LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2023 17:24

Ηράκλειο: Στην φυλακή ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο

Τι ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ο 22χρονος "πιστολέρο" της Κρήτης, αλλά δεν έπεισε... 

Ηράκλειο - 22χρονος δράστης

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 22χρονος από την Μεσσαρά έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου ν’ απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Η απολογία του δεν κράτησε παραπάνω από λίγα λεπτά με τον 22χρονο άνδρα να κρίνεται προφυλακιστέος και να παίρνει τον δρόμο για την φυλακή.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Διονύσης Βέρρας κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή όπου σύμφωνα με πληροφορίες στάθηκε στο οπτικοακουστικό υλικό που έχει συλλεχθεί από την περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ. Βέρρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες. ο 22χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ο 29χρονος ήταν εκείνος που κατευθύνθηκε προς την πλευρά που βρισκόταν και όχι το αντίθετο όπως υποστηρίζει η πλευρά του θύματος.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε δέντρο

Μεταναστευτικό: Ναυάγια με νεκρούς σε Λέσβο και Σάμο

Έβρος – Μεταναστευτικό: Νέοι “σερίφηδες” κρατούν αιχμαλώτους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσηςΣήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Η έλευση του Έντι Ράμα, αλλά και μία ανάρτηση που πραγματοποίησε, "πυροδότησε" νέο κύκλο αντιδράσεων. 

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζιΣήμερα 17:39 | Τοπικά Νέα

Η ανοιξιάτικη επιδείνωση του καιρού πλημμύρισε πολλές οδικές αρτηρίες της συμπρωτεύουσας. Χοντρό χαλάζι έπεσε σε κέντρο και δυτικά.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Αποχώρησε η Χαμάς17:44Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή17:17Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό, νοσηλεύεται σε κλινική17:03Τροχαίο στον Βόλο: Σκοτώθηκε με το σκούτερ του16:49Σκρέκας: Ο πληθωρισμός στα σούπερ-μάρκετ “μηδένισε” σε σχέση με πέρυσι16:35Κασσελάκης από Βόρεια Ήπειρο: Είμαι παιδί της ομογένειας και καταλαβαίνω τη σημασία του ελληνισμού (εικόνες)16:21Βρετανία: Μωρό εκ γενετής κωφό, απέκτησε την ακοή του16:07Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ15:53Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο