LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2023 14:54 | Ανανέωση: 07 Αυγούστου 2023 15:24

“Κίνημα της Πετσέτας” - Ζάκυνθος: Συλλήψεις για παράνομες ομπρέλες και ξαπλώστρες

τη σύλληψη τριών ατόμων, δύο επιχειρηματιών και ενός υπευθύνου, beach bar, οδήγησαν οι έλεγχοι που έλαβαν χώρα σε παραλία της Ζακύνθου.

Ξαπλώστρα - παραλία

Στη σύλληψη τριών ατόμων -δύο ιδιοκτητών επιχειρήσεων και του υπευθύνου ενός τρίτου beach bar- προχώρησαν στελέχη Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, έπειτα από ελέγχους σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία στην παραλία του Λαγανά την Κυριακή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο Έλληνες υπήκοοι 65 και 53 ετών και ένας άνδρας 51 ετών αλβανικής καταγωγής, καθώς είτε δεν είχαν καθόλου άδεια και εκμεταλλεύονταν παρανόμως την παραλία βάζοντας ομπρέλες και ξαπλώστρες, είτε είχαν άδεια αλλά για πολύ λιγότερα τετραγωνικά από όσα είχαν καταλάβει.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου είχε αποστείλει έγγραφο στην Κτηματική υπηρεσία, ζητώντας τη συμμετοχή της στην διεξαγωγή των ελέγχων, όπως και έγινε.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι στο νησί θα συνεχιστούν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αττική Οδός: Οι κλειστές έξοδοι και οι εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς

Σπύρος Φωκάς: H νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του

Φωτιές - Δευτέρα: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν (χάρτης)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝεκρό βρέφος στη Βραυρώνα - Ομολογία πατέρα: ήταν λάθος αλλά φοβήθηκα...Σήμερα 08:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πατέρας του βρέφους κατά την ομολογία του για τον θάνατο του βρέφους. "Φως" στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό και τραυματίαΣήμερα 06:25 | Ειδήσεις

Φονική συμπλοκή ανάμεσα σε 25 τουλάχιστον άτομα, έξω από μπαρ στη Μύκονο.

Λοβέρδος για Μητσοτάκη: “Αγκάθια” η επίσκεψη Ράμα και η Μονή της ΧώραςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Πρόεδρος των Δημοκρατών αποκάλυψε ότι αν εκλεγεί στις Ευρωεκλογές, δεν θα εξαντλήσει την θητεία στην Ευρωβουλή.

Eurovision: Η απάντηση της Σάττι, οι αποδοκιμασίες στο Ισραήλ και ο… Ολλανδός (βίντεο)Σήμερα 08:13 | Ειδήσεις

Έντονη πολιτική χροιά έχει λάβει η φετινή Eurovision με φόντο τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεωμαγνητική καταιγίδα: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπάνιο φαινόμενο (εικόνες)09:42Στράτος Διονυσίου: ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού που “σίγησε” σαν σήμερα09:29Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους09:16Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα - Ομολογία πατέρα: ήταν λάθος αλλά φοβήθηκα... 09:02Λοβέρδος για Μητσοτάκη: “Αγκάθια” η επίσκεψη Ράμα και η Μονή της Χώρας08:49Eurovision: Η απάντηση της Σάττι, οι αποδοκιμασίες στο Ισραήλ και ο… Ολλανδός (βίντεο)08:35Τουρκία: Το TikTok μπορεί να απαγορευτεί08:22Καστοριά: “Έμπαινε” από την Αλβανία, έκλεβε σπίτια και ναούς και γύριζε... με τα πόδια στην χώρα του (εικόνες)08:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η σημασία της θερμοκρασίας του φαγητού και η εμμηνόπαυση07:55Εορτολόγιο – 11 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Ρώμη: Στο νοσοκομείο ο Τζόκοβιτς - Δέχτηκε παγούρι στο κεφάλι (βίντεο)07:29 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)07:16Εύβοια: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της07:03Μπάιντεν για Τραμπ: Μακάρι να είχε κάνει “ένεση με χλωρίνη”06:49ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 06:36Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό και τραυματία06:22Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο06:09Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς00:00Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο