινήτων

Ο οδηγός είχε… άγιο αφού μετά από τη σφοδρή πρόσκρουση κατάφερε με την βοήθεια διερχόμενων οδηγών να βγει από το όχημα με ελαφρά τραύματα.

Τροχαίο - Ηράκλειο - Μάντρα αυτοκινήτων

O φακός του Creta24 κατέγραψε εξίσου σοκαριστικές εικόνες το πρωί της Δευτέρας, όταν βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

Τροχαίο - Ηράκλειο - Μάντρα αυτοκινήτων

Στον χώρο παραμένει το «ιπτάμενο αυτοκίνητο, το οποίοι έχει υποστεί πολύ σοβαρέ ζημιές, ενώ το όχημα που βρισκόταν πίσω από το σημείο που προσέκρουσε το μαύρο ΙΧ «τσαλακώθηκε» ενώ πάνω του «κόλλησε και η καγκελόπορτα.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως πολλοί οδηγοί τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες το βράδυ στην παραλιακή και τονίζουν πως από τύχη δεν είχαμε θύματα αφού την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δεν περνούσε κανείς από το σημείο.

Τροχαίο - Ηράκλειο - Μάντρα αυτοκινήτων

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Οι μαθητές της χώρας επιστρέφουν στα θρανία

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις την Δευτέρα

Κακοκαιρία “Daniel” – Διόδια: Παράταση στη δωρεάν διέλευση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο