LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:46

Βόλος: Ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 12χρονο... για μια μπλούζα του NBA!

Πως περιγράφει η μητέρα του παιδιού το περιστατικό, με δράστες ανήλικους και θύμα τον 12χρονο, που τρομοκρατήθηκε από τους "νταήδες' 

Bullying  - Ισπανία - Ίθαν

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται ότι έχουν πάρει τα φαινόμενα της οπαδικής βίας αλλά και του εκφοβισμού (bullying) στην πόλη του Βόλου. Μία μόλις μέρες μετά από την επίθεση σε ΑμεΑ με αφορμή τη μπλούζα που φορούσε και αφορούσε στην ομάδα του, την Παρασκευή ένα 12χρονο αγόρι έζησε τον φόβο και τον τρόμο στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα του, το παιδί κατευθυνόταν στο σχολείο του στην περιοχή του Διμηνίου, προκειμένου να παίξει με το ποδήλατό του.

Γύρω στις 19.30 το απόγευμα, κι ενώ βρισκόταν στη διαδρομή από το σπίτι του προς το σχολικό συγκρότημα, δύο νεαροί ηλικίας περίπου 16 ετών, οι οποίοι κινούνταν με μηχανάκι, κάνοντας ελιγμούς, διέκοψαν την πορεία του 12χρονου με σκοπό να του επιτεθούν. Ειδικότερα, τον έβρισαν, του τράβηξαν τη μπλούζα που φορούσε με το λογότυπο της ομάδας μπάσκετ Lakers του NBA και του έσκισαν με μαχαίρι το καπέλο της ίδιας ομάδας.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσαν απειλές εναντίον του 12χρονου, πως θα του σπάσουν τα δόντια για να τον τιμωρήσουν. Ευτυχώς, ο μικρός πρόλαβε και εγκατέλειψε το σημείο, επιστρέφοντας σώος και ασφαλής στο σπίτι του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ερευνάται.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ρονάλντο: Ιστορικό γκολ… στην νίκη Αλ Νασρ (βίντεο)

Κεραμέως - Δημόσιο: Προσλήψεις μέσω τεχνητής νοημοσύνης

ΠΑΣΟΚ: Γενέθλια με συζητήσεις και συναυλία


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Εκπληκτος ο μέλλον σύζυγος της νεαρής δασκάλας, διάβασε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η σύντροφος του με τον 11χρονο μαθητή της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο